Той е пряк свидетел на последствието и споделя впечатление. Не е маловажно.
Адмирирам момчето, че се е отцепило от колектива и не мълчи като п..ка!
А и нека не се лъжем. Никой не бие жени пред свидетели.
С всеки ден се изумявам колко прогнила е гилдията. Друсалки, пияници, лъжци, интриганти, бият и се крият. Подписки събират, все едно сме в 90те. Специално с това писмо направо ми се догади. Дъно ми е.
Човека каза, че е пряк свидетел на последиците(лично е видял неща, след случката) Какво има тук да коментираме? Бил е на работа. Видял е ДД след случката и тя е имала белези по лицето(видях последствията след побоя). Неговия извод е, че е имало насилие на база на видяното. Нарича го “ПОБОЯ”. Явно нещо не е изглеждала добре.
За обобщението ми за гилдията не виждам какво има да коментираме. Лично мнение. Просто това писмо някак ми го затвърди. Не съм очаквала, че е възможно да ползваш хора и имената им така.
Рядко(почти никога) бият жени пред свидетели. Това какво има да му коментираме? Не знам, често да има преки свидетели на такъв тип насилие. Това по принцип.
Ако е за свидетелката, то:
Свидетелката на ЮВ лъже здраво. Била в стаята, ама друг път. Влезли те да се карат и момата седнала да им слуша драмите? Да бе. Толкова непоследователни твърдения има тази мома, че ме заболя главата да ги чета. ЮВ отишъл в гардеробната, но не споменава свидетелката му да е била там или това не е записано. Вкиснат бил, преобличал се, а момата дреме вътре и нищо бе. Ни гък, ни стон. Тя пък пропуска да каже, кога и как ДД я помолила да напусне, но пък и споменала на ДД докато ревяла, че била пряк свидетел и не е ритана. “Аз бях пряк свидетел Диде, той не те ритна. Лъжеш се.” (Това в кавичките си е моя интерпретация, да не се обяснявам после пак) Излиза, че ДД още докато е била пльосната на земята си е измислила лъжата, която ще каже след 5 години. ЮВ твърди, че е повишил тон и избутал ДД, свидетелката, че не говорил (мълчал) и избутал ДД. Еми съжалявам ама калпаво представяне. Че и интимни отношения нямали Диде и Юли. Сериозно ли бе?
Все едно. Цирка е тотал. Остави.
.