Насилник или жертва е Вергов?

• 59 541
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 885
За Дидето ще е повече😆

# 886
Що, щото една побъркана жена го преследва ли?

# 887
  • Другата България
Умни жени, защо “кълвете“ на провокациите на трола? Blush

# 888
Вергов сам се отказа от капките.100% достоверна информация имам специално за там.

# 889
Вергов сам се отказа от капките.100% достоверна информация имам специално за там.

И аз така разбрах. А, като чета темата, Вергов си играе в пиесите, а Диана бяга в провинцията. Що ли, като е толкова бяла, добра и права? А, да, забравих - от страх за живота си.

А всъщност защо Диана е избягала от София? И как си играе постановката Тютюн, като не е тук - пътува за всяко представление ли? Други участия има ли някъде в момента - в театър или кино? Изобщо какво се случва с нея в професионален план - освен изложбите и книгите

Освен в "Тютюн" участва само в "Червено и черно" в театър "Зад канала". До края на май има две представления, до края на сезона да има максимум още едно-две. Диана е част от постоянния актьорски състав на театъра, и затова е странно, че участва само в една постановка. Една Анастасия Лютова например участва в 6 постановки, Весела Бабинова - също в 6, Таня Пашанкова - 6, а Каталин Старейшинска - в 10!

Ще ми е интересно да видя с времето дали ще бъде поканена за участие в още някоя пиеса или ще си остане само с тези две.

# 890
  • софия
Вергов си участва в постановките, пътува с тях в Европа, а Св. ДиДе - на село.

# 891
  • София
Мъжът ми например не знае коя е тази. Слаб интерес към нея, като актьорската и игра. Отчаяно иска да е под прожекторите, само че няма да се получи поради заслуги. За съжаление се изяви като енергиен вампир и нестабилна личност. Лично аз не бих искала такъв служител да имам. Решенията на емоционално ниво никога не водят до добро. Даже очудващо що за цирк сътвори. Дано Вергов я съди час по-скоро!

Последна редакция: ср, 05 апр 2023, 13:13 от NadezhdaML

# 892
  • Бургас
NadezhdaML, аз пък не бих се разходила, за да гледам Вергов. Не го харесвам нито като визия, нито като мъж, нито като игра. Слаб интерес имам към него.  Дори в Откраднат живот не ми допадаше. Вероятно е и въпрос на вкус.
За Сано например няма да се колебая изобщо Simple Smile

Последна редакция: вт, 04 апр 2023, 20:37 от MeMyselfI

# 893
  • София
Определено е въпрос на вкус, а заради Вергов бих се разходила. Simple Smile

# 894
Не разбирам това кой, къде и по колко работи/твори, как влияе на истината?

# 895
И на мен Вергов не ми е от ТОП актьорите. Харесва ми визуално просто. Но пък много харесвам Захари Бахаров, Михаил Билалов, Бойко Кръстанов и Сано разбира се Simple Smile

А относно разходките - бих се разходила да препоръчана пиеса, но не и заради определен актьор

# 896
Аз съм гледала Вергов на сцена - ами много е добър. Пак бих го гледала.
Имах интерес към изявите на Диана, защото й бях фенка в Откраднат живот. Сега не бих отделила време и пари, за да я гледам.

# 897
  • Бургас
Имах интерес към изявите на Диана, защото й бях фенка в Откраднат живот. Сега не бих отделила време и пари, за да я гледам.
Диана в Откраднат живот ми беше любимка, но това, което показва сега не е моето просто. Не обичам ролята на жертва. Обичам силните жени. Онези, които знаеш, че ако посегнеш ще те закопаят и няма да те намерят. Но това не причина да си затварям очите и да си мисля, че търси известност, отмъщение и т.н. Защото ситуацията ясно си показва, че има нещо гнило.

# 898
  • При семейството си
На насилието с насилие ли трябва да се отговаря?!

# 899
Диана в Откраднат живот ми беше любимка, но това, което показва сега не е моето просто. Не обичам ролята на жертва. Обичам силните жени. Онези, които знаеш, че ако посегнеш ще те закопаят и няма да те намерят. Но това не причина да си затварям очите и да си мисля, че търси известност, отмъщение и т.н. Защото ситуацията ясно си показва, че има нещо гнило.
Не знаех, че има жени, които се раждат силни.
Мислех, че живота ни дава уроци, за да разберем кое може да допуснем и кое не.
Това за закопаването на трупове... Доста трудно жена с нормално, дори силно, телосложение да утепа и закопа мъж (дори слабоват).
Но от психологическа гледна точка е интересно  - това за силните жени, които закопават мъжете, дръзнали да им посегнат.
Къде е Дренка да разкаже за тези жени, непризнаването, че може да сме жертви?

Общи условия

Активация на акаунт