Насилник или жертва е Вергов?

• 60 759
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 540
  • Другата България
Попаднах на поредно изявление на ДД, ще дам линк, възможно е малко доукрасяване или интерпретиране от “журналистите“, но на прима виста ми направи впечатление финала на изявлението.
Цитат
„ Не желая да разясня дали се познавам с дъщерята на Юлиан. Тук към този момент става въпрос за съществени обвинявания, само че другояче всички гадаем какво тъкмо има на тези известия, и на мен ми е любопитно да ги видя “, споделя актрисата
Тъй. Значи, месеци наред едно от нещата, за които обвиняваше Вергов /първоначално завоалирано, после открито/, беше това, че той 5 години мълчал и тя чакала да се извини, ама той видиш ли, не го направил. После се “хвана“ за другото - че до решението на прокуратурата той отново мълчал, което я е изкарало от релси със сигурност, защото тя е очаквала да “клъвне“ и да започне да го атакува словесно. През цялото време ставаше въпрос за наистина съществени обвинения от нейна страна, и благодарение на нейните несвързани постове и интервюта наистина много хора гадаеха за кого говори.
Сега обаче, когато ТЯ трябва да даде отговори, тя вече не желае да разяснява. Joy
След като щерката на Вергов участваше в ОЖ, и имаха общи сцени, тя НЕ желае да каже дали я познава.
И иска да види съобщения, които надали момичето пази 5 години.
И заради това ще го съди, всъщност, поредното нещо, за което ще го съди. Насилието минава на заден план. Всъщност, “насилието“.
Няма да се откаже тази жена, това вече е ясно, няма кой да я вразуми, толкова вероятно е била залитнала по Вергов, че шеста година не може да го преживее, и в опитите си да го съсипе само се дозакопава сама.
Ето линк.
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14074402

# 541
Мария има типичното поведение на жертва на насилие.
Диана обратното. Типичното поведение на човек, който лъже че е преживял насилие.

Диана има типичното поведение на отхвърлена жена. Поведението и освен неадекватно, лъха на злоба и на агресия.

# 542
  • София
31 души от "Откраднат живот": Не сме виждали следи от побой върху Диана Димитрова
Това твърдят 31 души от екипа на сериала в публична позиция, изпратена до медиите, по повод твърденията на актрисата, които тя написа във фейсбук в края на ноември 2022 г.
Ето позицията на хората от екипа, сред които са асистент режисьори, счетоводители, гримьори и други:
"Като част от екипа на сериала „ Откраднат живот“ и по повод някои твърдения на Диана Димитрова относно събития, случили се по време на заснемането на 4ти сезон, заявяваме следното:
 1. Относно твърдението на Диана Димитрова в неин пост във Фейсбук от дата 28.11.2022 г, че над нея е имало заплахи и последвал побой на снимачната площадка пред очите на 30 души от екипа, които не са реагирали. Заявяваме, че никой от екипа, който е присъствал на терен в този и следващите дни, не е станал свидетел на побой, а само и единствено на словесен конфликт.
 2. Относно твърдението на Диана Димитрова, че й е бил нанесен побой, за което свое твърдение тя приложи и снимки, заявяваме, че никой от нас не е забелязал, в този и следващите дни, каквито и да било наранявания, охлузвания, отоци или следи от каквото и да било насилие върху актрисата. Снимачният процес не е бил спиран, поради влошено физическо или здравословно състояние на който и да било от участниците в сериала. Също така не е търсена или давана лекарска помощ. Актрисата Диана Димитрова не е отсъствала нито час от снимачния процес, в този или някой от следващите дни от датата, на която твърди, че й е нанесен побоя.

Следват 31 подписа.
На кого да вярваме?

# 543
  • Другата България
Joy
Както писах и преди за 30 те души екип и това, че не може да се "купят всички", сега официално го казват хората, та аз за вяра не знам, но НЕ вярвам на ДД още от самото начало.

# 544
Не искам да си и помисля каква ще е реакцията и сега.
Вярно, че отхвърлена жена е неконтролеруема, но ДД изплиска чашата. Проблемът е, че всички имаме фейсбук и можем безнаказано да изтипосаме някого.

