Насилник или жертва е Вергов?

• 59 578
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 825
  • Бургас
Геков казва, че е влязла без и излязла с следи от насилие. Казва, че нещо се е случило. Или сама се е подредила или другия в стаята го е направил. Това казва.
Той е пряк свидетел на последствието и споделя впечатление. Не е маловажно.
Адмирирам момчето, че се е отцепило от колектива и не мълчи като п..ка!  
А и нека не се лъжем. Никой не бие жени пред свидетели.

С всеки ден се изумявам колко прогнила е гилдията. Друсалки, пияници, лъжци, интриганти, бият и се крият. Подписки събират, все едно сме в 90те. Специално с това писмо направо ми се догади. Дъно ми е.
Или ти или аз много се обърках.
За това, че е влязла в стаята без синини не го намерих и ти казах, че може да е мое разбиране
Човека каза, че е пряк свидетел на последиците(лично е видял неща, след случката) Какво има тук да коментираме? Бил е на работа. Видял е ДД след случката и тя е имала белези по лицето(видях последствията след побоя). Неговия извод е, че е имало насилие на база на видяното. Нарича го “ПОБОЯ”. Явно нещо не е изглеждала добре.

За обобщението ми за гилдията не виждам какво има да коментираме. Лично мнение. Просто това писмо някак ми го затвърди. Не съм очаквала, че е възможно да ползваш хора и имената им така.

Рядко(почти никога) бият жени пред свидетели. Това какво има да му коментираме? Не знам, често да има преки свидетели на такъв тип насилие. Това по принцип.

Ако е за свидетелката, то:
Свидетелката на ЮВ лъже здраво. Била в стаята, ама друг път. Влезли те да се карат и момата седнала да им слуша драмите? Да бе.  Толкова непоследователни твърдения има тази мома, че ме заболя главата да ги чета. ЮВ отишъл в гардеробната, но не споменава свидетелката му да е била там или това не е записано.  Вкиснат бил, преобличал се, а момата дреме вътре и нищо бе. Ни гък, ни стон. Тя пък пропуска да каже, кога и как ДД я помолила да напусне, но пък и споменала на ДД докато ревяла, че била пряк свидетел и не е ритана. “Аз бях пряк свидетел Диде, той не те ритна. Лъжеш се.” (Това в кавичките си е моя интерпретация, да не се обяснявам после пак) Излиза, че ДД още докато е била пльосната на земята си е измислила лъжата, която ще каже след 5 години. ЮВ твърди, че е повишил тон и избутал ДД, свидетелката, че не говорил (мълчал) и избутал ДД. Еми съжалявам ама калпаво представяне. Че и интимни отношения нямали Диде и Юли. Сериозно ли бе?
Все едно. Цирка е тотал. Остави.

.

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 02:40 от MeMyselfI

# 826
  • софия
И в “Алкохол”, като в “Откраднат живот”. Аз не знам подробности, не съм бил/а свидетел, но знам, чух, че било…страшно.
Пак да питам, като често ходила и ходеща, кое е било страшно?
Всеки сам си определя границите. Никой не е каран насила да прави нещо. Големи и пълнолетни хора са всички и какво, къде правят е въпрос на лично решение. Стига с това ЕЖК.

# 827
Не следя темата много. Защо е решила да разказва и съди за насилие над нея след 5 години Rolling Eyes
Никой за нищо не съди, само от месеци  Диянчето си пише във ФБ и лови шарани на бастун. Ще съди, ама некой друг път, но виж нея може и да я осъдят за клевета и уронване престижа на ЮВ.

# 828
  • При семейството си
Наистина, остави. Геков, като вещо лице, си е направил извода, че белезите/последствията са от побой.
Показанията на Диана и “лъжесвидетелката” се разминават само в две неща- дали е напуснала стаята и дали Диана, след като е паднала, е била ритана. Да докаже Диана, че е права, тогава да нарича някой “лъжесвидетел”.
CasaDelSol, била станала лице на кампания срещу насилието през 2020 година и решила в края на 2022 година да сподели собствен опит, в социалните мрежи.
Има сниман един 3 минутен клип за кампанията с нейно участие, друго не разбрах, прочетох какво е направила за каузата.

# 829
Значи ако някой, който се представя за жертва, най нагло излъже за брутален ритник в лицето с мъжка обувка, от там нататък не вярвам нито на една негова думичка повече!
И хич не ми пука за списъци, свидетели, които не са били свидетели и разни инициативи.
Цялата достоверност на Диана излетя през комина. Без значение колко от вас вярват че е била удряна, тази жена лъже!

"Експертиза на снимките потвърждава наранявания. Не грим. Вярвам на експертизата на специалистите, не на как беше “Подписка, че нищо няма”, която обаче била представена като неутралитет."

Без значение в какво вярваш, "експертизата" от снимка, не е експертиза. Експертизата на нараняване се прави от лекари и то върху самото нараняване. Защото това от снимка след 5 години, може да е от нараняване, може и да е от грим. Ако можеш да подложиш снимката на рентген, тогава ще те призная за гений.

