Насилник или жертва е Вергов?

• 60 727
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 585
Това е мисията на живота й и ще води тази битка, докато може.
И аз с лека доза патос ще допълня, че това и е на нея начинът да бъде с този мъж - ако по никой друг начин вече не е възможно, то поне в устите на хората.

# 586
Някой може ли да постне тук излиянията на Диана?
Днес се появи поредната фалшива информация целяща да ме дискредитира. 30 души с имената си в официално изявление, а 20 от тях на са били на терен същия ден.

1. Прилагам така наречения Call sheet, който се изпраща до всички, които трябва да присъстват на снимачния ден, а именно 14.11.2017 и линк от публикацията на Нова телевизия.

2. Прилагам информация за датата, часа и годината от снимковия материал, който мина експертиза и потвърждава травмите и датировката. Съдебно медицинска експертна справка № П-19/2023г. по описа на ВМА и цитат от преписката РБ Софийска районна прокуратура № 51990/ 22, 07.03.2023 :
''ДЕЙСТВИТЕЛНО В НАСТОЯЩИЯТ КАЗУС СЕ УСТАНОВЯВА, ЧЕ ПО ТЯЛОТО НА ДИАНА ДИМИТРОВА ИМА ПРИЧИНЕНИ МЕКОТЪКАННИ ТРАВМИ - ОТОК И КРЪВОНАСЯДАНИЯ В ОБЛАСТТА НА ЛЯВА ПРЕДНО - СТРАНИЧНА ЧАСТ НА ЛИЦЕТО И ЛЯВА РАМЕННИЦА''

3. Първият ми снимачен ден след побоя беше на 17.11.2017 с втори екип.

4. Споделям и ясен цитат от публикацията от 28.11.2022 ''Защо този човек, никога не осъзна деянието си и никога не се извини, а напротив, дори ме заплаши, пред 30 души екип, че ще го направи пак.'' Никога не съм казвала, че побоят се е случил пред очите на свидетели.

5. Главният художник гримьор Грета Манчева потвърждава, че ме е гримирала за сцена 47/17 на 14.11.2017, a в обедната почивка е третирала лицето ми със замразяващ спрей ''Репарил'' в гардеробната. Потвърждава и колко голяма е била травмата на лицето ми. (Нейните показания бяха редуцирани в официалната преписка от Софийска районна прокуратура)

6. На 14.11 НЕ присъстват следните лица и ясно се вижда разминаването в снимачната програма:

1. Маргарита Анева - счетоводител
2. Красимира Карачорова - скриптър
3. Елис Вели - гардеробиер
4. Евдокия Петкова - 2-ри асистент
5. Ирена Дойчинова - гардеробиер
6. Димитър Димитров - режисьор
7. Мариета Спасова - асистент художник костюми
8. Владимир Ковачев - гардеробиер
9. Борис Славков - оператор
10. Добри Христосков - буум оператор
11. Дилян Иванов - 2-ри асистент камера
12. Росица Герасимова - грим и прически
13. Ива Денчева - грим и прически
14. Юрий Цолов - звукорежисьор
15. Катерина Славова - грим и прически
16. Румен Дойчинов - 2-ри асистент камера
17. Янко Такев - главен организатор
18. Александър Христов - изпълнителен продуцент
19. Светослав Петров - реквизитор
20. Александра Боишина - 2-ри асистент режисьор
https://nova.bg/news/view/2023/03/27/406219/екипът-на-откраднат-живот-диана-димитрова-не-е-имала-следи-от-насилие-по-време-на-снимачния-процес/

7. Според експертизата часът, датата и травмите съвпадат от снимковия материал, а единственият свидетел след побоя от тримата посочени в показанията дадени от мен, който не лъже - Грета Манчева не фигурира в списъка от днес.

8. Според експертизата снимките са автентични и това не е грим. Според експертизата тези наранявания са реални.

В този ден и час бях на работа здрава, а след това си тръгнах обезобразена. Не желая да мълча за насилието повече. Разбирам, че хората искат да си запазят работните места и връзките за бъдещи проекти, но това не е редно.
Обществената манипулация е подсъдима.
Обществената манипулация от официална телевизия е подсъдима.

