Насилник или жертва е Вергов?

• 60 856
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 315
До колкото ми е известно, участва в едни от най-гледаните сериали - Откраднат живот, Дяволското гърло, този с двете сестри (не успявам да се сетя за заглавието, не го следях). Ролите й никак не бяха второстепенни, или ?
Да не сравняваме Диана с Амбър, за последната се твърдеше, че е бъркала тоалетната със спалнята.

# 316
  • При семейството си
За да вдигне такъв шум Диана, значи е имало нещо със сигурност и не е било потупване по рамото. Каквото и да е, не е редно човек да прилага физическа саморазправа, особено към по-слаб индивид. Ако някой праща неприлични съобщения на дете - отива се в полицията и се подава жалба.
Вергов е надменен, завистлив и винаги държи да принизява чуждите постижения. Нали го гледах в Капките как коментираше и се заяждаше, особено с жени. Женомразрец и да не казвам още какво мисля за него, че ще ме трият.
Вергов може и да е женомразец, надменен, може дори (и най-вероятно) нещо са се сдърпали, спречкали с Диана, но това не го прави рецидивист, брутално пребил жена. Моля Ви, не омаловажавайте и принизявайте така, с лека ръка истинските жертви, на истинското насилие.

# 317
Да не сравняваме Диана с Амбър, за последната се твърдеше, че е бъркала тоалетната със спалнята.
Как да не ги сравняваме, като са еднакви психопатки?😆

# 318
Дори не се сещам каква роля е играла в Дяволското гърло, а този сериал го гледах с интерес, и ми хареса. За нея разбрах от този скандал.
И защо да не правим сравнения с Амбър? Амбър беше една от причините всички "жертви" да се сетят, че са "жертви" и да започнат да търсят изгода и внимание от това.
Надявам се, че Амбър ще бъде и причината всички луди да се кротнат малко, защото, представи си, дрънкането на лъжи, си има последици.

# 319
  • софия
Диана участвала в няколко посредствени сериала и била известна 😂 Няма нито една номинация за професионална награда, да не говорим за получена такава.
Освен в "Тютюн" не се сещам за нито една друга постановка с нейно участие в театъра.
О! Сетих се! Това е, защото ѝ завиждат и не могат да преглътнат "таланта ѝ" и защото Вергов ги е наговорил.

# 320
Мацката се е взела много насериозно. А това е лошо, защото дори да е имала кариера, тя отиде на кино.

# 321
А мен ме изумява с каква лека решавате, че жертвата лъже, че си измисля, че търси евтина слава... Изумява ме колко лесно може да манипулираш, ако си сдържан, обигран, лицеприятен и симпатичен. Изумява ме колко несолидарни, меко казано, са повечето жени, които твърдят, че жертвата си го е търсила, че е предизвикателна, неуравновесена, че направо й е малко. Бихте ли ми казали как точно трябва да изглежда истинската жертва на насилие в истинската борба срещу насилието? Кротка, смирена, добричка, потисната, завряна в ъгъла, грозничка, олицетворение на добротата, умна и речовита? Това, че си предизвикателна, че не се изразяваш добре, че си нестабилна, че си противоречиш, че си хубава, дори че не си ообено умна, означава, че не си жертва, така ли? Че не са ти посягали? Опишете ми идеалната жертва, моля.

Вергов лъже още с твърдението си, че са имали само приятелски и професионални отношения - всички знаят, че са били много повече. Как тогава да му повярвам за останалото, а и на тези "всички"? И трябва ли да му вярвам само защото се изразява добре и убедително?

Имам позната, която на мен ми иде да набия. Заядлива, предизвикателна, вечно мрънкаща, нахална. Има дългогодешен брак с нормален мъж, не мухльо, с когото постоянно се карат, но са заедно и се обичат. Никога не й е посягал. Никога. Това е разликата между насилника и нормалния мъж.

А, забравих. В профила на идеалната жертва на насилие трябва да влиза и незабавното вадене на медицинско и подаване на жалба? Иначе не си жертва? А и щом не можеш да го докажеш, пак не си жертва?

За Амбър Хърт и Джони Деп - бил я е, разбира се, вероятно и тя него. За жалост и съдът не е гаранция, че справедливостта ще възтържествува.

# 322
Опишете ми идеалната жертва, моля.

Най-идеално е да имаш доказателства. Иначе не може да очакваш, че ще има наказание за насилника. Всичко излиза просто като една клевета, която може да ти струва доста скъпо накрая.

В случаят на Деп и Амбър, справедливостта си възтържествува, защо да не е?

