Насилник или жертва е Вергов?

• 59 591
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 810
Геков казва, че е влязла без и излязла с следи от насилие. Казва, че нещо се е случило. Или сама се е подредила или другия в стаята го е направил. Това казва.
Той е пряк свидетел на последствието и споделя впечатление. Не е маловажно.
Адмирирам момчето, че се е отцепило от колектива и не мълчи като п..ка!  
А и нека не се лъжем. Никой не бие жени пред свидетели.

Всъщност се оказа, че Вергов "бие" жени пред свидетели, защото свителка има, присъствала е на цялата случка, дала е официални показания пред прокурор и е казала, че Юлиян Вергов не е удрял Диана Димитрова.

# 811
Пак казвам не съм фен на ДД. Не и чета постовете и т.н. Потресена съм от писмата, с подписките и как 30 човека мълчат като пукали и пазят един. Явно за тях е ОК да люснеш шамар.
Забравих, че на теб доказателства не ти трябват и просто приемаш за чиста монета, че тя е бита. Това, че 30 човека не са я виждали със синини и подобни, няма значение. 30 човека лъжат, а един казва истината.
Това пък с шамара беше измишльотина на някой. Защо се дъвче? Д.Д. за шамар не говори без значение някой вярва или не вярва да е имало такъв. Поредното добавено от нищото.

# 812
  • При семейството си
Да, самата Диана говори за ритник/ци.
Всъщност самата тя признава, че Вергов я е бутнал, паднала,  някаква дъска за гладене споменава…въпросът е имало ли е след това ритници от Вергов или не?! Ако някой те изрита с цялата си мъжка сила и грайфери, та той може да ти счупи нещо…

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 23:01 от Elpis

# 813
  • София
Освен, че ще се счупи най малко нос или скула може и друго. Примерно черепа.
Нали е ясно, че такъв ритник не се нанася от право положение.
Все пак ЮВ не е Джеки Чан.

# 814
  • Бургас
Пак казвам не съм фен на ДД. Не и чета постовете и т.н. Потресена съм от писмата, с подписките и как 30 човека мълчат като пукали и пазят един. Явно за тях е ОК да люснеш шамар.
Забравих, че на теб доказателства не ти трябват и просто приемаш за чиста монета, че тя е бита. Това, че 30 човека не са я виждали със синини и подобни, няма значение. 30 човека лъжат, а един казва истината.
Това пък с шамара беше измишльотина на някой. Защо се дъвче? Д.Д. за шамар не говори без значение някой вярва или не вярва да е имало такъв. Поредното добавено от нищото.
Не ми вади думите от контекст по отношение на шамара. Идва от това, че и един шамар е насилие. Няма нужда да е юмрук, ритник и т.н., за да се нарече насилие.
 Не знам дали ДД е ритана, бутана, блъскана и т.н. Но съм сигурна, че е имало насилие. Да побутнеш някого и да го посъбориш също не е много приемливо.
30 човека се подписаха, че не са видели нищо, не е имало и синини. После няколко от тях открито заявиха, че са смятали, че са подписали неутралитет. Две брутално различни неща са. Изведнъж 3-4 казват, че всъщност има синини. Едната дори пред прокуратура, че е третирала зачервяване и искала да предотврати оток.

Експертиза на снимките потвърждава наранявания. Не грим. Вярвам на експертизата на специалистите, не на как беше “Подписка, че нищо няма”, която обаче била представена като неутралитет.

Ако беше инцидент с бутане, защо подписки? Защо всичките глупости, в които замесиха и членове на екипа? Защо цялата драма? Защо ЮВ ще отрича пред прокуратура, че са имали връзка? Ако единия преувеличава, защо другите лъжат?

Защото е имало нещо. Какво точно не мога да знам и не ме интересува колко точно е бутано, подбутвано, шамарено и ритано. Едно посягане да е имало ма мен ми е достатъчно.

И си заставам зад думите:  30 човека мълчат или шикалкавят и пазят един. Вероятно голяма част от тях  настоятелно помолени, други намират за нормално да си го изпросиш и т.н. Едно е ДД и ЮВ да си решават драмите, които според ЮВ не са интимни, защото са били просто приятели. Друго са подписките и злоупотребата с хората и имената им.

Елора, не го намирам. Не искам да подвеждам. Човека казва, че е пряк свидетел на последствието. Но никъде не е написал, че я е видял да влиза. Ако ми попадне ще кача, ако не може да се бъркам.
Няма нужда да рита с цялата си мъжка сила. Той не пада от Марс и глупав не е. Ако изобщо е ритал. И да е бутнал пак няма нужда да се раздава. Тя е 50 кила, не 150.