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 09:09 от SANDS

# 830
  • Буркина Фасо
"Експертиза на снимките потвърждава наранявания. Не грим. Вярвам на експертизата на специалистите, не на как беше “Подписка, че нищо няма”, която обаче била представена като неутралитет."
остава само да се докаже от кой е това нараняване. което е и най-важното.

# 831
Доколкото знам, съдът не разглежда случая всестранно, а разглежда конкретно и точно обвинението/иска.  Ако ме е бутнала кола и ми е счупила десния крак, а аз погрешка подам иск за счупен ляв крак няма да спечеля делото, защото защитата ще докаже, че левият ми крак никога не е бил чупен.
Та и Дияна - ако е изяла някой шамар или е била блъсната, но обвинява Вергов, че я е ритал в лицето, цялото обвинение ще отпадне, нищо че и шамарът е насилие.  Обобщено -  в нета тя може да си дрънка каквото иска и да си мени версиите, ако цели само някакъв ПР, но в правото не става така.

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 10:48 от Черна станция

# 832
Значи свидетелят, разпитан от прокуратурата лъже, подписката на 31-та души е лъжа под натиск, но писаниците на Диана и компания във фейсбук са истина и трябва да вярваме на тях. Защо - не е ясно. Правилно ли разбрах?

# 833
Значи свидетелят, разпитан от прокуратурата лъже, подписката на 31-та души е лъжа под натиск, но писаниците на Диана и компания във фейсбук са истина и трябва да вярваме на тях. Защо - не е ясно. Правилно ли разбрах?
За мен има нещо много гнило в тази подписка, след като няколко човека казват да им се махнат имената. А друг, който не е в подписката казва, че е видял синини в следващите дни.

# 834
Добре, приемам, че е възможно да е така. Въпросът е друг - защо трябва да вярвам на всички твърдения на Диана и компания във фейсбук и да ги приемам за истина, без въпроси и съмнения, защото в противен случай съм злобна и защитавам насилници. А в същото време трябва да съм убедена, че “другата страна” несъмнено лъже. На какво основание?

Аз не съм разследващ орган. Моето мнение имало ли е нещо или е нямало нищо няма никаква тежест. Прокуратурата излезе със становище. Оттук насетне Диана може да заведе дело от частен характер. Цялата истерия, която продължава да създава във фейсбук, няма да доведе до нищо. И предизвиква още по-силни съмнения в мотивите й.

# 835
За мен има нещо много гнило в тази подписка, след като няколко човека казват да им се махнат имената. А друг, който не е в подписката казва, че е видял синини в следващите дни.
Като самата ДД казва, че не е виждала никого от продукцията през следващите 3 дни (или както тя казва' не са ме виждали следващите 3 дни)

# 836
  • При семейството си
Там е работата, че не може да заведе дело за телесна повреда, насилие, от частен характер, защото е изтекла давността.
Все повече вярвам, че и тогава не е предприела нищо, защото такова насилие е нямало. Да, най-вероятно е била много обидена, засегната, че именно той я е бутнал, отхвърлил и т.н.
Да видим дали ще обжалва постановлението и с какви мотиви.

# 837
Birdflower, кой  казва, че трябва да вярваш на ДД и компания?

Titina, не знам вече. Много въпроси има, по-малко отговори. Пълен цирк.

Върнах се да прочета в 761 пост от снимката написаното.
Че то се забравя, почват се интерпретации.
Значи бил на работа, не бил свидетел на побоя, но видял в същия ден синини. Така го разбирам.
После в следващите дни имала синини. Ама дали след третия ден, щото ДД уж не идвала не знам.

# 838
Елора, в две поредни теми много потребители казват, че трябва да вярваме на Диана и не бива да се съмняваме и да задаваме въпроси. Всеки, дръзнал да попита, бива заклеймяван като защитник на насилници. Без значение от фактите.

# 839
  • Бургас
Ами той и ЮВ лъже, че нямат интимни отношения. ДД вероятно лъже за определени неща. “Свидетелката” няма да я коментирам. Много зле е при нея.

Това, че съм коментирала, че едните са лъгали, защо значи, че автоматично приемам, че другите са били 100% искрени?

Аз не смятам, че ДД е ритната в лицето с цяла мъжка сила. Или поне снимките и не ми говорят за такива работи. Но смятам, че е имало някакво насилие. Освен сама да се е подредила, защото по снимките и се потвърди, че не е грим и т.н.

Целия този цирк за мен е неприемлив и затова казвам, че гилдията се олива. Пределно ясно е, че е имало нещо. Единия сума време залива ФБ с гатанки. Другия се кри и после съшиха някаква глупост.
Прави се опит да се управлява една ситуация като се манипулира мнението на стадото и да се бяга от прости отговори.

Общи условия

Активация на акаунт