Насилник или жертва е Вергов?

• 60 780
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 465
Елен Колева или там както се подвизава е същата като Диана. И при двете има някакви патологии, че все с доста по-възрастни мъже си лягат. Това да го правиш с Калин Терзийски - много гнусно ми се струва.
Само за едно съм сигурна - че Вергов и Диана са били интимни.

# 466
СЕГА казва, че ТОГАВА /във въпросното интервю/ е говорила завоалирано за случая с Вергов.
Ден след ден все повече се оплита в собствените си ....то не са и кълбета, а големи макари с противоречивости.
Много сложно стана, заплетено, мега преплетено. Аз се отказвам от опитите да вникна какво се опитва да каже и каква е тезата й. Толкова си противоречи, че с всяка следваща публикация затъва и олеква все повече и повече. Така не се борят насилници.

# 467
  • София
Преди малко е шернала и някакъв пост на Milena Fuchedjieva, който е бил постнат преди 5 дни

Цитат
Много четох и мислих. Не вярвам на Юлиан Вергов. Не вярвам и на показанията на колегите му. В момента тече добре организирана кампания срещу Диана Димитрова с която се опитват да я изкарат луда, зла, злонамерена, всичко, което злепоставя една жена пред обществото. Кампания в която участват най-големите български звезди. Може би е писала или казала нещо неподходящо на дъщерята на Юлиян Вергов, но ние не знаем дали това е вярно. А и да е казала, няма оправдание за насилието. Снимките не лъжат. Прекалено много интереси са замесени. Позволявам си да я защитя публично, защото знам как се действа. И защото с нищо не завися от никого. Не че това, че не вярвам ще промени нещо, но не мога да съм безучастна.
Пиша, докато си купувам тази фанелка от Oysho 😉😎✌️Да, ти си по-смела отколкото предполагаш.

И снимката на тениската

Скрит текст:

# 468
  • При семейството си
ДД е публикувала и защита от Капка Тодорова:
Скрит текст:
Изчетох становището на прокуратурата по случая с Диана Димитрова и Юлиан Вергов. Обобщвам там какво пише. Диана Димитрова е бита, има доказателство за нанесени леки телесни щети. (уточнявам, че тежки щети са, когато има счупвания и причинени увреждания). Снимките й са истински, това не е грим. Няма достатъчно доказателства, че Юлиан Вергов е нанесъл побоя, затова не образуват досъдебно производство. Това е.
За да има доказателства в таз иистория са необходими показания на свидетели.
Според разказа на Диана в показанията тя е влязла в гардеробната, където Вергов се е преобличал, за да изяснят скандал помежду си. Не казва какъв. Казва, че са имали интимни отношения. Вергов я е блъснал в стената, при което тя пада и той я рита с обувка в лицето. След това излиза. В гардеробната влизат хора от екипа и гримьорката третира лицето й със замразяващ спрей, за да не се появят отоци и да се затрудни снимането на сериала. Вергов в това време е извикан на разговор от продуцента Милушев. След това Милушев вика и  Диана и я натиска да не подава сигнал в полицията.
Според разказа на Вергов в показанията Диана е влязла в гардеробната след него.  Препречила му е пътя да не може да излезе, той я блъснал и излязъл, а Диана нещо залитнала и паднала, като съборила един щендер. Не са имали интимни отношения. Бил афектиран от есемеси до дъщеря му. Установил, че двете си водят кореспонденция по телефона. Съдържанието го вбесило. Пред прокуратурата твърди, че се ядосал от думи на Диана по адрес на семейството му. По-късно оставя публиката да коментира някакви недомлъвки за уж сексуални есемеси, но пред прокуратурата не казва това. А и ако става дума за дълга кореспонденция, незвучи като дъщеря му да е била притеснена или афектирана от разговорите. Ак осмята, че те са били опасни, защо не подава сигнал в полицията?
Какво казва свидетелката, която била уж в гардеробиерната. Диана влязла след Вергов, помолила я да излезе, но тя останала. Актьорите се скарали. Вергов блъснал Диана и излязъл. Диана паднала и я затрупали дрехи. Нищо й нямало след това.
Думите й се потвърждават от още двама от екипа, които са влезли в гардеробиерната  и са помогнали на лежащан аземята Диана да стане. Едната е въпросната гримьорка ,която е третирала нараняванията ,които обаче ги било нямало.
Няколко въпроса имам:
1. Диана е бита и прокуратурата оповестява, че нараняванията й са реален факт. Диана е влязла здрава в гардеробиерната и е излязла с наранявания, които трябва да се третират. Там е бил Вергов и въпросната свидетелка. Въпрос: все някой значи  е набил Диана. Вергов, свидетелката или щендерът? Вергов и компания твърдят, че е щендерът.
2. Евтим Милушев е говорил и с двамата. Евтим Милушев не излезе нито да потвърди, нито да отрече, че е имало насилие. Защо не подкрепи Вергов, след като всички неприсъствали на сцената и изобщ онаоколо приятели на Вергов направиха такива самоотвержени  иобидни за Диана изказвания?
3. Какви са есемесите, след като те са причината за скандала? И Вергов не казва, само били много страшни. Ако са страшни, защо не е подал сигнал в полицията?
4. Имал ли е интимни отношения с Диана, защото това прави евентуален побой от хулиганска проява домашно насилие? Защо, ако е нямал никакви отношения, Диана ще коментира семейството му и ще иска да се изясняват в съблекалнята - в смисъл... всички имаме колеги и понякога спорим с тях, ма кой търчи след колега някъде да му се моли и плаче просто ей така? Значи това са някакви по-специални отношения, за да има такъв интимен сканадал.
5. Диана казала на свидетелката, че Вергов я е ритнал с крак в лицето. Свидетелката й казала: не бе, не те е ритнал. Това звучи малоумно. Също така двамата, влезли в съблекалнята и вдигнали Диана от земята. Обаче тя така там просто с илежала или какво?
6. Защо никой от екипа, присъствал на сцената, не излезе да защити публично Вергов, след като двама са го направили пред прокуратурата, но далеч не всички, участвали в това. Как вдигаш жена, паднала на пода и й третираш нараняване на лицето и едновременно с това твърдиш, че нищо не е станало. Да излязат и да кажат, не е вярно. Какво ги притеснява? Или са го разказвали и на други хора и може някой да ги засече в лъжа?
ПС Извод: me too канселира актьори в Холивуд, ма актьори в България канселират me too. Тука е така
.

