Насилник или жертва е Вергов?

• 59 549
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 900
Дотук щети върху кариерата на Юлиян Вергов аз не виждам.

Е да, ама го няма в капките. Липсва ми.
Сигурно е заради тъпия скандал с ДД.

# 901
  • Бургас
Не знаех, че има жени, които се раждат силни.
Мислех, че живота ни дава уроци, за да разберем кое може да допуснем и кое не.
Това за закопаването на трупове... Доста трудно жена с нормално, дори силно, телосложение да утепа и закопа мъж (дори слабоват).
Но от психологическа гледна точка е интересно  - това за силните жени, които закопават мъжете, дръзнали да им посегнат.
Къде е Дренка да разкаже за тези жени, непризнаването, че може да сме жертви?
Никой не се ражда силен Simple Smile
Въпроса е да съумееш да излезеш един път и да знаеш, че можеш да излезеш пак и пак, ако се налага. А труповете са метафора Simple Smile
Хайде ще го кажа иначе: не харесвам кралиците на драмата, на които вечно им трябва страдание и някак успяват хем да го намерят, хем и спасител да им трябва.
(Но насилие под никаква форма не приемам) Просто коментирам, че ако на др.Огнянова и бях фен, то на ДД не съм, тъй като я оприличавам по - скоро на кралица на драмата, отколкото на боец. Но това не е причина да бъде удряна, бутна, избутвана и т.н

Последна редакция: вт, 04 апр 2023, 22:04 от MeMyselfI

# 902
До колко е възможно днешните бойци да са бутани, блъскани и ритани вчера?
Дали възхищението от силните жени, бойците, непризнаването на жертвите, не идва точно от това?
И нима мислим, че един мъж не може да ни остави на място и да сме просто до там, независимо колко сме силни в нашите си очи?

# 903
То и жена може да остави мъж на място, ако го трясне с камък или брадва.
Мен досега не са ме били и се надявам никогаШ да не ме, но няма да се дам лесно. Минимум ще бъркам в очи, ще късам уши и квото докопам. Имам предвид разни случайни разбойници, бандити и т.н. Битови побои не очаквам  да ми се случат.
Когато бях на 18, един нахалник тръгна да ми налита на бой и го изтрясках по главата с една торба с две видеокасети, които бяха в доста ръбести пластмасови кутии. ИзбегА и повече не припари да взима приятелката си, която ми беше колежка😂

Последна редакция: вт, 04 апр 2023, 23:18 от Чи лу

# 904
  • Бургас
До колко е възможно днешните бойци да са бутани, блъскани и ритани вчера?
Дали възхищението от силните жени, бойците, непризнаването на жертвите, не идва точно от това?
И нима мислим, че един мъж не може да ни остави на място и да сме просто до там, независимо колко сме силни в нашите си очи?
Живота не учи само с бутане вчера. Но да, може и да са били бутани вчера.

Нямам претенции за крайни ситуации и т.н Говоря за типаж хора (има и такива мъже), който не ми допада. Това е лично мнение, нямам за цел да убеждавам никого в нищо. Просто такъв тип хора не харесвам. Не смятам, че са лоши и т.н Просто не ми допадат. Няма нужда да се оправдавам и обяснявам, че усещам нещо.

Няма  гаранции, за нищо в този живот. Това, че един човек е физически силен не означава, че непременно ще ползва силата си и по дефолт е виновен, че е силен.

И какво значи един мъж, една жена? Той мъжа няма да ме остави на място, защото е мъж, ами защото е агресор (убиец). Не е до пол ще ме извините! Хайде да не изпадаме в крайни размисли! Намирам за изключително вредно, някой да бъде обвинен просто заради пол и физически данни!

В тази тема взех да се чувствам биполярна.
Добре де, не може ли да не ми допада човека, който виждам в ДД (защото не я познавам), но да смятам, че е била ударена примерно?
Защо трябва да я харесвам?

Последна редакция: вт, 04 апр 2023, 23:19 от MeMyselfI

# 905
Въобще обсъждането кой как играе, какво е казал, дали е от село или от град, колко подкрепа е получил от обществото и колко приятели има определено не бива да намира място в разглеждането на въпроса дали е извършено насилие или не.