# 587
  • Sofia
Ама в крайна сметка тази единствена свидетелка побой ли потвърждава, с ритник в главата, или падане върху палети, което е довело до наранявания (очевидно не особено тежки, щом от 14.11 до 17.11 изчезват)? Някой спомня ли си показанията на свидетелката?

# 588
Колко е предвидима,няма и 30 мин. и се активизира.Голяма ѝ е силата в този фейсбук. Simple SmileЗа мен е жалък клюкарник в повечето случаи или място където много хора си проектират прекрасен живот и снимки,а в реала...

# 589
И все пак кога я е заплашвал с повторно насилие пред 30 човека и пред кого? Внесла ли е някога някаква яснота по това твърдение?

Цитат
4. Споделям и ясен цитат от публикацията от 28.11.2022 ''Защо този човек, никога не осъзна деянието си и никога не се извини, а напротив, дори ме заплаши, пред 30 души екип, че ще го направи пак.'' Никога не съм казвала, че побоят се е случил пред очите на свидетели.

# 590
Сега...
Дали нараняванията са автентични, няма как да стане ясно от снимка.
Дали това е грим, пак няма как да стане ясно от снимка.
Става ясно само от медицинско, но тя пък няма такова.
Гримът може да покрие леки наранявания, но не може да помогне при "обезобразяване".
Пък тя била "обезобразена".
Гримът не прикрива отоци.
А ако си "обезобразен" със сигурност ще имаш отоци.
"Обезобразяването" продължава със седмици и не минава за една нощ с лед и кремче.
Това че Пешо, Гошо и Пенка не са били на работа в същия ден, не означава че не са я видяли "обезобразена" след 2 дни или седмица.

# 591
Днес се появи поредната фалшива информация целяща да ме дискредитира. 30 души с имената си в официално изявление, а 20 от тях на са били на терен същия ден.
1. Прилагам така наречения Call sheet, който се изпраща до всички, които трябва да присъстват на снимачния ден, а именно 14.11.2017 и линк от публикацията на Нова телевизия.
2. Прилагам информация за датата, часа и годината от снимковия материал, който мина експертиза и потвърждава травмите и датировката. Съдебно медицинска експертна справка № П-19/2023г. по описа на ВМА и цитат от преписката РБ Софийска районна прокуратура № 51990/ 22, 07.03.2023 :
''ДЕЙСТВИТЕЛНО В НАСТОЯЩИЯТ КАЗУС СЕ УСТАНОВЯВА, ЧЕ ПО ТЯЛОТО НА ДИАНА ДИМИТРОВА ИМА ПРИЧИНЕНИ МЕКОТЪКАННИ ТРАВМИ - ОТОК И КРЪВОНАСЯДАНИЯ В ОБЛАСТТА НА ЛЯВА ПРЕДНО - СТРАНИЧНА ЧАСТ НА ЛИЦЕТО И ЛЯВА РАМЕННИЦА''
3. Първият ми снимачен ден след побоя беше на 17.11.2017 с втори екип.
5. Главният художник гримьор Грета Манчева потвърждава, че ме е гримирала за сцена 47/17 на 14.11.2017, a в обедната почивка е третирала лицето ми със замразяващ спрей ''Репарил'' в гардеробната. Потвърждава и колко голяма е била травмата на лицето ми. (Нейните показания бяха редуцирани в официалната преписка от Софийска районна прокуратура)
6. На 14.11 НЕ присъстват следните лица и ясно се вижда разминаването в снимачната програма:
1. Маргарита Анева - счетоводител
2. Красимира Карачорова - скриптър
3. Елис Вели - гардеробиер
4. Евдокия Петкова - 2-ри асистент
5. Ирена Дойчинова - гардеробиер
6. Димитър Димитров - режисьор
7. Мариета Спасова - асистент художник костюми
8. Владимир Ковачев - гардеробиер
9. Борис Славков - оператор
10. Добри Христосков - буум оператор
11. Дилян Иванов - 2-ри асистент камера
12. Росица Герасимова - грим и прически
13. Ива Денчева - грим и прически
14. Юрий Цолов - звукорежисьор
15. Катерина Славова - грим и прически
16. Румен Дойчинов - 2-ри асистент камера
17. Янко Такев - главен организатор
18. Александър Христов - изпълнителен продуцент
19. Светослав Петров - реквизитор
20. Александра Боишина - 2-ри асистент режисьор
https://nova.bg/news/view/2023/03/27/406219/екипът-на-откраднат-живот-диана-димитрова-не-е-имала-следи-от-насилие-по-време-на-снимачния-процес/
7. Според експертизата часът, датата и травмите съвпадат от снимковия материал, а единственият свидетел след побоя от тримата посочени в показанията дадени от мен, който не лъже - Грета Манчева не фигурира в списъка от днес.
8. Според експертизата снимките са автентични и това не е грим. Според експертизата тези наранявания са реални.
В този ден и час бях на работа здрава, а след това си тръгнах обезобразена. Не желая да мълча за насилието повече. Разбирам, че хората искат да си запазят работните места и връзките за бъдещи проекти, но това не е редно.
Обществената манипулация е подсъдима.
Обществената манипулация от официална телевизия е подсъдима.

