Насилник или жертва е Вергов?

• 60 746
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 570
  • софия
Не знам колко си готин, ако поддадеш, по каквито и да било причини, да очерняш чуждо име и да причиняваш с това тревоги и нерви на незнайно колко човека.
Да не говорим за това какви щети нанасяш на проблема с насилието. Никоя сериозна организация дори не би помисляла да скалъпва подобен фарс.
Никой нищо не я е натискал. Постъпката ѝ е безотговорна, злобна и глупава.

# 571
  • София
Аз пък познавам жена от организацията и въобще не вярвам, че оттам са я накарали да прави това. Може да им е разказала и да са я подкрепили да говори, но това е било, защото са й повярвали на историята, а не те да я измислят. Като гледам организацията въобще не се свързва с нея, можеха да я подкрепят истински, ако вярваха напълно. За мен си е лична инициатива на Диана, не е преценила, че ще има последствия от този пост, след това колелото се завъртя.

# 572
Аз пък смятам, че просто си е глуповата. Никой за нищо не я е натискал. Просто не е очаквала, че чак прокуратурата ще се задейства.
Съгласна съм, че едва ли който и да е я е натискал. Дори според мен хората съжаляват, че са я взели за лице на каквото и да е - факт е, че те също не застанаха зад нея.
А най-лошото е, че тя продължава да не си дава сметка в какво се е забъркала, и че за думите си човек носи отговорност. Мисли си, че ей така може да си пише и трие, да си рекламира книжките и картините и да се къпе в одобрението на поддръжниците си. Затова съм ЗА да се заведат едно-две дела за обида и клевета, за да осъзнае че човек трябва да стои зад думите и делата си.

# 573
  • София
Още в началото бях против прокуратурата да се самосезира заради ФБ. Сега смятам, че вместо да изпишат вежди, извадиха очи.
С всеки случай ли са толкова бързи или само за известните привлекателни жени?
И как помогна на ДД това самосезиране? Никак, сега всички се юрнаха да защитават ЮВ, сакън да не помисли някой, че са й повярвали. Пиар отвсякъде.

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 14:55 от Cuckoo

# 574
Точно Диана съвсем не изглежда като човек, който ще позволи да го натискат за нещо, ако самата тя не желае.

Постът ѝ беше необмислен и импулсивен. Ако не го бяха раздухали медиите, вероятно на другия ден щеше да го изтрие, въобще не е очаквала такъв отзвук.
За прокуратурата пък едва ли някой е предполагал, че ще се намеси.

Диана със сигурност не осъзнава колко много се оплете и как изглежда в очите на хората, пречупва си нещата през нейната призма, тя е права, а всички други са срещу нея.

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 14:58 от B𝕒н𝕦л𝕦я*

# 575
  • софия
О! Вергов и Прокуратурата е купил.

Иначе съм съгласна, че самосезирането ѝ е силно избирателно.

# 576
Дали?!?
Ако леля Сийка беше написала, че чичо Пешо от петия етаж в състояние на амок, защото лелята  отказва нетрадиционни сексуални практики и не е фен на Кама сутра я изчеластри с цялата си мъжка сила. Дали вярно?

# 577
Струва ми се недостоверно Диана да е притисната от някаква фондация и това да е причина за действията й. Или поне не ми се иска да вярвам, защото би било наистина признак за неадекватност и ограничен умствен капацитет. Как така някой ще те притиска да обвиняваш друг човек в насилие и ти ще се съгласиш да го направиш?

# 578
  • София
Леля Сийка нямаше да бъде цитирана, канена и препечатвана в много медии, вкл. и по-сериозни. Прокуратурата дори нямаше да я забележи.
Докато все пак млада привлекателна актриса, насилена на снимачната площадка на голяма тв от известен актьор, режисьор и екип я принудили да мълчи... Чак се чудя, че Каскета не й отиде на крака

# 579
Вярвам на 90% от случаите, в които жена казва, че даден мъж я е ударил. Това си е лично мое мнение. През целия си живот досега не познавам нито една жена - лъжкиня, която да е "натопила" невинен мъж. Познавам обаче много жени, които не сигнализираха за случило се спрямо тях домашно насилие или такова на работното място.

Ако кажат такова нещо за мъжа ми или сина ми, няма да ми се вярва, защшото това са близки хора, познавам им темперамента. Но и никой досега не ги е обвинил в това.
Няма да споря с личното ви мнение, но стряскащата истина е че 1/3 от жертвите на домашно насилие в света са мъже. Само за 2020, случаите на малтретирани в семействата си мъже са 757 000. Говорим само за тези, които са подали официално оплакване.
За съжаление, злоупотребата с мъже често се третира като по-малко сериозна или като „шега“. Всички кампании, инициативи и билбордове изобразяват свита в ъгала жена с надвесена над нея заплашителна сянка на мъж. Мъжете се възпитават да не изразяват чувствата си или да не се възприемат като жертви. Мъжете често биват подигравани, ако стане ясно, че претърпяват насилие от жените си. Много мъже предпочитат да мълчат, за да не им се смеят. Случаи в които мъже доказаха и осъдиха насилниците си,  станаха известни само защото са популярни личности. Мъжете много по често се самоубиват, защото знаят че никой няма да им повярва.
И не на последно място, фалшивите обвинения в насилие, също са насилие.

# 580
Повечето й колеги считат, че тези от кампанията, на която е лице са я натиснали и тя е съчинила тези небивалици.
Интересно - заради това предположение в предишната тема защитниците на Димитрова ни изкараха, че сме затънали в конспиративни теории и съвсем вече звездите ни го говорят. А явно не сме единствените, посмели да допуснем такъв вариант.

# 581
  • София
Убедена съм, че Диана никога няма да се откаже от манията си да накара Вергов да страда. Никога! Познавам такива хора, като нея (всичките са жени и всичките са овни) - целият им живот мина в опити да стане това, което са си наумили, защото в техните собствени очи са прави. А истината е, че и много хора им казваха и продължават да им казват, че трябва да се спрат. Но те категорично отказват да го приемат и да се откажат. Пропиляха живота си от един инат. Затова вярвам и че има хора около Диана, които я съветват да спре, да се откаже, да престане с постовете и т.н., но към почти убедена, че тя няма да ги послуша. Дори Вергов да заведе дело срещу нея, дори да го спечели, тя просто няма да се спре. Това е мисията на живота й и ще води тази битка, докато може.

# 582
Луди хора. Толкова енергия на вятъра.

# 583
Диана е избухнала във фейса.

# 584
Някой може ли да постне тук излиянията на Диана?

Общи условия

Активация на акаунт