Насилник или жертва е Вергов?

• 60 719
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 600
  • да има едно лесно - на мотора
Само да попитам това "Прилагам така наречения Call sheet, който се изпраща до всички, които трябва да присъстват на снимачния ден, а именно 14.11.2017 и линк от публикацията на Нова телевизия. "  го е пазила 6 години ? Или пази всички получени известия за снимачния ден?
Сега очаквам да заведе 20 дела за клевета на тези , дето са се подписали, а не са били там?
Някой писа , че е можело да я хване за ръцете и да я избута от стаята. Тази синина на ръката може да от хващането. Аз като се знам как от най-лекото удряне в предмет ми излиза синина ...
И защо пак във ФБ? Да пише опровержение до вестника , да иска право на отговор. Само че се съмнявам вече някой даде официална трибуна на Диана...

# 601
  • Другата България
А, защо? БЛИЦ, ПИК.....

# 602
Аз пък я разбирам. Иска да каже, че 20 от 30 подписали реално няма за какво да свидетелстват, след като не са били там на 14.11.
Дали до 17.11 нещата са се оправили така че изобщо да не личи - не мога да твърдя категорично.
Но е вярно, че хората не обичат да се замесват, особено ако е на губещата страна. Някой по-назад беше го казал

Ако е така, значи още в първите си обвинения ДД е излъгала, защото казва как пред 30 свидетели Вергов я бил и заплашвал. А първата лъжа в обвинението го компрометира напълно.
Освен това в декларацията се казва, че тя не си е взела болнични, че не и е личало да е бита и прочее. Това могат да го напишат и хора, които не са били там този ден, а на другия.

# 603
Ох, толкова е досадна вече Диана с нейните измислени драми...

# 604
  • Другата България
Аз пък я разбирам. Иска да каже, че 20 от 30 подписали реално няма за какво да свидетелстват, след като не са били там на 14.11.
Дали до 17.11 нещата са се оправили така че изобщо да не личи - не мога да твърдя категорично.
Но е вярно, че хората не обичат да се замесват, особено ако е на губещата страна. Някой по-назад беше го казал
Е като не са били там, какви 30 души екип споменава в първоначалния си среднощен пост?
Тогава са били 30, сега вече 20 не са били там....

# 605
  • София
На мен честно казано ми е много страно как 20 човека са се навили да се включат в декларацията, заставайки с лицата и имената си, ако реално не са били в този ден на снимачната площадка. Да са 1, 2-ма, 3-ма иди-дойди, ама 20 човека.......

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 17:22 от Lady Cassiopeia Duval

# 606
Ама какво има да се разсъждава?! Тя сама се оплете като пате в кълчища в собствените си думи. Първоначално каза едно, в 120 минути друго, после трето, четвърто... Не можеш да й хванеш спатиите.
Въобще не си тормозя мозъка. За мен жената откровено си лъже.

# 607
Тези 20 човека, за които Диана твърди,че не са били там в деня на инцидента,се подписват,че в следващите дни е нямала следи от насилие.Никъде не казват,че са били свидетели на боя.

# 608
  • София
Тези 20 човека, за които Диана твърди,че не са били там в деня на инцидента,се подписват,че в следващите дни е нямала следи от насилие.Никъде не казват,че са били свидетели на боя.

Е тогава Дияна защо пак вдига врява във ФБ?

# 609
  • София
Ако е така, значи още в първите си обвинения ДД е излъгала, защото казва как пред 30 свидетели Вергов я бил и заплашвал. А първата лъжа в обвинението го компрометира напълно.
Освен това в декларацията се казва, че тя не си е взела болнични, че не и е личало да е бита и прочее. Това могат да го напишат и хора, които не са били там този ден, а на другия.
Това означава, че 10 от подписалите са били наистина там. Другите 20 не фигурират в подписката, не че не са присъствали. Мога да си представя мотивите им.
Цитираш неточно, пред 30 души я заплашил, не бил.
А че тези хора били с лицата и имената си - какво от това? Никой няма да ги търси, прокуратурата се произнесе.

# 610
Именно.
А тя е била "обезобразена", демек е имала ужасяващи наранявания, за които би трябвало да  лежи в болница. Подобни наранявания не минават за ден, пък нейните минали. Ти да видиш!

# 611
  • Другата България
И нараняванията “минали“, и останалите 20 човека не смеят да свидетелстват, а пък другите 20 какво като застанали с лице и име, какво тук значи някаква си личност, която публично опровергава казано от друга личност....
Важно е да вярваме на обвиняващата, една, а останалите 20 са или купени, или продадени, или фенове на Вергов, или негови настоящи любовници, или роднини, или .....изборът е голям.
Не е възможно просто да казват истината. Ей така, заради истината.

