Насилник или жертва е Вергов?

• 59 550
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 855
  • Другата България
Аз вярвам.
Дори напротив - тогава обществения натиск щеше да е по-голям.
Към онзи момент ОЖ беше хит, радваше се на голям зрителски интерес, Диана беше много харесвана в ролята си на д-р Огнянова, вкл. и от мен. И ако се беше разчуло за нещо такова, и ако самата Диана беше извадила медицинско и беше постъпила като Мария сега, надали резултатът щеше да е такъв, какъвто е сега. И за нея, и за Вергов.

# 856
  • Бургас
Като не е излишна патардия, да я беше направила. Имат медицински лица на терен, има възможност да си извади медицинско.
И щеше да има следваща роля ама друг път. И от Откраднат живот щеше да изхвърчи.   Пак щяха да я оплюят. Пак щяхме да гледаме същия филм.
Не, че има някаква логика сега да чуваме за тези неща. Но за мен не е изненада нито случилото се, нито реакциите.
Не е лесно да си жена в тази сфера и то в България.
А 2020 година кой филм, сериал снима, с какво е била застрашена кариерата и’, че пак мълча…и само е “изиграла” насилие в 3 минутния клип?!
Е, Откраднат Живот снимаха и през 2020.

Merri_An, смятам, че щяха пак да постъпят по същия начин. Никой нямаше да я подкрепи и да я остави да унищожи продукцията и т.н.

# 857
  • Другата България
Може.
Разни хора, разни разбирания и вярвания.

# 858
Merri_An, смятам, че щяха пак да постъпят по същия начин. Никой нямаше да я подкрепи и да я остави да унищожи продукцията и т.н.
Медицинското за какво служи?

# 859
  • Другата България
И аз това се чудя, как хората очакват истинността на нечие твърдение да се удостовери от лична подкрепа на други хора, а не от официални показания и документи.
Отново ще дам пример с Мария, която доказа насилие с всичко останало, но НЕ и с подкрепа.
Сигнал навреме, медицинско - достатъчно е.

# 860
  • При семейството си
Като не е излишна патардия, да я беше направила. Имат медицински лица на терен, има възможност да си извади медицинско.
И щеше да има следваща роля ама друг път. И от Откраднат живот щеше да изхвърчи.   Пак щяха да я оплюят. Пак щяхме да гледаме същия филм.
Не, че има някаква логика сега да чуваме за тези неща. Но за мен не е изненада нито случилото се, нито реакциите.
Не е лесно да си жена в тази сфера и то в България.
А 2020 година кой филм, сериал снима, с какво е била застрашена кариерата и’, че пак мълча…и само е “изиграла” насилие в 3 минутния клип?!
Е, Откраднат Живот снимаха и през 2020.

Все с тези лъжливи екипи или след 2017 екипът се сменя?

# 861
  • Бургас
Какво общо има екипа? Същия е бил вероятно.
Не ти схващам логиката. Моля да ми обясниш. Какво значение има екипа през 2017 и 2020 какъв е бил по отношение на решението и да каже през 2022?

# 862
  • При семейството си
Диана е ОК, в комфорт да работи цели 3 - 4 години с този екип (не съм гледала и един епизод на ОЖ, проверих, снимките приключват март 2021 г.), но сега изведнъж се обръща, обвинява всички и всичко….и никой никога никъде не е разказал, споделил за това “брутално насилие”. Желязна психика има тази жена.
Аз съм била много косвено засегната от вид психически тормоз на работното си място, издържах точно месец и половина, взех си чантичката, подадох си молбата и хайде.

# 863
  • Бургас
Ами не знам на Диана какви са и били личните подбуди. Не помня ЮВ кога спря да играе в Откраднат живот, но може това до някъде да е потушило страстите.
Но ако сме честни дали през 2017, 2020, 2022 е все едно. Все пак не е имала проблем с Пешо чистача, а с ЮВ.

# 864
Ето тук е ключът - решила е да си мълчи, за да не застрашава кариерата си. За да има следваща роля. Преценила е, че по-важно е да се развива професионално, отколкото насилникът да бъде наказан.
Питам съвсем честно: Вярваш ли, че някой щеше да я подкрепи и да рискува Откраднат живот и работата си? Вярваш ли, че изобщо някой щеше да наказва Вергов и ситуацията би се развила по - различно?
Следва ли да си загуби кариерата, защото е била в тази ситуация?
Честно - не знам дали колегите й щяха да застанат зад нея.
Но вярвам, че ситуцията би се развила по-различно, защото много по-лесно можеше да докаже, че е имало насилие над нея, ако веднага беше огласила случилото се, беше си извадила медицинско и беше сигнализирала в полицията.

Съвсем честно ти казвам, за мен е меко казано странно да мълчи пет години, водена от някакви лични интереси, и сега изведнъж да хвърля обвинения, отново не където трябва, а във фейсбук. Тези й действия будят сериозно недоверие у мен както за случилото се, така и за нейните мотиви. И според мен кариерата й е много по-застрашена в момента, отколкото би била тогава.

# 865
И още по-странното е, че е имала нормални взаимоотношения с Вергов след уж проявеното насилие от негова страна.

# 866
  • При семейството си
Но ако сме честни дали през 2017, 2020, 2022 е все едно. Все пак не е имала проблем с Пешо чистача, а с ЮВ.
А Юлиян Вергов е?!
Друг е въпросът тя дали би имала “интимни” отношения и приятелски такива с Пешо чистача и дъщеря му.

# 867
И още по-странното е, че е имала нормални взаимоотношения с Вергов след уж проявеното насилие от негова страна.

Да, и това е странно.
Как след такъв зверски побой, не правиш нищо, продължава да работиш с маса народ, които са уж били свидетели.
И даже общува и с Вергов.Нали нещо и се обадил, поканил някъде да отиде някакви книжки да занесе.
Не помня точно.
И сега изведнъж след пет години нещо и стана на тая жена.

# 868
Може както някой предположи - да са имали пак вземане-даване с Вергов и той пак да я е натирил. И тогава какво да прави жената освен да беснее.

# 869
Чудя се защо Евтим Милошев си мълчи

Общи условия

Активация на акаунт