Насилник или жертва е Вергов?

• 60 849
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 330
Покрай всички змии и гущери, които избълва Диана, нали в началото казваше, че веднага след като е била пребита, се е обадила на свой приятел да я заведе до болница за медицинско, а той ѝ отговорил ‘как все на теб ти се случва’ или нещо подобно.
Та какво се случи с този приятел, той бил ли е разпитан?

След като е била жестоко ритана с мъжка обувка в главата, би трябвало седмици наред да ходи синьо-зелена-лилава. Никой ли не я е виждал през този период, за да потвърди какви травми е имала?

Поне нещо положително - голяма реклама направи на гримьорката - щом е успяла ритници в лицето да скрие с грим и репарил, значи е вълшебница.

Последна редакция: нд, 19 мар 2023, 21:10 от B𝕒н𝕦л𝕦я*

# 331
Аз направо се учудвам как я е уважил, защото според мен ходи по отсрещен тротоар …

# 332
Аз направо се учудвам как я е уважил, защото според мен ходи по отсрещен тротоар …
Е, значи ДД напълно си измисля😂
Минавате в нашия отбор ли?
Или въпреки липсата на доказателства и противоречивите показания на ДД, и вярвате, макар, че смятате Вергов за гей?

# 333
Никога в чужд отбор. Може да я е набил, защото го е разкрила.

# 334
А другата колежка от ОЖ, с която също е бил в близки приятелски отношения, защо не го е разкрила и защо нея не я е набил?

# 335
Идеалната жертва е тази с медицинско.
Тази която след n-брой месеци не хвали насилника си, колко талантливо се целувал.
Тази, която не се оплита в собствените си лъжи.
Тази която не си рекламира книжките в предаване, в което трябва да говори за насилието.
Тази която не преследва мъжа, като блъска по вратите на банята с крясъци "излез бе, излез да се бием"
Тази която не праща писма за изнудване.
Тази която не ака в кревата на мъжа си и след това смеейки се нарича това "невинна шега, какво пък толкоз"
Диана е бита толкова, колкото и Амбър, тоест не е бита. Две напълно самозабравили се жени, които решиха да яхнат чувствителна кауза за популярност.
Свидетелката лъже разбира се, защото противоречи на сляпата ви вяра в жените.
А Дидето е толкова извесна, че се наложи да питам Гугъл коя е.

# 336
  • на село
Направо съм Диана !
Добре, че не съм, защото нямаше да чакам 5 години.

А, де, запита ли се защо е чакала!?
И на всичкото отгоре пак са се срещали служебно и са се усмихвали и държали нормално, нейни думи.

А пък каква ли актриса е Диана, в ОЖ не става, не я харесвах, не умее да направи добра роля.
Другаде на помня да е играла.

# 337
В крайна сметка какви са доказателствата, че е било упражнено насилие? Едни голи снимки ли? Според вас актьорите не използват ли грим?

# 338
Lana Gatto Ама вие веднъж имате мнение, пък после говорите за истината и за насилието. Последно Вие мнение ли изразявате, истината ли знаете или какво?
На кои доказателства стъпва тезата Ви, че Юлиан Вергов е пребил Диана Димитрова? На кои доводи стъпва тезата Ви, че настоящата тема е агитация в полза на насилието? И коя точно е “вашата гледна точка, различна от всеобщия хор”? “Вашата гледна точка” с какво е по-меродавна от свидетелствата на хората, които са присъствали там?
Дискусията с Вас е като интервюто в “120 минути” на Диана- казвате си каквото сте решила, без значение от темата на разговора.

# 339
Според мен Диана е разчитала на свидетели, след като изобщо е започнала тази неравна битка.
Смелост се иска да застанеш зад правата си след толкова време и с почти нулева успеваемост.
Марая, ако Вергов беше Пешо от 3-тия етаж, никой нямаше да казва, че грайфера е печат.

# 340
  • Mediterraneo
Не е смелост да си търсиш правата 5 години след случилото се! Напротив, доказва само, че си страхлив и следващият също може да те набие, ако иска.

# 341
А защо не се появи ни един свидетел, който да потвърди думите на Диана?

# 342
Щото Вергов им е платил😂😂😂

# 343
Никаква смелост не е да се сетиш да го правиш след 5 години. Когато вече нямаш келепир от сериала, който си снимала тогава и от който си черпила дивиденти. Когато вече явно не работиш нито с набедения актьор, нито с онзи продуцент. Интересчийство е това, при това на дребно.

Смелост е да го направиш веднага, по установения ред. Така ще помогнеш на себе си и ще бъдеш пример за други жертви за насилие. Да застанеш с лицето си веднага, без значение какво ще изгубиш в този момент. За да знаят и другите, че така се прави.

Последна редакция: нд, 19 мар 2023, 22:47 от Birdflower

# 344
Не знам защо, но защо тя да го прави, ако няма гръб ?

Общи условия

Активация на акаунт