# 612
Сега...
Дали нараняванията са автентични, няма как да стане ясно от снимка.
Дали това е грим, пак няма как да стане ясно от снимка.
Става ясно само от медицинско, но тя пък няма такова.
Гримът може да покрие леки наранявания, но не може да помогне при "обезобразяване".
Пък тя била "обезобразена".
Гримът не прикрива отоци.
А ако си "обезобразен" със сигурност ще имаш отоци.
"Обезобразяването" продължава със седмици и не минава за една нощ с лед и кремче.
Това че Пешо, Гошо и Пенка не са били на работа в същия ден, не означава че не са я видяли "обезобразена" след 2 дни или седмица.

Тя и друго беше писала, че са присъствали на отправени към нея заплахи, а пък от екипът са заявили, че е имало само "словесен конфликт". Т.е. дори и заплахите не са достоверни.

# 613
  • Другата България
Ето фактологията.
28.11.2022. ДД.
Цитат
Защо позволих на този... човек да ме ''докосне'' по време на снимки и да се измъкне безнаказано. Защо този човек, никога не осъзна деянието си и никога не се извини, а напротив, дори ме заплаши, пред 30 души екип, че ще го направи пак. И се наложи да работим пак и пак, а аз само стисках зъби. Толкова силно, че започнаха да се чупят в устата ми.
27.03.2023.
31 души от екипа на сериал с Диана Димитрова отрекоха твърденията ѝ
Цитат
Никой от екипа на "Откраднат живот" не е присъствал на побой над Диана Димитрова на снимачната площадка на сериала, нито е видял следи от наранявания по нея. Актрисата не е отсъствала и час от работата по филма. Това твърдят 31 души от екипа на сериала в публична позиция, изпратена до медиите, по повод твърденията на актрисата, които тя написа във Facebook в края на ноември 2022 г.

Ето позицията на хората от екипа, сред които са асистент-режисьори, счетоводители, гримьори и други:
"Като част от екипа на сериала "Откраднат живот" и по повод някои твърдения на Диана Димитрова относно събития, случили се по време на заснемането на 4-ти сезон, заявяваме следното:
1. Относно твърдението на Диана Димитрова в неин пост във Facebook от дата 28.11.2022 г., че над нея е имало заплахи и последвал побой на снимачната площадка пред очите на 30 души от екипа, които не са реагирали. Заявяваме, че никой от екипа, който е присъствал на терен в този и следващите дни, не е станал свидетел на побой, а само и единствено на словесен конфликт.
2. Относно твърдението на Диана Димитрова, че ѝ е бил нанесен побой, за което свое твърдение тя приложи и снимки, заявяваме, че никой от нас не е забелязал, в този и следващите дни, каквито и да било наранявания, охлузвания, отоци или следи от каквото и да било насилие върху актрисата. Снимачният процес не е бил спиран, поради влошено физическо или здравословно състояние на който и да било от участниците в сериала. Също така не е търсена или давана лекарска помощ. Актрисата Диана Димитрова не е отсъствала нито час от снимачния процес, в този или някой от следващите дни от датата, на която твърди, че ѝ е нанесен побоят.

# 614
Сега...
Дали нараняванията са автентични, няма как да стане ясно от снимка.
Дали това е грим, пак няма как да стане ясно от снимка.
Става ясно само от медицинско, но тя пък няма такова.
Гримът може да покрие леки наранявания, но не може да помогне при "обезобразяване".
Пък тя била "обезобразена".
Гримът не прикрива отоци.
А ако си "обезобразен" със сигурност ще имаш отоци.
"Обезобразяването" продължава със седмици и не минава за една нощ с лед и кремче.
Това че Пешо, Гошо и Пенка не са били на работа в същия ден, не означава че не са я видяли "обезобразена" след 2 дни или седмица.

Тя и друго беше писала, че са присъствали на отправени към нея заплахи, а пък от екипът са заявили, че е имало само "словесен конфликт". Т.е. дори и заплахите не са достоверни.

Екипът потвърждава, че е имало "словесен конфликт". Какво значи това - не е уточнено. Никъде не отричат, че не я е заплашвал. Казват, че не са били  свидетели на физически конфликт. Т.е това, което твърди Диана може и да е вярно.

Общи условия

Активация на акаунт