# 545
Аз знам на кого НЕ вярвам от самото начало. Не съм имала съмнения нито в един момент от развитието на сапунката - нещата бяха кристално ясни. Не се учудвам обаче колко хора ѝ повярваха и съчувстваха - хората си правят някакви свои емоционални проекции и виждат това, което искат да видят. Дано всички употребени, които пръскаха огън и жупел по Вергов и всички нас, които просто задавахме въпроси, си дадат сметка колко лесно са се подвели и са станали маша в ръцете на една нестабилна жена. Капка критично мислене никога не вреди, докато първосигналните реакции почти винаги. Тя на това и разчиташе, както се видя - проработи за известно време. Слава Богу - не за дълго, и не при всички.

# 546
Много хора вярват в това, в което искат да вярват и логиката и аргументите са без значение - чуват се избирателно само тези, които подкрепят тяхната теза.

# 547
Яростните защитници на Диана ще намерят оправдание, споко.

# 548
Е, как, купени са, заплашени са, принудени са да говорят така.

# 549
  • София
Не искам да си и помисля каква ще е реакцията и сега.
Вярно, че отхвърлена жена е неконтролеруема, но ДД изплиска чашата. Проблемът е, че всички имаме фейсбук и можем безнаказано да изтипосаме някого.

Чакам с нетърпение. Като я знаем каква е, направо ще превърти и ще залее профила си с хейт. Май тепърва ще става интересно - сейрджийската ми душа тръпне в очакване Grinning

# 550
Май тепърва ще става интересно - сейрджийската ми душа тръпне в очакване Grinning
31 човека са подписали, сега докато извади по един "компромат" за всеки от тях, ето ти още половин година предъвкване на темата Smiley

# 551
  • София
ДД вече започна да се повтаря с похватите.
Първо беше: спала съм с цяло София; сега - ще ме изкарат канибал.
То майка й, то баба й, то църквата на село...Човек на 32, дори и артист, да се държи като на 16

Само да вкарам една малка лъжичка катран: Малко ми е подозрително как се организираха тези 31 души, и то след заключенията на прокуратурата. Защо не подкрепиха ЮВ преди това, какво пречеше? Не зная доколко изразяването на позиция би попречило на прокурорска проверка, да кажат юристите в темата.

Не смятам, че ДД 5 години не може да го преживее, просто историята се разви непредвидимо.

# 552
Супер! Радвам се всеки път, когато лъжеца в крайна сметка бива разкриван.
Не понасям всяка една превилегия, която се гради единствено върху наличието на вагина. Вече чета коментари "ама това писмо ще навреди на жертвите на насилие".. Не драги, единствено лъжите на жени като Диана и Амбър, нанесоха непоправими щети на истинските, клети жертви.
И нещата ще се оправят само когато за фалшиви обвинения в насилие или изнасилване, започне да се носи същата наказателна отговорност, както и за реални такива.
Не смятам, че ДД 5 години не може да го преживее, просто историята се разви непредвидимо.
Повярвай, МОЖЕ.
Ако си гледа Деп/Хърд, ще знаеш че има жени, които не могат да преживеят отхвърлянето цели 30 години. Sweat Smile

# 553

Само да вкарам една малка лъжичка катран: Малко ми е подозрително как се организираха тези 31 души, и то след заключенията на прокуратурата. Защо не подкрепиха ЮВ преди това, какво пречеше?

Защото допреди това не беше споменато име, поне не официално и съответно нямаше официална позиция от негова страна.

# 554
  • Другата България
ДД вече започна да се повтаря с похватите.
Първо беше: спала съм с цяло София; сега - ще ме изкарат канибал.
То майка й, то баба й, то църквата на село...Човек на 32, дори и артист, да се държи като на 16

Само да вкарам една малка лъжичка катран: Малко ми е подозрително как се организираха тези 31 души, и то след заключенията на прокуратурата. Защо не подкрепиха ЮВ преди това, какво пречеше? Не зная доколко изразяването на позиция би попречило на прокурорска проверка, да кажат юристите в темата.

Кого да подкрепят преди резултатът от прокуратурата? Дед Мороз? Месец юли? Нямаше нищо официално. Сега е различно, вече има име. Той и Вергов затова мълча до решението на прокуратурата.

Общи условия

Активация на акаунт