# 323
Старата тема на нов глас. През няколко поста изумена и шокирана потребителка от подкрепатата за насилника и липсата на солидарност😆

# 324
  • При семейството си
Опишете ми идеалната жертва, моля.

Най-идеално е да имаш доказателства. Иначе не може да очакваш, че ще има наказание за насилника. Всичко излиза просто като една клевета, която може да ти струва доста скъпо накрая.

Няма “идеална” жертва, има по-скоро истински жертви, що за нелепост.
Тези жертви в повечето случаи стоят с насилниците си, защото нямат покрив над главата, страхуват се, че ще им отнемат децата, много често седят, за да не са жертва и децата, нямат близки, които да ги разберат и подкрепят. Продължават да ходят на работа, прикривайки синините си с непрофесионален грим и измисляйки странни истории. Не смеят и не вадят медицинско, за да не ги бият и унижат за пореден път, както и децата им. Излизат рядко на показ и то когато нещата наистина излязат извън контрол, обикновено за пореден път. Рядко им дават трибуна в медиите, доста често и тогава си крият лицата…не съм срещала среднощни излияния от тях в социалните мрежи.
Да, някои от тях са също много красиви, интелигентни и успешни.

# 325
  • Другата България
Старата тема на нов глас. През няколко поста изумена и шокирана потребителка от подкрепатата за насилника и липсата на солидарност😆
Нали? А то не става въпрос нито за едното, нито за другото.
Говорим за съвсем различно трето, четвърто и пето, ама кой да чете и разбира?
Ей това пък мен винаги ме е изумявало - щом не си съгласен с ....нещо, което Х твърди, че е бяло, то задължително твоята версия е, че “нещото“ е черно. It is.
Да, щом не можеш да докажеш нещо - не само, че си жертва, а каквото и да е по дефолт, то е съвсем в реда на нещата обществото, или част от него, да не вярва на твърденията и версиите ти, особено когато те се сменят като мартенското време, да не говорим за избягването на неудобни отговори. Ето аз например сега открих, че ми липсват едни обеци, подарък от ММ за годишнината ни. Вчера имахме гости, приятелско семейство, автоматично обвинявам жената от семейството, че ми ги е гепила заради завист, пък било то и благородна. Тя ще да е, няма друг вариант. Никакъв шанс няма аз да съм ги бутнала на друго място, сега ще изчакам две-три години, през които ще продължа да си пия питието с тази дама, и ще си сложа статус във ФБ, че въпросната е крадла, която преди -найсе години ми открадна семейно бижу. Толкова общи познати имаме, все някъде ще хване дикиш.....а, как ще го докажа ли? Че защо да го правя, нали едната дума е достатъчна, и снимка на обеците?

# 326
Вергов вероятно лъже, че са имали само близки приятелски отношения.
Но Диана лъже, че е имало 30 свидетеля на случката. По същата логика - как да вярвам на нея?

Идеална жертва няма, голяма нелепица е това. Но има правилна реакция, когато един човек (независимо мъж или жена) стане обект на насилие. Освен всичко друго, със своята реакция тогава и сега, Диана дава ужасен пример на преживелите насилие.

И понеже отново се започва с квалификациите, къде точно конкретно аз съм написала, че Диана си го заслужава?

# 327
Направо съм Диана !
Добре, че не съм, защото нямаше да чакам 5 години.

# 328
Ох, не мога 🤣
Вергов е казал, че са имали “близки приятелски отношения”. Нищо не е отрекъл, ако я е приемал за приятелка, с която прави секс. И пак почваме с “търсила си го е, защита на насилника и прочие.. Не, бе, никой не защитава насилник. Нито ние, нито свидетелите. Насилника описван от Диана го няма. Защото, това което разказва е лъжа. Та Диана не е доказана жертва на насилие, а жена която твърди че нещо се е случило и в последствие бе опровергана.

# 329
Аз даже допускам, че може и да не са били гаджета. Най-много да я е уважил веднъж, ама не е сигурно.
Мен в 6ти клас един льохман ме попита: искаш ли да ходиш с мен? И аз казах : не.
Тоя, както беше най-смотаният шушляк, изведнъж се превърна точно в психопат и започна да ме тормози и да настройва останалите по много долен начин. Аз съм оправна и не се давам в открити спорове, но той беше много злобен, прикрит и подмолен и въртеше интриги зад гърба ми. Дете в 6ти клас🙄
Понякога се сещам със страх за него и се чудя, коя ли женица страда от психопатията му.

Общи условия

Активация на акаунт