# 592
Да я "дискредитира" Smile Пред кого?
Прокуратурата се произнесе. Ако иска, може да заведе частен иск. Завела ли е? Или ще чака още 5 години?
Каква ТОЧНО справедливост търси и иска да получи? Сто тояги на голо? Линч? Публично заклеймяване на набедения извършител? Пълното му канселиране? Какво ще удовлетвори блуждаещата ѝ душа и ще усмири бесовете ѝ?

# 593
Избрали са я за рекламно лице на кампанията и това е разръчкало старата рана. Вечерта си е пийнала добре и внезапно се е настроила за действие. Решила е, че ще може много хитро да пусне едно безадресно обвинение, да привлече внимание и само да се плъзне по повърхността.  До тук що годе добре, обаче не и издържаха нервите и въпреки, че юридически се е намирала в неизгодно положение, си е изпуснала нервите и нещата загрубяха, но не в нейна полза.

# 594
  • Fire & Blood
Защо ми се струва, че някое нпо е решило да прави масирана me too кампания в бг, заради опъването на българите като магарета на мост за една конвенцийка. Само, че не познаха с народа и не улучиха с избраната.
Имаме пресен случай с певицата Мария. Как се държи тя и как другата, какво повече да кажа. Никоя жена не заслужава да бъде бита, насилвана или тормозена. Както и никой мъж не заслужава да става обект на обиди, очерняне и тормоз, толкоз.

# 595
  • София
В първия си пост Диана пише, че я е заплашвал пред 30 човека. Сега, според нейните думи, се оказва, че 20 от тези 30 човека всъщност не са били там. Т.е. са били други 20 от тези 30. А всъщност тези 20 от 30-те ги е нямало, ама са решили да се включат към общата декларация, т.е. да декларират, че те са част от тези 30, а всъщност не са били те, а други?  Сега да очакваме ли нова декларация от другите 20, които според Диана са били там? Аз вече съвсем се объркАх - честно!

# 596
Почвам да вярвам, че първия си пост ДД е писала, когато е била пияна.

# 597
  • Другата България
Аз само докато те прочетох се обърках. Joy
Дори не искам да вниквам в прочетеното, случаят се развива точно както очаквах /ме/, толкова е предвидима тази жена, затвърждава всичките ни първоначално теории, а явно истини. Жалко, много жалко. И тъжно....

# 598
  • София
Сега, ако тези, които са прикоткали Диана за лице на кампания срещу насилието над жени, вземат че я сменят с Мария, Диана съвсем ще изтрещи Joy Няма късмет тази жена - точно сега да вземе да се появи в публичното пространство истинска жертва на домашно насилие, че и два пъти по-популярна от нея. Краде й "звездния миг" и отвлича вниманието на хората от нея.

# 599
  • София
Аз пък я разбирам. Иска да каже, че 20 от 30 подписали реално няма за какво да свидетелстват, след като не са били там на 14.11.
Дали до 17.11 нещата са се оправили така че изобщо да не личи - не мога да твърдя категорично.
Но е вярно, че хората не обичат да се замесват, особено ако е на губещата страна. Някой по-назад беше го казал. Видяла съм как се гънат и снишават хора-слънчогледи, чието мнение се иска преди да са чули началството. Но съм видяла и достатъчно драма куин/кинг, които преекспонират до невиждани размери

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 17:14 от Cuckoo

Общи условия

Активация на акаунт