Насилник или жертва е Вергов?

• 59 551
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 870
  • При семейството си
Той, мисля, е разпитван в прокуратурата.
Не всеки иска и се изявява в социалните мрежи.

# 871
Може и да е прав Евтим Милошев. Какво означава да "мълчи"? Има нещо много сбъркано в това да си присъствал на много малка част от скандала между твои колеги и да напишеш публично изявление във фейсбук като спортен коментатор или някакъв съдник. Изобщо цялото ни общество е много изкривено. Обикновено изявленията ги пишат онези, които са близки само с един от участниците в спора и заемат страна. И те обикновено не знаят истината и не се интересуват от нея, а държат да защитят своя познат, изтъквайки добрите му качества.

# 872
Дотук щети върху кариерата на Юлиян Вергов аз не виждам. Играе в много представления, повечето са напълно разпродадени, а за останалите я има тук-там 5-6 свободни билета, я не.  Работи човека, обира аплодисменти, печели, и в момента е един от най-търсените и добре платени актьори. За мен така е и редно - би било много срамно и жалко, ако въз основа на видимо неверни и напълно недоказани твърдения, някой понесе последици. Радвам се, че това не се случи.
Довечера ще гледам Юлиян Вергов, заедно с Моню Монев и Иван Радоев в Армията. Това е моят начин за подкрепа на истината - с парите за билет, с час и половина от времето ми, и с искрените ми аплодисменти. С реални действия се случват нещата, не с лалане в интернет Simple Smile
А Диана за себе си я зачеркнах отдавна, и нито ще посетя повече представление с нейно участие, нито ще ѝ чета писаниците. Има си достатъчно клакьори, живи и здрави!

# 873
А всъщност защо Диана е избягала от София? И как си играе постановката Тютюн, като не е тук - пътува за всяко представление ли? Други участия има ли някъде в момента - в театър или кино? Изобщо какво се случва с нея в професионален план - освен изложбите и книгите

# 874
  • София
Мисля, че играе в едно представление и в Зад Канала.

# 875
А как се разбра, че Диана не е в София?

# 876
А как се разбра, че Диана не е в София?

Имам спомен, че май в интервюто с Крум Савов спомена, че не е тук, а била избягала някъде, ама къде и защо - не помня. Май се страхувала за живота си или нещо такова. Не помня точно

# 877
Чак пък да се страхува за живота си. Нещо много насериозно се е взела.

# 878
А всъщност защо Диана е избягала от София? И как си играе постановката Тютюн, като не е тук - пътува за всяко представление ли? Други участия има ли някъде в момента - в театър или кино? Изобщо какво се случва с нея в професионален план - освен изложбите и книгите

Освен в "Тютюн" участва само в "Червено и черно" в театър "Зад канала". До края на май има две представления, до края на сезона да има максимум още едно-две. Диана е част от постоянния актьорски състав на театъра, и затова е странно, че участва само в една постановка. Една Анастасия Лютова например участва в 6 постановки, Весела Бабинова - също в 6, Таня Пашанкова - 6, а Каталин Старейшинска - в 10!

# 879
Тя май е отскоро в този театър.

# 880
Дотук щети върху кариерата на Юлиян Вергов аз не виждам. Играе в много представления, повечето са напълно разпродадени, а за останалите я има тук-там 5-6 свободни билета, я не.  Работи човека, обира аплодисменти, печели, и в момента е един от най-търсените и добре платени актьори. За мен така е и редно - би било много срамно и жалко, ако въз основа на видимо неверни и напълно недоказани твърдения, някой понесе последици. Радвам се, че това не се случи.
Довечера ще гледам Юлиян Вергов, заедно с Моню Монев и Иван Радоев в Армията. Това е моят начин за подкрепа на истината - с парите за билет, с час и половина от времето ми, и с искрените ми аплодисменти. С реални действия се случват нещата, не с лалане в интернет Simple Smile
А Диана за себе си я зачеркнах отдавна, и нито ще посетя повече представление с нейно участие, нито ще ѝ чета писаниците. Има си достатъчно клакьори, живи и здрави!
О, понесе щети и още как! Свалиха го от капките и спряха всички реклами, в които участваше.

# 881
Малко му е

# 882
  • София
Аз няма как да знам дали  е вярно или не, но пишеше, че той сам се е отказал от Капките.

# 883
  • Сф
А, малко/ много. С Доковска адвокат хич не го мисли! Но ДД трябва да се спре , защото моралното и възмездие ще я чука по кратунката отново и отново , като бумеранг. Нищо чудно и да имигрира в един момент. Тя е тая , която се изложи и се излага в историята, какво е станало точно няма да разберем, особено 5 години по- късно и с признанието, че е мълчала за пари( кариера ) все тая. Сам като си сложиш евтина цена,  не може да очакваш чудеса , в случая буквално чудеса Simple Smile

# 884
Обвиняем ли в някое съдебно дело? Осъден ли е?
Кое му е малко?
Искате и тук да стане като в САЩ ли? Излиза някоя жена след 5/10/15/20 години и казва той ме насили и край, този човек вече е осъден от обществото, без съд, без доказателства, през присъда. Ако това е вашия мъж/син/брат/баща пак ли същата песен ще пеете? Или тогава ще търсите доказателства, ще задавате въпроси?

Общи условия

Активация на акаунт