Постоянният стремеж да доказваш факти/събития, сам по себе си за мен е белег на липсата на достоверност.
Не и’ се отдава на Капка Тодорова да тълкува и разследва “становища” на прокуратурата.
Дано Вергов не се подлъже да се занимава повече с Диана и обвиненията и’, защото само ще загуби от това. За момента е в доста по-добра позиция от тази, в която тя се постави и се опитва да забърка и него.

# 469
  • София
Цитат от статия

Цитат
Според източник Юлиан Вергов със сигурност също ще заведе дело срещу Диана Димитрова за набеждаване в престъпление, уронване на доброто име в обществото и обида. Така или иначе, определенията „рецидивист с психични отклонения” и „изрод” определено биха били счетени от съда като обида. Адвокатката на Вергов – популярната юристка Ина Лулчева обяви, че все още актьора обмисля дали да предприеме правни мерки срещу колежката си.

# 470
  • При семейството си
Цитат от статия

Цитат
Според източник Юлиан Вергов със сигурност също ще заведе дело срещу Диана Димитрова за набеждаване в престъпление, уронване на доброто име в обществото и обида. Така или иначе, определенията „рецидивист с психични отклонения” и „изрод” определено биха били счетени от съда като обида. Адвокатката на Вергов – популярната юристка Ина Лулчева обяви, че все още актьора обмисля дали да предприеме правни мерки срещу колежката си.
Лулчева е изключителен професионалист и човек, така че вярвам ще го посъветва най-доброто.

