Насилник или жертва е Вергов?

• 59 574
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 840
Кое е зле при свидетелката. Разпитвана в от прокуратурата все пак. Хайде стига с подобни категорични обобщения. Зле била.

# 841
Шамарът се води опит за нараняване, това, което се вижда на снимките (ако са истина) Е нараняване и не може да причинено от шамар

# 842
  • Бургас
Кое е зле при свидетелката. Разпитвана в от прокуратурата все пак. Хайде стига с подобни категорични обобщения. Зле била.
Как кое е зле? Значи когато разказва за случката първо не става ясно кога е помолена да излезе.
Тя казва, че първо влиза ЮВ и веднага след него ДД и се вкопчва в него. Той мълчи, защото очевидно не искал да води разговор и избутва ДД и излиза. Никъде в конкретния разказ не е посочила кога е помолена да излезе.
След като ДД пада и свидетелката отива да помага, ДД казва “ЮВ ме ритна в лицето”. Свидетелката казва, че няма такова нещо защото е била пряк свидетел. Сега. От тази история излиза, че ДД още преди 5 години, на момента е имала лъжата в главата си, което е пълна глупост. Но от друга страна добре пасва с показания сътворени по разказите на ДД от 2022. И ако да речем е била там и е настояла да остане, то с какъв мотив. Знаела е, че ДД ще лъже ли? Или просто е гот да седиш в малка стая с хора, които видимо са под напрежение?
ЮВ твърди, че е повишил тон и е избутал ДД. Свидетелката, че е мълчал и е избутал ДД.
ЮВ не споменава свидетелката да е била в гардеробната и някой да е искал от нея да излезе.
За мен това са непоследователни твърдения.

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 11:23 от MeMyselfI

# 843
Елора, в две поредни теми много потребители казват, че трябва да вярваме на Диана и не бива да се съмняваме и да задаваме въпроси. Всеки, дръзнал да попита, бива заклеймяван като защитник на насилници. Без значение от фактите.
Ми изживяват се хората като последна инстанция, на теб какво ти пука.
За мен - не се е родил този, който ще ми казва какво да мисля, какво да пиша.
Пък нека някой си скача и рипа, голям човек съм и ще си мисля каквото искам Grinning

# 844
  • При семейството си
Как кое е зле? Значи когато разказва за случката първо не става ясно кога е помолена да излезе.
Тя казва, че първо влиза ЮВ и веднага след него ДД и се вкопчва в него. Той мълчи, защото очевидно не искал да води разговор и избутва ДД и излиза. Никъде в конкретния разказ не е посочила кога е помолена да излезе.
След като ДД пада и свидетелката отива да помага, ДД казва “ЮВ ме ритна в лицето”. Свидетелката казва, че няма такова нещо защото е била пряк свидетел. Сега. От тази история излиза, че ДД още преди 5 години, на момента е имала лъжата в главата си, което е пълна глупост. Но от друга страна добре пасва с показания сътворени по разказите на ДД от 2022. И ако да речем е била там и е настояла да остане, то с какъв мотив. Знаела е, че ДД ще лъже ли? Или просто е гот да седиш в малка стая с хора, които видимо са под напрежение?
ЮВ твърди, че е повишил тон и е избутал ДД. Свидетелката, че е мълчал и е избутал ДД.
ЮВ не споменава свидетелката да е била в гардеробната и някой да е искал от нея да излезе.
За мен това са непоследователни твърдения.
Да прочетем пак постановлението:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid031bR9cKQDN7tTB … d=100044164069600
Самата Диана в показанията си твърди, че Вергов не е искал и разговарял с нея. Да е афектиран и повиши тон може и да е на репликата “Не искам/няма какво да говоря с теб…остави ме” и подобни. Да, това не е разговор.
Самата Диана твърди, че свидетелката е била в стаята, защото очевидно там и е работното място. Само Диана твърди, че е излязла.
И тримата твърдят, респективно признават, че Вергов е избутал/бутнал Диана и тя е паднала.
Само Диана твърди, че след това той в е изритал в рамото, а при втория полу успешен опит в лицето.
Тя може да е твърдяла това още на 14.11.2017 г., свидетелката и тогава и сега потвърждава, че тя не е видяла подобно нещо.
Интересно, че синината в рамото от първия успешен ритник явно е минала много бързо и не се акцентира на нея, а на белезите по лицето от почу успешния опит, въпреки че именно те са третирани с Репарил.
Та чак такива разминавания няма, освен Вергов Диана ли е ритал или например щендера.

# 845
  • Бургас
Е, ЮВ казва, че е повишил тон, защото е бил афектиран. Свидетелката, че е мълчал. Не споменава да е повишил тон. Никой не твърди, че са си приказвали. Но има очевидна разлика от “мълча”, до “повиших тон”.
Нито ЮВ, нито свидетелката твърдят ДД да е молила някой да излиза. Това не го виждам.
Някак ми липсва и при двамата. Само на едно място е упоменала, че е останала, но не и в директния си разказ. Не е маловажно. Влиза ДД и казва “Излез, моля”. Свидетелката отказва. И никой от двамата няма против да си нищят личните отношения пред нея? Които вярвам, че са били грозни. Изобщо не отхвърлям историята с това, че ДД е писала до щерката на ЮВ. Ми няма логика в това. Нула е.
Чисто технически не е маловажно и кога ДД казва “излез”? Преди да се вкопчи директно в ЮВ? Докато го моли ревяща? Този момент ми е крайно любопитен, защото нито ЮВ съобщава за него, нито “свидетелката”.
Скрит текст:
В този разказ ми липсва момента на “Излез”, “Няма” и т.н.

