Насилник или жертва е Вергов?

• 60 845
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 345
Защото е нямало свидетели, вероятно са били насаме. Ако са се карали ДД сигурно е излеглеждала нестабилна и хората са вярвали на ЮВ

# 346
  • да има едно лесно - на мотора
Какви права? На " жертва на домашно насилие"? Как не разбрахте, че не е " домашно насилие". Станало  по време на служебни задължения. И е премълчано в името на кариерата.
Все се питам защо няма 1  да излезе и каже, че знае за"насилието на работното място"над Диана и е вярно това, което пише.
Не знам защо се опивтам да се обясни нещо на потребител, целящ единствено да се заключи дадена тема.

Последна редакция: нд, 19 мар 2023, 22:46 от рак пустинник

# 347
Свидетели в полза на Вергов има много Simple Smile А те реално също не са били там Simple Smile Какво доказват?

# 348
  • Mediterraneo
Кои са тези свидетели в полза на Вергов?

# 349
Свидетелите са поименно посочени в документа от прокуратурата.
Останалите, които писаха в личните си фейсбук профили в подрепа на Вергов, не са свидетели. И не съм прочела никъде да се заявяват като такива. Но може и да съм пропуснала.

# 350
Дидето е решила да се направи на интересна и да се вдигне малко шум около нея. Все пак трябва да промотира постановки, изложби и т.н. Но не е очаквала чак толкова сериозно да стане положението и един куп хора да застанат в подкрепа на Вергов. Малко не си е направила сметката мацката.

# 351
Според мен Диана е разчитала на свидетели, след като изобщо е започнала тази неравна битка.
Смелост се иска да застанеш зад правата си след толкова време и с почти нулева успеваемост.
Марая, ако Вергов беше Пешо от 3-тия етаж, никой нямаше да казва, че грайфера е печат.
А къде е застанала зад правата си?! У ФБука. Там права не се търсят. Като е толкоз ербап, ха да видим сега дали ще заведе частно гражданско дело. Защото у ФБ може пред някой фен и да й минават писанията, но в Съда се искат истински доказателства, а не синини наприви си сам.

# 352
  • При семейството си
Не знам защо, но защо тя да го прави, ако няма гръб ?
А след 5 години какъв гръб има?
През 2020 година пак ли гръб е нямала?
https://www.standartnews.com/balgariya-obshtestvo/yavor-dachkov- … trova-511040.html

# 353
Давайте да обвиняваме който ни падне на поразия тогава. Така по-редно ли ви се струва?

# 354
  • Mediterraneo
Давайте да заметем по килима, и да си плюем в пазвите да не се случи на нас или на децата ни.

Да, да, аз плюя, че две дъщери имам. Но говоря, обяснявам, дудна и настоявам- да не мълчат, да не търпят, да не чакат да му мине, да не бавят нито секунда ответния удар! Говоря и обяснявам какво е насилието и колко непримирими трява да са. Дори дадох за пример Диана- какво не трябва да правят! Да не чакат 5 години и да гонят Михаля.

# 355
  • София
Защото е нямало свидетели, вероятно са били насаме. Ако са се карали ДД сигурно е излеглеждала нестабилна и хората са вярвали на ЮВ

Вземете да прочетете показанията на ПРЕКИЯ СВИДЕТЕЛ, щом държите да коментирате! Няма "вероятно" и "сигурно" - свидетел е имало, присъствал е на цялата случка и е дал показания.

# 356
Към защитаващите Диана - утре ако някоя дойде и обвини вашия мъж/баща/брат/син, че е упражнил насилие върху нея, но няма никакви доказателства и макар да казва че е имало свидетели, нито един от тях да не потвърди думите й, ще приемете ли думите й за чиста монета?

# 357
  • Другата България
Всички, които се изказват в защита на Вергов в публичното пространство не са свидетели, нямат нищо общо със свидетели, те са хора, които му вярват и го подкрепят. Нищо повече. Познават и Диана. И не ѝ вярват. Но не са свидетели нито в нечия полза, защита, или в/на нечие нападение.
Има един единствен свидетел, гардеробиерка, която е описала ситуация много по-различна от описаната от Диана, и е отрекла всякакво насилие. Диана твърди, че Вергов ѝ е платил. Толкова за свидетелите. Каквито няма.

# 358

Вземете да прочетете показанията на ПРЕКИЯ СВИДЕТЕЛ, щом държите да коментирате! Няма "вероятно" и "сигурно" - свидетел е имало, присъствал е на цялата случка и е дал показания.
Нали обясняваше, че били към 30 човека?

# 359
Дидето обаче настъпва една и съща мотика постоянно.

Общи условия

Активация на акаунт