# 471
Аз забелязвам една тенденция /наблюденията ми са ми от Туитър/.
Когато бяла, привилегирована  жена бъде хваната в лъжа и загуби дело за клевета или й предстои да загуби такова защото са разкрити неоспорими факти че лъже, всички движения, НПО-та и активистки започват да крещят " Тя каза истината, но беше заглушена от мощни бели мъже, които я накараха да млъкне!"
Да, мисълта че жените са способни на лъжа е неприемлива и скверна и всеки който се осмели да каже простичката истина "Тя излъга", бива моментално обвинен, че подкрепя насилието. Съвсем пресен пример е с обвинителката на М.Менсън. Дори факта, че тя е подправяла документи за да се представи за агент на ФБР и да вербува други жени, които да отправят на свой ред същите обвинения срещу певеца, не можа да спре крясъците на активистките, че насилникът е жертва, а жертвата насилник.
Толкова за "отоманския ред" в който уж живеем.
Дидка не е на висотата на Евън Рейчъл Ууд или Амбър Хърд, но се старае. Като гледам и конспирацията за мощния Вергов, който купува свидетели, вече се върти.
Най страшното е, че има индивиди, които наистина вярват в това.

# 472
SANDS, +1, както се казва.
А белият хетеросексуален мъж е в изключително незавидна позиция - приписват му се всякакви грехове и върху него се сипят всякакви обвинения, без да се счита за нужно да бъдат доказвани.

# 473
Добре де, за неговите приятели и поддръжници е ясно защо мълчаха досега - защото не беше конкретно назован, а заради "завоалираните" подсказки се завъртяха не е едно и две имена в началото. За мен основният въпрос е, къде са нейните приятели и поддръжници (освен с лайкове във фейсбук), и защо толкова месеци беше съвсем сама в светлината на прожекторите (да си дойдем на думата), а и сега се включват хора със специфичен профил, които я "подкрепят" с изявления, но очевидно дори не се познават достатъчно добре.
Преди години наш приятел - съвсем обикновен човек - попадна в подобна ситуация на набеждаване. Всичките му роднини, приятели, колеги, се вдигнахме като един - давахме показания, явявахме се на дела, и явно и категорично заявихме позиция. И това му даваше сигурност и сили да продължи напред в доказването на правотата си. Дори преди истеричните времена на фейсбук имаше как да се изрази подкрепа. А когато става въпрос за публична личност, и то толкова успяла (по нейни думи), би трябвало подкрепата да е като лавина. Защо не е? Повтарям се сигурно, но това е наистина много важен въпрос. А, забравих, "злоба и завист", "отомански манталитет", "българският казан", и така нататък Smiley

# 474
# 475
Добре де, за неговите приятели и поддръжници е ясно защо мълчаха досега - защото не беше конкретно назован, а заради "завоалираните" подсказки се завъртяха не е едно и две имена в началото. За мен основният въпрос е, къде са нейните приятели и поддръжници (освен с лайкове във фейсбук), и защо толкова месеци беше съвсем сама в светлината на прожекторите (да си дойдем на думата), а и сега се включват хора със специфичен профил, които я "подкрепят" с изявления, но очевидно дори не се познават достатъчно добре.
Преди години наш приятел - съвсем обикновен човек - попадна в подобна ситуация на набеждаване. Всичките му роднини, приятели, колеги, се вдигнахме като един - давахме показания, явявахме се на дела, и явно и категорично заявихме позиция. И това му даваше сигурност и сили да продължи напред в доказването на правотата си. Дори преди истеричните времена на фейсбук имаше как да се изрази подкрепа. А когато става въпрос за публична личност, и то толкова успяла (по нейни думи), би трябвало подкрепата да е като лавина. Защо не е? Повтарям се сигурно, но това е наистина много важен въпрос. А, забравих, "злоба и завист", "отомански манталитет", "българският казан", и така нататък Smiley

Абсолютната истина.

# 476
На мен Диана Димитрова ми е напълно непозната. Не гледам сериали. Въпреки това вярвам на нея.

# 477
  • София
Осъзнавам, че ако една жена е преживяла насилие, е склонна да вярва повече на такива твърдения.
Но все пак има свидетелка и тя е дала показания за обратното.

# 478
Аз останах с обратното впечатление, че преживелите насилие жени, се съмняват в нейните думи.

# 479
Въх, аз съм от най-крайно съмняващите се, начи трябва да съм яко изпотрепана😆
Даже, хич не се и съмнявам вече, сигурна съм, че лъже, след толкова неадекватни прояви от нейна страна.

Общи условия

Активация на акаунт