Иначе истината съвсем ще отиде на заден план и ще се превърнем в извратена антиутопия в стила на сериала Black Mirror, където хората определяха рейтинга на близките си в социалните мрежи и онези с по-малко лайкове бяха изхвърляни от обществото. Ако тръгнем натам, всички ще станем политици и ще играем лицемерни роли в разни кампании за лайкове, не само актьорите. То вече май е факт, де.

# 906
Аз пък хич не го харесвам Вергов. Като мъж пък още по малко.
Ама това не ми пречи да мисля, че тази жена е зла, луда и лъже само защото е била отхвърлена.

# 907
Да притоплим манджата.

Любо ЖечковКой ПРЕБИ Диана Димитрова?
Резюме на цяло видео, което ще пусне след 1-2 дена. Като цяло внушава, че щом си мълчат другите, а само Диана Димитрова говори, значи тя не лъже. И с Вевгор говори на улицата, но той му каза, че ако го бил потърсил преди да пусне първото видео, щели да говорят нормално, но сега е късно. Запали моторчето и потегли, а Жечев в детински опит за манипулация му каза: "Много смела и достойна постъпка", но естествено Вергов не се върза и си продължи. Забавното е, че никой от тези, които поискаха да им се махне името от онзи списък, не се е съгласил да говори с Жечев, но пък за тях нищо не каза.

https://www.youtube.com/watch?v=LioT7Ubj_Wk

Диана Димитрова от Фейсбук:
Днес, 05.05.2023, входирахме жалбата в СРП с моя адвокат г-н Христо Ботев. Навявам се, че повърхностното разследване ще бъде забравено и тези, които излъгаха ще понесат наказателна отговорност за думите си. Вярвам в обективните действия на Прокуратурата!

Забележете къде е подадена жалбата. Защо е до Софийска районна прокуратура? За какво се жалва? От кого? Не става ясно. Явно не е от Вергов, защото щеше да е до съда.
Явно утихна вълната и картините вече не се продават, та реши малко да припомни за себе си.

Последна редакция: чт, 08 юни 2023, 01:35 от ЧревоУгодник

# 908
Оооо, тази коя беше?!

# 909
  • Другата България
Миналата седмица в малкия ми провинциален град, с още по-малкия театър, който обичайно е пълен не само заради ограничения капацитет, а и заради не толкова честото гастролиране на софийски постановки, се изигра “Тютюн“. Колежка е ходила, 1/3 от местата са били празни. На следващия ден /или там някъде/имаше концерт на Васко Василев, правостоящите бяха до входа. Толкова за Дидето и реномето ѝ, което очеизвадно пострада от другия театър, който изнесе.

# 910
Клипа е безумен, то не са анимации, то не е чудо Simple Smile))) Смешно е. Не го изгледах цялото, превъртях. Този журналист ли е, какъв е?

# 911
Пуснах го и го спрях.
Вече стана по бетер от детската градина.

# 912
  • Другата България
Клипа е безумен, то не са анимации, то не е чудо Simple Smile))) Смешно е. Не го изгледах цялото, превъртях. Този журналист ли е, какъв е?
Този е обикновен смешник, който се смята за журналист.
Опитах и аз да го гледам, не успях. Потресаващо смешно е направен, наистина за деца в ДГ или за бавноразвиващи се. Господинът /сори, че не му помня името, но не се и опитах, надявам се повече да е попадам на негови “разследвания“/ се опита да се държи нагло с Вергов, и се ядоса от леденото му спокойствие и отговорите. Дори се опита да му държи сметка защо през цялото време, в което ДиДи се правеше на циркова артистка, е пазил мълчание. Joy Смешко, както казах.
Явно наистина ДиДи го е закъсала откъм приходи, но това прЕтопляне на стара манджа няма да ѝ донесе нищо позитивно, напротив.

# 913
Мислих си, че темата е заключена или изтрита Simple Smile
Този Любо Жечев онзи от едновремешната "Къртица" ли е?
Диана да не би да разчита на извънредно разработилата се в последно време прокуратура?

# 914
Не го знам кой е, но не прави дори услуга на ДД. По-зле няма как да бъде, то неговото дори не знам кой би го изгледал.

Общи условия

Активация на акаунт