Като се замисля може и щендер да е ритнал в яда си или нещо от сорта и от там да идва нараняването, но това пак не е ОК.
Няма спор, че я е бутнал и е паднала. Не е било просто избутване, защото е паднала.

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 18:57 от MeMyselfI

# 846
  • При семейството си
Като я чета Диана, долу горе мога и да си го представя…снимали са очевидно влагайки и двамата професионализъм някакви кадри…Вергов отива да се преоблича, Диана ревяща и изискваща обяснения “ти защо повече не искаш да си играеш с мен”, “моля те, излез, остави ни тук да се разправяме и обясняваме”…той я избутва по-силно, тя пада, удря се…онзи може и да е изритал нещо метално около нея, в яда си…
Всичко е станало за минути, не е презаснемана няколко пъти и часа сцена от филм.
Диана реве, тръшка се, че Вергов я е “пребил” и ще повдига въпроса, другите и’ казват, че не е точно така…и са излишни патардии и разправии от нейна страна.
След 3 дни отново е на снимки…със същия или поне голяма част от екипа.
След 5 години, защо се присеща по темата за “бруталното насилие”, е отделен въпрос.

# 847
  • Бургас
То и аз горе долу така мисля, че е било. Не и вярвам, че му е направила път да излезе. Застанала е пред него. Не е хитро да държиш бесен човек, който иска да излезе. И от какво точно се е случило не мога да знам, но е факт, че не е ОК.

Свидетелката е излязла. Първо не вярвам, че ЮВ би искал някой да им слуша приказките, особено ако не лъже за съобщенията да дъщеря му. Нито вярвам, че някой би стоял да слуша изясняванки на любовници и чудеса за децата им. Още повече някой от двамата би искал трети при тях.

Нито едно от изброените не е излишна патардия. Ако ЮВ беше афектиран от 120кг. мъж, дали щеше да го размятка из гардеробната и да рита щендери? Ми не.

# 848
  • При семейството си
Като не е излишна патардия, да я беше направила. Имат медицински лица на терен, има възможност да си извади медицинско. От всичките 30-40-50 човека екип, все някой, ако беше дори и непряк свидетел на “размятането”, “бруталното насилие”, “ритници с цялата мъжка сила” над Диана, вярвам щеше да направи патардията поне той.
Ако станеш лице на кампания срещу насилието 2020 година и снимаш клип за това, ще разкажеш, “изиграеш” твоята история…ритниците, бруталното насилие, болката ти, мъката, ще пуснеш снимките със синините си, а не професионален грим.
Поне аз така ги виждам нещата.

# 849
  • Бургас
Като не е излишна патардия, да я беше направила. Имат медицински лица на терен, има възможност да си извади медицинско.
И щеше да има следваща роля ама друг път. И от Откраднат живот щеше да изхвърчи.   Пак щяха да я оплюят. Пак щяхме да гледаме същия филм.
Не, че има някаква логика сега да чуваме за тези неща. Но за мен не е изненада нито случилото се, нито реакциите.
Не е лесно да си жена в тази сфера и то в България.

# 850
  • Другата България
ЮВ и ДД не я е “размятал из гардеробната“.

Друг е въпросът, че свидетелката ЛИЧНО твърди, че не е излизала.
Всичко останало са лични интерпретации.

# 851
Ето тук е ключът - решила е да си мълчи, за да не застрашава кариерата си. За да има следваща роля. Преценила е, че по-важно е да се развива професионално, отколкото насилникът да бъде наказан.

# 852
  • Бургас
Ето тук е ключът - решила е да си мълчи, за да не застрашава кариерата си. За да има следваща роля. Преценила е, че по-важно е да се развива професионално, отколкото насилникът да бъде наказан.
Питам съвсем честно: Вярваш ли, че някой щеше да я подкрепи и да рискува Откраднат живот и работата си? Вярваш ли, че изобщо някой щеше да наказва Вергов и ситуацията би се развила по - различно?
Следва ли да си загуби кариерата, защото е била в тази ситуация?

# 853
  • При семейството си
Като не е излишна патардия, да я беше направила. Имат медицински лица на терен, има възможност да си извади медицинско.
И щеше да има следваща роля ама друг път. И от Откраднат живот щеше да изхвърчи.   Пак щяха да я оплюят. Пак щяхме да гледаме същия филм.
Не, че има някаква логика сега да чуваме за тези неща. Но за мен не е изненада нито случилото се, нито реакциите.
Не е лесно да си жена в тази сфера и то в България.
А 2020 година кой филм, сериал снима, с какво е била застрашена кариерата и’, че пак мълча…и само е “изиграла” насилие в 3 минутния клип?!

# 854

Има право да го реши. Но не и да размисли след 5 години.

Общи условия

Активация на акаунт