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 23:12 от MeMyselfI

# 815
Че тя ДД сама каза, че е била ритана с цялата мъжка сила.
шамара сега от къде се появи?

# 816
  • При семейството си
Защото Диана обвини поне 30 човека, че са били преки свидетели на словесни заплахи към нея и някакви свидетели на “брутално насилие” и…мълчат, подкрепят го.
Ако двама колеги се карат, разправят, бутат, падат и т.н….насаме…колежката се явява след 3 дни на работа, няма болничен, в самия ден не търси медицинско лице и интервенции на терен, нито извън него…аз подкрепям ли насилието?!

# 817
  • София
Че тя ДД сама каза, че е била ритана с цялата мъжка сила.
шамара сега от къде се появи?
Точно това са и думите, ама защитата не ги е прочела Joy

# 818
  • Бургас
Защото Диана обвини поне 30 човека, че са били преки свидетели на словесни заплахи към нея и някакви свидетели на “брутално насилие” и…мълчат, подкрепят го.
Ако двама колеги се карат, разправят, бутат, падат и т.н….насаме…колежката се явява след 3 дни на работа, няма болничен, в самия ден не търси медицинско лице и интервенции на терен, нито извън него…аз подкрепям ли насилието?!
Честно, не знам. Обаче ако колежката в един момент каже, че нещо е станало, а ти кажеш, че нищо не е станало ще е лъжа. Спокойно можеш да разкажеш за инцидента нали така? Хем ще се види дали има преувеличаване, хем няма да отричаш нещо, което се е случило.

Мен в цялата драма това ми е най - гадното. Ако тя преувеличава, не означава, че лъже за всичко. Въпроса е защо така усърдно и нескопосано се крие. И защо е ок да се разнася случката между работещите, но за обществото да не съществува. Като червена ябълка са, но гнила от вътре.

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 00:32 от MeMyselfI

# 819
  • При семейството си
ЧеСно…ако ме привикат за разпит, както сс го правили досъдебни органи, ще кажа това, което зная…а именно, че НЕ съм била свидетел, кой ритал, кой удрял шамари, кой бутал, как паднал и т.н. И, ако въпросната колежка си е тръгнала в деня след инцидента, без да я видя, драми и т.н…. и се е явила 3 дни по-късно на работа, не е била в болничен, ще кажа именно това.
Хич не ме интересува какво е “разказвала /казвала колежката”.

# 820
  • Бургас
Еми то това трябва да се каже. Ти няма как да знаеш друго. Не съм била там, не съм видяла. Разликата от нищо не се е случило(т.е аз знам, че такова нещо няма), до не съм видяла когато се е случило (не мога да твърдя дали/или) е голяма.
Но ако си чула викове, видяла си последици и т.н няма да ги скриеш.
Защото както в случая на ДД от никой, нищо не видял се оказа, че има хора видяли наранявания по лице. Други третирали зачервяване да не стане оток и т.н. Ходила с очила, за да крие синки.
Писмото за “неутралитет” гласящо, че нищо не се е случило и не е имало наранявания по лицето и беше подписано от хора, които няма как да твърдят това  от първо лице.
И случката се разнася из средите. Т.е все пак не е нищо не е станало.

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 00:42 от MeMyselfI

# 821
  • При семейството си
Геков казва, че е влязла без и излязла с следи от насилие. Казва, че нещо се е случило. Или сама се е подредила или другия в стаята го е направил. Това казва.
Той е пряк свидетел на последствието и споделя впечатление. Не е маловажно.
Адмирирам момчето, че се е отцепило от колектива и не мълчи като п..ка!  
А и нека не се лъжем. Никой не бие жени пред свидетели.

С всеки ден се изумявам колко прогнила е гилдията. Друсалки, пияници, лъжци, интриганти, бият и се крият. Подписки събират, все едно сме в 90те. Специално с това писмо направо ми се догади. Дъно ми е.
Или ти или аз много се обърках.

# 822
Подписката между другото е направена от злоба. Понеже ДД каза, че 30 човека са били свидетели, те затова са направили подписка с 31 човека. Толкова е елементарно и плитко, че чак е тъжно. Пълно дъно

# 823
Диана тотално се оплете в измишльотини, че едва ли много хора й вярват. По-важното е, че по каналния ред нищо не стана и няма и да стане в нейна полза. Защо, аджеба, ще се хванат тогава някакви си рандъм 31 човека, за да доказват, че Диана греши, след като очевидно няма доказателства за твърденията й? Ей така, за спорта ли?

# 824
Не следя темата много. Защо е решила да разказва и съди за насилие над нея след 5 години Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт