Насилник или жертва е Вергов?

• 60 764
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 525
  • софия
Тази жена, Мария не е отишла на първото удряне и първото заплашване с пистолет в полицията.
Тази жена е женена. Мъничка разлика, към която св. Диана се е стремяла.

Последна редакция: сб, 25 мар 2023, 17:11 от zvаnchе

# 526
Мисълта ми е, че не е възможно да се знае как актрисата е щяла да постъпи на втория или третия път. За мен такива предположения са несериозни и затова никога не бих сравнила двата случая.

# 527
  • софия
Сравняваме това как постъпва някой, когато иска насилникът да бъде наказан. Първи, втори, десети път, няма значение. Св. Диана да не би след 5 години да е била ударена "с цялата мъжка сила на мъжката обувка" отново, за да се присети?

# 528
Ами на първия път е добре да се отиде, какво да сравняваме. Има ли жена, която след този случай, да не е разбрала, че без медицинско и оплакване в полицията може да не и се повярва, а, ако иска и двайсет снимки да си  направи?! На мен поне това ми се изясни последните месеци, защото преди това и аз предполагах, че хората не лъжат за такива неща и принципно подхождам, като да казват истина.

# 529
Понякога се чудя обаче дали обществото не възприема историята взависимост от известността на лицата, участващи в нея. Защото когато жертвата е известен човек е една идея по-лесно да бъде приет с разбиране, а когато е насилник - мнозина се съмняват доколко случилото се е реалност. А когато са двама известни, винаги се вярва повече на онзи, който има повече фенове. Тъжно, но факт. А не трябва да е така.

# 530
  • софия
Вярва се на този, който може да докаже това, което говори.
Вергов ми е по-скоро неутрален и винаги е бил такъв. Обичаме театъра и го харесвам като актьор. В личен план ми е леко негативен поради някакви лични наблюдения върху негов много близък човек от години, но това са чужди взаимоотношения, в които нямам място и категорично нямам впечатления за физически насилник.

Последна редакция: сб, 25 мар 2023, 18:59 от zvаnchе

# 531
И аз вярвам на този, който може да докаже твърденията си.
За справка - много харесвах Диана в Откраднат живот. Гледах сериала главно заради нея. Последвах я във Фейсбук, дори съм й писала. Бях с добри впечатления от нея. Но значи ли това, че съм длъжна да приема твърденията й в случая за достоверни? Ами не.

# 532
Домашен арест и средна телесна ??? За средна телесна трябва да и е счупил нещо като че ли..ужас..

Чл. 129 ал. 2 – телесната повреда е средна, ако е причинено: трайно отслабване на зрението или слуха; трайно затрудняване на речта, на движението на крайниците, снагата или врата, на функциите на половите органи без причиняване на детеродна неспособност; счупване на челюст или избиване на зъби, без които се затруднява дъвченето или говоренето; обезобразяване на лицето или на други части от тялото; постоянно разстройство на здравето, неопасно за живота, или разстройство на здравето, временно опасно за живота; наранявания, които проникват в черепната, гръдната и коремната кухина.

Наистина ли обвинението е за средна телесна повреда? За мен е изключително странно. Вчера влязох в инстаграма на Мария и видях, че си рекламира участията. Би било странно да е със средна телесна и да посещава участия 🙄

# 533
  • Другата България
Вярва се на този, който може да докаже това, което говори.
Вергов ми е по-скоро неутрален и винаги е бил такъв. Обичаме театъра и го харесвам като актьор. В личен план ми е леко негативен поради някакви лични наблюдения върху негов много близък човек от години, но това са чужди взаимоотношения, в които нямам място и категорично нямам впечатления за физически насилник.
Именно. Именно.
Вергов ми е много симпатичен. Признавам си, писала съм. Като актьор, като мъж, като присъствие.
В ОЖ “направи“ доста от сезоните, след като дори го връщаха заради зрители. В “Отдел Издирване“ също имаше страхотна роля и присъствие, “Мисия Лондон“, а “Пепел върху слънцето“ ми е любим. Театралните постановки няма да изброявам. В ОЖ с Диана имаха ...химия, много химия, Диана я харесах много тогава, признавам си, че там я “открих“, и после заради ОЖ се вързах на “Лъжите в нас“, тя беше в главната роля, една от главните. Пълен провал беше сериала, очаквано няма да има втори сезон. В “Дяволското гърло“ дори не си я спомням. Като хора не ги познавам и лични наблюдения нямам.
Та, сори за лиричното отклонение, но на мен и двамата ми бяха любимци до преди този случай. Харесвах ги и двамата, не съм се замисляла кой от тях повече.
Обаче, след него, с ръка на сърцето си признавам, че няма да дам доброволно пари за постановка с ДД, за сериал или филм ще се замисля, зависи от останалия актьорски състав. Докато за Вергов ще го направя с удоволствие, не само защото го харесвам. Може да е всякакъв, аз с него не смятам да имам лични отношения, но категорично вярвам, че нито я “е пребил“ пред 30 човека състав, че и да се е заканил, че пак ще го направи, нито я е ритал където и да е. Да, след нейния психически тормоз е имало .....нещо, вероятно както и свидетелката казва бутане, блъскане, вследствие на което тя е паднала върху щендера с дрехи, и това е. Не го оправдавам за станалото, не е трябвало така да постъпва, и ако веднага ДД беше направила простъпки за гласност и разследване на случая, както и да си извади медицинско, със сигурност щях да съм на нейна страна. Защото нито една жена не заслужава такова отношение, независимо от обстоятелствата.
Циркът, разиграван от въпросната жена след 5 години “стискане на зъби“ и градене на кариера, и противоречивите ѝ и объркани, хаотични обяснения сега, обидите от рода на “изрод“ и какво още беше там, че забравих, провокациите, лъжите, в които се оплита постоянно, ме карат направо да се отвращавам от нея. И най -вече както много пъти съм казвала, това, че не се посвени да маскира зад  една толкова сериозна кауза като насилието над жени своята лична вендета заради статуса на отхвърлена любовница.

# 534
Мария има типичното поведение на жертва на насилие.
Диана обратното. Типичното поведение на човек, който лъже че е преживял насилие.

# 535
Преди много години, служебно на събитие, последната сутрин една колежка, млада жена беше здраво пооцветена по лицето и подпухнала. Явно 'някой' я беше бил. Не ми е била близка, не сме работили заедно, в друга структура беше. 'Официалната' версия беше, спънала се и паднала. На всички ни беше ясно, че не така. Клюката беше, че е има връзка с по-висшестоящ, с политически назначен пост. За държавна институция става въпрос.
Нали се сещате, ако момичето се беше оплакало и подало жалба, че нищо нямаше да последва или по скоро, че повечето щяха да кажат, че никога не са я виждали посинена. Тя че ще си загуби работата е ясно, за останлите които биха ѝ били свидетели, вероятно също би имало последствия.
Да, момичето сигурно няма 'доказателства', но това не означава, че побоят не се е случил и че аз и останалите не сме видели резултата.

# 536
Преди 7-8 месеца така се бях изпращяла в ръба на кухненския плот, че получих кръвоизлив в окото. бяхме сами с детето, даже то видя кръвоизлива и да не съм се изплашила  звъннал на баща си.
Ако питам някой дето ме беше виждал тогава сигурно щеше да е убеден че са ме били.

Това за дамата дето мисли, че съм мъж, или имам силно мъжко не знам си какво или че подкрепям Вергов - последният всъщност не го харесвам като артист, не го познавам за да кажа, що за човек е, но от разминаващата се във времето версия на Дидето,ако съм на негово място - ще я съдя а край нея и куп жълти вестници.

# 537
И аз вярвам на този, който може да докаже твърденията си.

Насилието трудно се доказва. И да се докаже, с нашия съд и “правосъдие” остава ненаказано. Факт. Затова и жертвите на насилие търпят. Защото ще стане и по-лошо и насилникът ще бъде оправдан или с някакво никакво наказание.
Вергов ми е ужасно антипатичен, гледала съм го в ОЖ и Капките. Чела съм за негови прояви на агресия. Мнението ми не е от случая с ДД. За мен, тя си изживява някакви лични драми и иска да го уязви, сетила се кога и как....И наистина е  много подло и грозно, ако е пращала смс- и на дъщеря му.  Каквото и да е било.
Колко хора биха реагирали нормално на това.

# 538
  • Другата България
Преди много години, служебно на събитие, последната сутрин една колежка, млада жена беше здраво пооцветена по лицето и подпухнала. Явно 'някой' я беше бил. Не ми е била близка, не сме работили заедно, в друга структура беше. 'Официалната' версия беше, спънала се и паднала. На всички ни беше ясно, че не така. Клюката беше, че е има връзка с по-висшестоящ, с политически назначен пост. За държавна институция става въпрос.
Нали се сещате, ако момичето се беше оплакало и подало жалба, че нищо нямаше да последва или по скоро, че повечето щяха да кажат, че никога не са я виждали посинена. Тя че ще си загуби работата е ясно, за останлите които биха ѝ били свидетели, вероятно също би имало последствия.
Да, момичето сигурно няма 'доказателства', но това не означава, че побоят не се е случил и че аз и останалите не сме видели резултата.
Тъжна и реална история.
Често срещана вероятно.
И нямаща нищо общо със ситуацията между В и Д.

# 539
Всичко е възможно, затова се минава през съдебен процес , докато се преодолее презумпцията за невиновност. Но рискът да има недоказано насилие е по-голям отколкото да има злоупотреба от страна на жертвата.

Общи условия

Активация на акаунт