Насилник или жертва е Вергов?

• 59 538
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 915
  • Другата България
Редактирам, междувременно са забърсали .....личните коментари и обсъждания на хора, които си мислят, че са наясно с нечия чужда биография, а същевременно са пропуснали да се запознаят с правилата на форума.

Мислих си, че темата е заключена или изтрита Simple Smile
Този Любо Жечев онзи от едновремешната "Къртица" ли е?
Диана да не би да разчита на извънредно разработилата се в последно време прокуратура?
Май е същия, но не съм сигурна.
А това за прокуратурата си го помислих и аз, бърза жената, че не се знае до кога ще работи същата прокуратура. Blush

Последна редакция: чт, 08 юни 2023, 09:51 от Merri_An

# 916
  • София
Мислих си, че темата е заключена или изтрита Simple Smile
Този Любо Жечев онзи от едновремешната "Къртица" ли е?
Диана да не би да разчита на извънредно разработилата се в последно време прокуратура?

Същият е. Харесвах го преди, но в последно време ми е много антипатичен.

# 917
Гледах видеото на Жечев, голям позор е за него. Това му е трето видео по темата. Той от началото заема страната на ДД и изобщо няма капка обективизъм в него.

# 918
Няма лошо да заема позиция. Но топката е толкова ниска, че освен да си начешаме клюкарската клавиатурите за друго не става.

# 919
Тъкмо бях решила, че ДД се е кротнала, а тя пак ни изненадА. Във ФБ е писала, че това е последно по темата, ама като я знам, хич не ми се вярва.

# 920
Не го знам кой е, но не прави дори услуга на ДД. По-зле няма как да бъде, то неговото дори не знам кой би го изгледал.

Диана дори гордо го е споделила на стената си.

Любо и аз го харесвах преди време, принципно може да създава качествено съдържание, но е много несериозен и лигав, а има теми, с които трябва да се отнасяш сериозно.

В това отношение Цанов е нива над него (макар да не подкрепям позицията му по някои теми) и Любо много се комплексира от него.

“Тютюн” го гледах навръх рождения ден на Диана. Залата беше пълна, всички ги аплодираха.
Колегите ѝ я поздравиха в края на постановката, поднесоха ѝ торта и цветя и се държаха много приятелски към нея, не усетих някакво негативно отношение.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 08 юни 2023, 15:19 от B𝕒н𝕦л𝕦я*

# 921
Хубав жест са направили към Диана колегите й, но защо никой не се застъпи за нея около скандала и след това?

# 922
  • София
И аз на тяхно място не бих се бъркала, особено, ако не си свидетел на случилото се.

# 923
Аз бих казала какво съм видяла. Дали е била с рани и синини, дали Вергов е бил там, какво съм видяла и това е. Реално никой не се застъпва за нея, защото става ясно, че пряк свидетел не е имало.

# 924
  • София
Не мисля, че актьорите, с които играе в момента имат нещо общо с онази случка.

# 925
Актьорите, които играят в постановката “Тютюн” не са участвали в сериала по времето, в което се разиграват тези събития.
Във видеото от вчера имаше един мъж, който казва, че е започнал работа 1-2 сезона след случката между Вергов и ДД. По негови думи случката е била в 5-ти сезон и преди 7-ми сезон, в който е трябвало Вергов да се върне в сериала, целият екип е коментирал, как ще снимат сега след това, което се е случило.

# 926
  • София
Актьорите, които играят в постановката “Тютюн” не са участвали в сериала по времето, в което се разиграват тези събития.
Във видеото от вчера имаше един мъж, който казва, че е започнал работа 1-2 сезона след случката между Вергов и ДД. По негови думи случката е била в 5-ти сезон и преди 7-ми сезон, в който е трябвало Вергов да се върне в сериала, целият екип е коментирал, как ще снимат сега след това, което се е случило.
Вергов не играе в пети сезон

# 927
  • Другата България
Аз съм забравила какво точно беше, и кога беше, но този наистина така каза, че се е случило в пети сезон.

.......
“Тютюн” го гледах навръх рождения ден на Диана. Залата беше пълна, всички ги аплодираха.
Колегите ѝ я поздравиха в края на постановката, поднесоха ѝ торта и цветя и се държаха много приятелски към нея, не усетих някакво негативно отношение.
Скрит текст:
Напълно възможно. Постановката е страхотна, и който може да се абстрахира от изявите на ДиДи извън театралната сцена, явно може да я гледа и на нея. Аз вече не мога. Не знам дали съгражданите ми са ръководени от същите разбирания, но са факт, били са факт свободните места. А това наистина рядко се случва. Колежката ми обаче е много доволна, очарована е. Въпрос на гледна точка.

Последна редакция: чт, 08 юни 2023, 18:51 от Merri_An

# 928
  • София
Героят на Вергов, доктор Виктор Банков замина за Германия май в края на сезон 4 и се появи отново по средата на сезон 6.
Такива са ми спомените.

# 929
Този обърка сезоните, но няма значение.
Той е започнал работа след въпросната случка, но много бил слушал за тази история.

Когато Вергов се връща в седми сезон всички коментирали как ще снимат двамата с Диана.

Общи условия

Активация на акаунт