Насилник или жертва е Вергов?

• 60 749
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 555
Ако има някакви близки Диана - майка, братовчеди, стринки.. защо тези хора не й окажат помощ. Жената не е добре и ще става още по зле.

# 556
  • София
Само да вкарам една малка лъжичка катран: Малко ми е подозрително как се организираха тези 31 души, и то след заключенията на прокуратурата. Защо не подкрепиха ЮВ преди това, какво пречеше? Не зная доколко изразяването на позиция би попречило на прокурорска проверка, да кажат юристите в темата.
Кого да подкрепят преди резултатът от прокуратурата? Дед Мороз?Месец юли? Нямаше нищо официално. Сега е различно, вече има име. Той и Вергов затова мълча до решението на прокуратурата.
В тяхната позиция не видях името на ЮВ да се споменава, те отговарят на твърденията й за мълчание. Можеха да напишат, че не са видели следи от побой преди решението на прокуратурата, независимо дали е обвинен Дед Мороз или Вова Путин

# 557
  • Другата България
Не мисля, че можеха.
Дори напротив - много навременна реакция. Точно когато трябва.

# 558
Яростните защитници на Диана ще намерят оправдание, споко.

На тях не им е нужно оправдание. Логиката е щом си жена, длъжна си да застанеш на страната на ДД. Ако не застанеш категорично, значи защитаваш насилници и самата ти си насилник.
Не знам доколко може да бъде промит мозъкът на човек, за да се откаже доброволно от логиката и критичното мислене, за да може доброволно да блее в стадото.
Между другото не го правят само жени. Куп мъже също мислят по същия начин – щом е жена, значи е виновна. Точка. Без значение за какво става всъщност дума. Вината винаги е полово определена.

# 559
  • София
Не е лесно да си бунтар и да вървиш срещу общоприетото мнение.
Знае се, че мъжете се подкрепят много повече от жените, и вицове си има по темата.

# 560
Явно 5 години са и трябвали,за да разбере,че не може да го преживее.Още като избухна скандала бях сигурна,че точно това е причината.Голямата актриса игра перфектно с Вергов,получи им се и химията и интимните сцени,защото не беше нужно да играе,то и идваше отвътре.С Велислав Павлов не и се получиха сцените,беше изкуствено и много преиграно.

# 561
Да, жените трябва да се защитават една друга. Без оглед на ситуацията, на доводите, на истината. В противен случай каква жена си, защитаваш насилниците. Начетохме се на безброй такива коментари и в предишната, и в тази тема. В същото време, в не една и две теми в същия този форум е пълно с мнения, написани от жени, в които осмиват други жени, сипят подигравки за външния им вид, квалифицират ги и т.н.

# 562
Ако жена излъже, че мъжът ти/синът ти/друг роднина - мъж, я е ударил, и ти си сигурна, че това е лъжа, ще я защитиш и ще кажеш, че е вярно само защото е жена и жените трябва да подкрепят безусловно други жени?

# 563
Вярвам на 90% от случаите, в които жена казва, че даден мъж я е ударил. Това си е лично мое мнение. През целия си живот досега не познавам нито една жена - лъжкиня, която да е "натопила" невинен мъж. Познавам обаче много жени, които не сигнализираха за случило се спрямо тях домашно насилие или такова на работното място.

Ако кажат такова нещо за мъжа ми или сина ми, няма да ми се вярва, защшото това са близки хора, познавам им темперамента. Но и никой досега не ги е обвинил в това.

# 564
Всъщност точно ние жените трябва да знаем най-добре, че има и вероятност ДД да манипулира и лъже, защото това правят жените, понякога когато не получат нещо. Особено като много неща са срещу нея и най-вече не подаде на време доказателства.
Но и преди съм коментирала, не сме били там, мисля, че не трябва да се вземаничия страна. Вергов също има лоша страна - от години слушам за ситуации, в които е бил груб и избухлив. Така, че трябва да се има едно на ум.

# 565
  • София
Къде екипът на "Откраднат живот" са публикували позицията си?
Скоро бях писала тук, сега допълвам. Според мен жената си вкара страшен автогол. Например ако съм сценарист няма да желая да работя с нея.

# 566
Един от хората подписали изявлението ми и е личен приятел. От 15 години снима филми. Сега са се организирали, защото не са искали да взимат страна, докато официалните органи не се произнесат. Само ми каза, че тя принцпно била готина жена. Повечето й колеги считат, че тези от кампанията, на която е лице са я натиснали и тя е съчинила тези небивалици.

# 567
Аз се извинявам, че така с бутонките в такава тема тип-мръсни гащи, обаче:
"Повечето й колеги считат, че тези от кампанията, на която е лице са я натиснали и тя е съчинила тези небивалици."
Това е нелепо. Това не е сериозно. Тя да се съгласи да прави нещо, че то дори е подсъдно, може да си отнесе едно дело за клевета и какво ли още не. Как така някой ще и каже-кажи, че Вергов те е набил, и тя ще се съгласи?

# 568
Аз пък смятам, че просто си еглуповата. Никой за нищо не я е натискал. Просто не е очаквала, че чак прокуратурата ще се задейства.

# 569
Вярвам на 90% от случаите, в които жена казва, че даден мъж я е ударил. Това си е лично мое мнение. През целия си живот досега не познавам нито една жена - лъжкиня, която да е "натопила" невинен мъж. Познавам обаче много жени, които не сигнализираха за случило се спрямо тях домашно насилие или такова на работното място.
Дори 95 %, според мен.
Аз се противопоставих на твърдението, че няма изключения, които си измислят и само защото жена е казала нещо, значи е точно така.

Общи условия

Активация на акаунт