Насилник или жертва е Вергов?

• 59 683
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 705
Не, аз не питам за съобщенията, за да ги развяват по медиите. Питам, ако тя заведе дело за клевета (лъжа), както се закани, дали има вариант той да представи съдържанието на съобщенията. Т.е. да докаже, че не лъже и наистина е изпращала съобщения на дъщеря му, която тогава е била на 15г

# 706
Фактури се пазят, а към тях има разбивка и затова евентуално може да докаже, че е имало СМС-и от ДД към дъщеря му. Но не мисля, че самите съобщения се пазят за да се види какво е писала.

# 707
Нека първо заведе, защото аз не виждам кое точно ще посочи за невярно, позорящо и умишлено разгласено в нейно отсъствие обстоятелство. Вергов няма официално нищо казано по отношение на тези съобщения отвъд "текстови и гласови съобщения от Диана Димитрова, чието съдържание не пожелавам на никой родител да види и чуе в телефона на петнадесет годишното си дете."Т.е. той описва своята реакция, а не пряко самите съобщения. И нормално - това е писано ако не изцяло от адвокат, то поне е обстойно редактирано. Така се прави с публичните изявления по поводи, при които се намесва прокуратурата - дано и Димитрова вземе пример и започне да търси навременна консултация с хора, защитаващи интереса и. А не както беше нейният отговор "изрод, рецидивист" итн.

# 708
  • София
Ако Вергов беше излязъл и говорил,
Скрит текст:
не да се разпраща писмо до медиите, и бе разказал открито за връзката им, причината за словесния им конфликт, мотивите му като баща да реагира остро, беше допуснал, че под въздействието на силните емоции, може и да я е избутал по силно, но в никакъв случай съзнателно и преднамерено ударил, че благодари на колегите си, които лично са му указали подкрепа, но не иска да ангажира хората с това и моли гилдията да остане встрани от този личен конфликт, всички щяха да са осъзнато на негова страна.

Ако пък Дияна беше искрена за чувствата си и за това,че те са основният мотив да замълчи, защото тя и по време на обучението си е имала проблеми и въпреки че е била още по-прохождаща, това не й е попречило да говори, та, ако беше обощила на две на три колко много е била "потънала" в тая любов и как не това, че някой я е избутал, а това, че човекът, към който е имала чувства я е наранило, и как заради това е решила да замълчи, щото любов, а - у, но с годините си е дала сметка, че любовта "не трябва да боли" и че това е нейното послание и, не беше използвала обидни квалификации, а беше изразила дълбото си съжаление и съчувствие към хора, неспособни да сдържат яростта си, и че към днешна дата тя е простила, но заради момичето от Кайнарджа, любимият й мотив, та на това момиче именно дължи да говори открито за случая.
На колко години си? Тази наивна боза "дай да си кажем всичко открито, да пляснем с ръце и да се прегърнем" важи само при свестни хора, на които може да кажеш всичко, без да злоупотребят. А навън, в големия лош свят, това е пиар харакири. Не само у нас, навсякъде би било така.
НИКОГА не бих споделила толкова лични неща, които медиите да чепкат с месеци, дори да съм абсолютно невинна.

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 12:52 от Cuckoo

# 709
Никакви дела няма да последват. Ако Диана беше много състоятелна, все щеше да се намери някой адвокат, който да нагази в тинята заради финансов интерес. Но при мижав финансов интерес и губещ казус, не виждам кой луд би се наел да си го впише в портфолиото просто ей така.
Иначе за самата гилдия - споменах и преди, че тя е доста разделена и фрагментирана, но тези разделения и конфликти си стоят вътре "в семейството". Възможно е хора да се опитат да използват случая за свои цели (сега, когато има имена, е много лесно), и тепърва сигурно ще се въртят много интриги. Това няма нищо общо с Диана и Юлиян. Означава само, че ще се лови риба в мътна вода, особено по оста актьори-помощен персонал. Къде бяха тези смели и доблестни хора от ноември до сега? Не тези зад Юлиян - той не беше назован, и мълчанието им е напълно оправдано. Къде беше защитата на Диана? Буквално до преди два дни зад гърба ѝ бяха само Капка Тодорова, Елена Калевска  и Любо Жечев. И нито един от тях няма касателство със случилото се през 2017. Сега изведнъж - леле, защитници! Рязко излекувани от амнезия и получили напън за справедливост след 4 месеца Satisfied

# 710
Именно. Къде бяха свидетелите, видяли Диана да ходи с големи очила, за да крие следите от побой и насилие?

Преди няколко дни, когато излезе подписката на 31 души в защита на Вергов (ако изобщо е коректно да наричам така позицията им), веднага имаше куп въпроси защо са мълчали досега. Сега обаче няма същите въпроси към защитниците на Диана. Тези защитници или свидетели дали ли са показания, разпитвани ли са от прокуратурата?

# 711
Именно. Къде бяха свидетелите, видяли Диана да ходи с големи очила, за да крие следите от побой и насилие?

Преди няколко дни, когато излезе подписката на 31 души в защита на Вергов (ако изобщо е коректно да наричам така позицията им), веднага имаше куп въпроси защо са мълчали досега. Сега обаче няма същите въпроси към защитниците на Диана. Тези защитници или свидетели дали ли са показания, разпитвани ли са от прокуратурата?
А де, защо не я подкрепиха като вървеше разследването.

# 712
  • София
Обаче напълно съм съгласна с ДД, че гилдията са свински черва. Е, има лагери, видно от трагикомедията в Народния театър.
Точно затова груповото мероприятие на Дрийм тийм леко ми намирисва. В случая ритат падналия, колкото и той да не е читав.

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 13:34 от Cuckoo

# 713
О, това е така. И съвсем не важи само за актьорската гилдия.

# 714
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14106913
Това не сме го коментирали май
Чудно ми е какво ще кажат защитниците на Вергов

# 715
  • При семейството си
От пост 692 започват и коментарите.

# 716
Каквото и преди - след дъжд качулка. Минали пет години, па сетила се Мара да се побара. Щом свидетелствалите в полза на Вергов непременно са били подкупени или сплашени, тогава по същата логика защо пък свидетелят в полза на Дияна да не е изчукан за услугата? На нея май не и е чужда такава отплата.
Всичко може, но пет години след това, когато вече са изтекли всички давностни срокове, нещата трябва да спрат.

# 717
А де, защо не я подкрепиха като вървеше разследването.
Напълно ги разбирам. Те не могат да знаят какво се е случило между двамата - имало ли е ритник, паднала ли е, той ли я е бутнал,.. Но пък могат да кажат, че са я видели с очила, белези итн. Има разлика според мен. Наистина е хубаво всеки да казва само това, което лично е видял. За мен подписката на тези актьори ли са, какви, не зная, е супер странна.

Lady Cassiopeia Duval, мъжът е взел отношение по въпроса със съобщенията според официалните документи. Актрисата в тези съобщения е била обидила семейството му. Не пише, че е сваляла детето или подобна гадост, която наистина от всичко до момента, на мен ми се стори най-страшната измислица. Да, неговият коментар пред медиите беше супер драматичен, документите звучат по-различно.

Слагам ги в скрит текст.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 17:29 от Анонимен

# 718

Нещо съм изпуснала, с цялото това триене

# 719
В 120 мин. ДД твърдеше, че е получила заплахи по вайбър от въпросното лице. Пък вчера при Крум Савов вече друга песен запя. Не била прочела съобщението преди да бъде изтрито, много искала да могат да го възстановяят, щото и било любопитно какво пишело.....но била сигурна, че е заплаха🤔

Общи условия

Активация на акаунт