Пубертетът при момичетата - как да подготвим децата ? - 17

• 47 623
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
Ма каква Холандия нали в Австрия беше жената ?!? 👀

Последна редакция: вт, 13 юни 2023, 22:06 от No_frame bitch

# 526
Е не са всички в Австрия.

# 527
  • Mediterraneo
. При нас тя е тази, която ми прави забележки, че качвам много снимки в, цитирам,  "дърташкия" фейсбук.

Малката ме скъсва от майтапи по тоя повод, използва същия израз. Голямата има профил там, но тогава беше "модерно", малката изобщо не е припарвала във ФБ. ИГ има, няма как да няма, аз и сестра ми сме й в последователите. Но аз почти не влизам в ИГ, още повече пък да я следя.
Навремето бях по- стриктна с голямата, понякога прехвърлях по някой чат, снимки и пр, колкото да следя нещата отдалеч. Винаги пред нея, никога не съм й вземала телефона или ограничавала достъпа до някъде. Сега малката определено има повече свобода от кака си, надявам се да оправдае доверието ни.

Пп, връщам се да чета.

# 528
Никога не нарушавам личното пространство на дъщерята, телефон, компютър, нейна стая и т.н. са си нейни по всяко време без неканени гости. Разчитам на разговори и авторитет за да ме послуша и да се убеди в аргументите ми кое е неприемливо опасно. Ако реши да се крие, винаги може поне да се опита, като компютърен специалист ако реша винаги мога да я хвана. Няма да е приятно за никой и всички го знаем. Трупането на личен опит и поуките от него, както положителен така и негативен не винаги се получава само със съвети от доброжелател. Трябва да си извърви своя път. Умна е, надявам се да не стига до големи глупости след като е добре запозната с повечето възможни опасности. Единствено продължавам с лимита за интернет още от дете нощно време, за да й гарантирам поне на теория да има 8 часа сън защото трудно се контролира с толкова много приятели. Свикнала е отдавна и не се противи.

# 529
Дъщеря ми е на 14 години и понякога й преглеждам телефона, да. Много е далеч от момчета, секс и такива неща, изобщо не я вълнуват. На акъл си е още дете. Приятелките й също, всички са много добри и умни деца, далеч от всякакви простотии. Като чета и слушам наборите й какви ги вършат, лошо ми става.
Иначе изобщо не е суетна, което ми е чак странно за момиче, но тя си е малко темерут и непукист.
Малката е на 10, след няколко месеца на 11, и само се чуди с какви дрехи и рокли да се кипри. По-чувствителна е от сестра си.
Та така, различни са децата.

# 530
Тръпна в очакване за резултатите от матурите.

Определени хора от класа + родителите им решили,че ще се подарява екскурзия на госпожата.
Дори гласуване е нямало.30 лв от дете ...
Прекалено ми се вижда,но нали не бива да се цепим от колектива.
За 12-ти клас освен  апартаменти да подаряваме.
Тази простотия е възможна  само в България ...

# 531
За екскурзия в чужбина ли става въпрос? Защо не в България за 1 ден? Колко излиза общо 600-700 лв? Прекалено е.

# 532
Кападокия.
Това е шантава работа и се казва пред свършен факт.
840 лв ще съберат.

# 533
  • София
А тя учителката сама ли ще ходи или трябва да си платят ако иска да е с компания. Малко странно...дано и хареса Simple Smile

# 534
Какво значи свършен факт?!
Платили са екскурзия, за която не са ви искали съгласието? Ако е така, не давайте пари. Щом не сте се съгласявали, не сте длъжни да плащате за решенията на тарикатите. Те може да искат и на Луната да я пратят Joy

# 535
Както казах са избирали определени хора и от нас се изисква само да платим.
Друго не знам.

# 536
И госпожата е съгласна? Това не е ли много солиден подкуп? Извинете, знам, че в България всичко е на принципа, ако мине, но все пак това са много пари.

# 537
И госпожата е съгласна? Това не е ли много солиден подкуп? Извинете, знам, че в България всичко е на принципа, ако мине, но все пак това са много пари.
Не знам.

# 538
Подаръкът е неуместен, сумата е неуместна - и на дете и общата. Чист подкуп си е и според мен. Общи подаръци е редно да се съгласуват с всички.
А ако учителката е предварително уведомена и е съгласна, е още по-неприятно.

# 539
Подаръкът е неуместен, сумата е неуместна - и на дете и общата. Чист подкуп си е и според мен. Общи подаръци е редно да се съгласуват с всички.
А ако учителката е предварително уведомена и е съгласна, е още по-неприятно.
Ами и аз така мисля,но нищо не мога да направя.

Ами в този клас от самото начало се взимат еднолични решения от едни родители и останалите родители се оставят пред свършен факт,нищо не мога да сторя,освен да дам парите.

Последна редакция: пн, 19 юни 2023, 22:18 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт