Насилник или жертва е Вергов?

• 59 581
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 795
Момент, какво значи "Хората са били подведени" - те не четат ли под какво се подписват? 30 човека са сложили подписи, без да знаят съдържанието на текста, под който се подписват? И сега изведнъж "Олеле, майко, аз съм се подписал по нещо, ама не съм знаел под какво и всъщност не съм съгласен с това, което съм подписал".......

# 796
По никакъв начин не мога да оправдая Диана, ама по никакъв. Спала е с женен мъж, изпокарали са се, тя вместо да си бие шута и да не се занимава с глупости, тръгнала да му се обяснява, имало е сдърпване и Вергов или я е зашлевил, или я е ударил силно (не е ок), ама да я ритал в лицето или пребил от бой - тц. И Диана вместо още тогава да си направи медицинско и да подаде оплакване пред компетентни органи, решила, че да гради кариера и да става известна е по-важно. След това е продължила да има нормални взаимоотношения с Вергов, дори да работят заедно. Ако е била травмирана, щеше да страни от него. Ама нали - трябва да гради кариера. И се сетила след 5 години, че иска отмъщение и тръгва да си го търси къде - в социалните мрежи. Адекватност на макс. И вместо да излезе с официално изявление с конкретика, тя чака ние, аджеба, да се сетим кой е замесеният актьор. И си сменя версията на всеки 2 дни. А постовете във Фейса валят ли, валят.

Извинете, ама не всички сме балами, че да се връзваме на приказките на очевидно неадекватни жени. И лично на мен са ми страшно противни всички, които са се сетили след 100 г, че някой ги насилил - както стана модерно в Щатите.

# 797
Говорим за женения мъж дето вилнееше в заведението на приятелите си Иван и Андрей "Алкохол" едно време? Чудя се защо няма нито една жена, която да каже какво се случваше тогава... Аз знам за едно момиче, моя приятелка, която се заби с него една вечер, но не разказа подробности, а на мен ми беше неудобно да разпитвам... Та сигурно е имало и други

# 798
Само че колкото и да не им пука на хората, които са видели ДД със синини, когато им намесват името и се говори от тяхно има, явно това им е преляло чашата.
Четирима не искат да са в този списък. Не казват, че е била със синини. Откъде го измисли?

Не съм го измислила аз, а на база от пост 761 в тази тема. Има си скрийншотче.
Този човек не е в списъка, а в момента темата е за хората, които са в този списък(отворено писмо) и искат да им бъде премахнато името. Правиш ли разлика?
И специално този същия от скрийншота(Стефан Геков, както сам се представя) е видял неща, които дори самата Д.Д. не твърди! Как става така? Ти на снимките видя ли синини от двете ѝ страни на лицето? Д.Д. сама казва, че е била на снимки след три дни и затова хората от екипа не са я видели със следи по лицето, а той как ги е видял?

Тя казва, че има свидели, които могат да потвърдят, че Вергов я е заплашил пред всички, че би го направил отново. Къде са тези свидетели и защо не са разпитани пред прокурора, когато е трябвало?

# 799
Само че колкото и да не им пука на хората, които са видели ДД със синини, когато им намесват името и се говори от тяхно има, явно това им е преляло чашата.
Четирима не искат да са в този списък. Не казват, че е била със синини. Откъде го измисли?

Не съм го измислила аз, а на база от пост 761 в тази тема. Има си скрийншотче.
Този човек не е в списъка, а в момента темата е за хората, които са в този списък(отворено писмо) и искат да им бъде премахнато името. Правиш ли разлика?
И специално този същия от скрийншота(Стефан Геков, както сам се представя) е видял неща, които дори самата Д.Д. не твърди! Как става така? Ти на снимките видя ли синини от двете ѝ страни на лицето? Д.Д. сама казва, че е била на снимки след три дни и затова хората от екипа не са я видели със следи по лицето, а той как ги е видял?

Тя казва, че има свидели, които могат да потвърдят, че Вергов я е заплашил пред всички, че би го направил отново. Къде са тези свидетели и защо не са разпитани пред прокурора, когато е трябвало?

Нямам такова време като теб да сравнявам имена, да разследвам. Браво, че имаш.
Може да се обърнеш лично към този Геков, да попиташ ДД също.
Коментирам написаното от Геков. Сега като си толкова добър Шерлок, докажи, че лъже.
Имаше и пет листа с разследването и доста интересни неща вътре на други хора, които са видели и признали някои неща пред разследващите.
Може да прочетеш какво казва Геков. Че са му звъннали да му добавят името. Това, че не е в списъка, означава ли, че лъже?
Явно е отказал и затова не е в списъка.
Темата не е само за хората в списъка. Прочети името на темата. Как така ти решаваш за какво е темата. Хайде да слезеш на земята.
Темата е за всичко около този случай.

# 800
  • софия
Говорим за женения мъж дето вилнееше в заведението на приятелите си Иван и Андрей "Алкохол" едно време? Чудя се защо няма нито една жена, която да каже какво се случваше тогава... Аз знам за едно момиче, моя приятелка, която се заби с него една вечер, но не разказа подробности, а на мен ми беше неудобно да разпитвам... Та сигурно е имало и други
Какво се е случвало?
Нямам спомен някоя да е била вързана насила или да е получила свалени от небето звезди. Кой какво си е въобразил е негов проблем.
Айде без преувеличения.

Вергов никога не е бил женен.

Последна редакция: нд, 02 апр 2023, 06:27 от zvаnchе

# 801
  • Другата България
Тъкмо това пишех, ще се радвам запознати хора с ...предполагам фактите, които се споделят тук, да разкажат повече подробности за тях, все пак нали това е важно - да не сме голословни, а да можем да си подкрепим твърденията. Признавам си, че аз лично за първи път чувам за това. И въпросното заведение не ми говори нищо.

# 802
Коментирам написаното от Геков. Сега като си толкова добър Шерлок, докажи, че лъже.
Може да прочетеш какво казва Геков. Че са му звъннали да му добавят името. Това, че не е в списъка, означава ли, че лъже?
Това коментирам и аз, а ти отговори, че тези хора им били намесени имената. На този Геков кой е намесил името му? Той не е в този списък и само той казва, че е видял синини от двете страни на лицето, които дори Д.Д. не е виждала. Другите пък не отричат написаното в писмото макар  да искат да им се махне името.

Little heart е просто трол. Ръси нейни си измишльотини. Като ѝ обръщате внимание, тя ще продължава да ви тролва с измислени факти и да предизвиква дискусия.

# 803
  • При семейството си
И в “Алкохол”, като в “Откраднат живот”. Аз не знам подробности, не съм бил/а свидетел, но знам, чух, че било…страшно.

# 804
Това коментирам и аз, а ти отговори, че тези хора им били намесени имената. На този Геков кой е намесил името му? Той не е в този списък и само той казва, че е видял синини от двете страни на лицето, които дори Д.Д. не е виждала. Другите пък не отричат написаното в писмото макар  да искат да им се махне името.

Little heart е просто трол. Ръси нейни си измишльотини. Като ѝ обръщате внимание, тя ще продължава да ви тролва с измислени факти и да предизвиква дискусия.

Тоест ДД отрича да е имала синини.
Кой отрича и кой не отрича писмото? Моля за коректни и точни цитати, щото липса на коментар за нещо, не означава потвърждение.
Аман с тоя твой списък. Човека е бил част от екипа, ама ти списъка та списъка. Бах тоя списък.
Грам не си прочел какво е написал,нито си осмислил.
За мен ти си трол. Айде земай си тоя списък и си го тури у рамка.

# 805
  • При семейството си
Леко просташки език към друг потребител.
И факт, Геков не е в списъка и писмото:
https://www.edna.bg/izvestni/ekipyt-na-otkradnat-zhivot-s-pozici … dimitrova-4671144
Самата Диана твърди, че няма преки свидетели на случилото се между тях двамата, но Геков знае, че са от побой?!

# 806
  • Бургас
Геков казва, че е влязла без и излязла с следи от насилие. Казва, че нещо се е случило. Или сама се е подредила или другия в стаята го е направил. Това казва.
Той е пряк свидетел на последствието и споделя впечатление. Не е маловажно.
Адмирирам момчето, че се е отцепило от колектива и не мълчи като п..ка!  
А и нека не се лъжем. Никой не бие жени пред свидетели.

ЮВ, не знам да е много верен мъж. Даже съм сигурна. Няма да развявам личен живот.
Сега, ако някой мъж във връзка спи с други жени, то вина другите жени нямат. Отговорност те в неговата връзка не са поемали. Все едно да се сърдя на любовницата на БНД, че спала с него. То тя не ми е обещала да ми е верен той. Той ми го е обещавал.
От друга страна това, че един мъж не си го държи в гащите не го прави агресивен и т.н.
Така, че дали е изневерявал не мисля, че е релевантно. А да обвинявате една жена, че била спала с обвързан си е абсурда глупост. чуждата жена ще пази на благоверния, дет не мое са запре семейството Simple Smile стига бе.

В страни от тези любовно-лирични отклонения. С всеки ден се изумявам колко прогнила е гилдията. Друсалки, пияници, лъжци, интриганти, бият и се крият. (Визирам и ДД, не мислете, че сипвам само по ЮВ. А Бахаров шофьора ми обра точките отново). Подписки събират, все едно сме в 90те. Специално с това писмо направо ми се догади. А бях фен на продукцията и то голям. Никога повече няма да ги гледам. Да си дращят писа и да си събират подписи. Дъно ми е.

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 20:48 от MeMyselfI

# 807
ОМГ, знам, че не е в списъка, коментирам какво е писал.
Какво като не е?
Обадили му са се, искали да го турят в тоз прословут списък, отказал. Ми няма го в списък. И?
И доколкото помня самата полиция има признания на жена работеща там, която и е слагала нещо за синини.
Колкото до това дали една жена спи с женен, заслужава да бъде пребита, даже не ми се и почва коментар.
А и помня, че няколко пъти се спомена и в предишната тема, че тогава не е бил женен.
Също така отговорност за изневярата носи женения, а не любовницата. Та не любовницата е за бой, а изневервящия. Ама да не се отклоняваме излишно.

MeMyselfI, то не е казано, че като те цапнат синина веднага ще има.
Абе станало е нещо. Може само два шамара да е отнесла и тя преекспонира, че имало шутове  в лицето.
И двамата не са стока.
Абе да ходят в съда наистина да се изясняват.

# 808
  • Бургас
Елора, това за пазенето на женени не е коментар към теб. Измързя ме да цитирам поста,  за който е.

Да и двамата не са. Не мисля, че е ритана, но мисля, че е ударена. Но аз не приемам дори и бутане, какво остава за шамар! Нямаш право да посягаш. Нямаш.

Пак казвам не съм фен на ДД. Не и чета постовете и т.н. Потресена съм от писмата, с подписките и как 30 човека мълчат като пукали и пазят един. Явно за тях е ОК да люснеш шамар.

# 809
  • При семейството си
Може ли точен цитат от Геков, в коя стая е влязла и от коя стая е излязла със синини…
Не може Вергов действително да я е бутнал и тя паднала, съборила и ударила се в щендери…било е брутален побой, с цялата мъжка сила, с грайфери и минимум 2 ритника?!

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 21:05 от Elpis

Общи условия

Активация на акаунт