Насилник или жертва е Вергов?

• 59 596
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 780
  • Другата България
Въпрос на гледна точка.
За мен Вергов се държи по-адекватно в пъти от Диана. Говоря за личната му позиция.
Въпросното писмо не е подписано от него. То все едно да се търси сметка на ДД за публикациите на хората, постващи в нейна защита понякога и откровени обиди.

# 781
Аз не разбирам защо някой защитава ДД - направи всичко неправилно, направо показно как не бива една жертва на насилие да действа. Освен това тотално срина доверието в оплакванията от насилие. И сега някои и се възхищават...

Всмисъл, една жена трябва да изглежда сломена, и виновна, за да може да е достоверна жертва на насилие? Ще си запиша

# 782
Аз така и не разбрах нещо - първо излиза писмо с подписите на много хора, които подкрепят Вергов, сега един по един излизат част от тези хора и опровергават писмото. Честно казано хич не ми се връзват нещата. Чак пък толкова да са били глупави тези, които публикуваха писмото, за да пуснат списък с имена и подписи на хора, които не са се подписали реално, като много добре се знае, че винаги някой може да излезе в медиите и да отрече, че се е подписал.....

# 783
Решили са, че ще мине номера.
Предположили са, че щом още от началото никой не е излязъл в защита на ДД, няма и да го направи.
Само че колкото и да не им пука на хората, които са видели ДД със синини, когато им намесват името и се говори от тяхно има, явно това им е преляло чашата.
Представи си, че на теб ти се случи и видиш името си в някакъв документ за каквото и да е било. Не си се разписвала, не си твърдяла нищо и те забъркат в такова нещо, няма ли да скочиш?

# 784
Ами аз не гледам от гледна точка на хората в списъка, а от гледна точка на тези, които са го направили и публикували. Толкова пък да са били сигурни, че нито един човек от целия този дълъг списък, няма да излезе и да каже "Не, аз не съм се подписвал" е доста наивно и детско. Да са дечурлига ОК, ама възрастни хора.... Това си е подсъдно дори - могат да се заведат дела за подобно действие.

# 785
Еми ето за какво хора става въпрос

# 786
Лейди, има много нагли хора.
Особено в тези среди.
И не само. И аз съм срещала такива, които нагло лъжат.
Толкова са нагли, че ако има на масата черна химикалка, ще твърдят, че бяла. Това идва от характер ли, възпитание ли, не знам. Просто са хора, които са способни на всичко за да се измъкнат. Лъжата, измамата за тях не е нищо.
Давам пример.
Скрит текст:
Имах такава нагла колежка, която като сгафи обвиняваше който и падне от офиса.
Обаче нали знаеш, че програмите пазят информация кой какво е направил, кога го е направил. Всеки има профил.
И на една смяна прави жестока грешка. Която се отразява по цялата логистична верига.Която се разбира на другия ден и става страшен скандал, търси се кой и защо.
Въпросната веднага скочи и обвини колежката си, че тя е правила вчера точно този етап от работния процес.
Естествено другата не замълча. Тя веднага отрече и поиска справка от системата кой какво е правил предишната смяна. Оназ млъкна и погледна злобно.  Справката се изпрати от ИТ отдела след 20 минути.  И лъжата лъсна.  Но си личеше, че не се чувства виновна, гузна и продължи да мята вината за всеки следващ гаф върху другите.

# 787
  • При семейството си
Аз не разбрах пред кого и как е направено официалното изявление на тези хора, че имената им са замесени без тяхно съгласие?

# 788
Лейди, има много нагли хора.
Особено в тези среди.
И не само. И аз съм срещала такива, които нагло лъжат.
Толкова са нагли, че ако има на масата черна химикалка, ще твърдят, че бяла. Това идва от характер ли, възпитание ли, не знам. Просто са хора, които са способни на всичко за да се измъкнат. Лъжата, измамата за тях не е нищо.
Давам пример.
Скрит текст:
Имах такава нагла колежка, която като сгафи обвиняваше който и падне от офиса.
Обаче нали знаеш, че програмите пазят информация кой какво е направил, кога го е направил. Всеки има профил.
И на една смяна прави жестока грешка. Която се отразява по цялата логистична верига.Която се разбира на другия ден и става страшен скандал, търси се кой и защо.
Въпросната веднага скочи и обвини колежката си, че тя е правила вчера точно този етап от работния процес.
Естествено другата не замълча. Тя веднага отрече и поиска справка от системата кой какво е правил предишната смяна. Оназ млъкна и погледна злобно.  Справката се изпрати от ИТ отдела след 20 минути.  И лъжата лъсна.  Но си личеше, че не се чувства виновна, гузна и продължи да мята вината за всеки следващ гаф върху другите.

Аз разбирам, наистина има такива хора (и аз познавам такива). Но тук говорим за списък, на който са написани имена и отдолу са положени подписи на тези хора в списъка. Ако тези хора реално не са се подписали, това означава, че някой е фалшифицирал чужд подпис. Това е незаконно и подсъдно. Ако не го е направил лично Вергов, то значи някой е бил готов срещу него да бъде заведено дело, само за да защити някой друг - негов колега. Колко хора ще го направят? При една експертиза веднага може да се види дали тези подписи са положени от хората в списъка или са фалшифицирани, защото списъка е скорошен - не е от преди 5 години.

# 789
Незаконно е, да.
И е хубаво да бъдат осъдени. Така е редно, така им се пада.
Понякога наглостта е съчетана с глупост Grinning
Само това обяснява скалъпеното писмо.

# 790
Само че колкото и да не им пука на хората, които са видели ДД със синини, когато им намесват името и се говори от тяхно има, явно това им е преляло чашата.
Четирима не искат да са в този списък. Не казват, че е била със синини. Откъде го измисли?
Първият:
Даниел Емарт
Иска да го махнат от списъка, защото не бил разбрал, че ще има публично такова писмо.
"обадиха ми се с повод че правят списък на екипа да спазваме някакъв неутралитет"
Вторият:
Светлозар Петров
Иска да го махнат от списъка, защото не бил разбрал, че ще има публично такова писмо.
Третият:
Владимир Ковачев
Четвъртият:
Дилян Иванов
Разбрал е за писмото и съдържанието му, ама вече не искал да е в него, защото в последствие разбрал, че "във въпросния ден(случката между Д.Д. и Вергов) не съм бил на работа".

Главният въпрос тук е: Как този Дилян Иванов е знаел за писмото, знаел е какво ще е съдържанието му, а другите трима не знаят? Общото и при четиримата е, че не отричат написаното в писмото, но просто не искат да бъдат замесвани.

# 791
Аз не разбирам защо някой защитава ДД - направи всичко неправилно, направо показно как не бива една жертва на насилие да действа. Освен това тотално срина доверието в оплакванията от насилие. И сега някои и се възхищават...

Всмисъл, една жена трябва да изглежда сломена, и виновна, за да може да е достоверна жертва на насилие? Ще си запиша

Много глупава интерпретация. или по-точно нарочно извъртане. Не съм писала нищо за това как трябва да изглежда, но определено трябва веднага да си извади медицинско и да подаде жалба докато нещата са пресни и свидетелите помнят, а  не да чака пет години и после да пуска неясни постове в нета, като при това непрекъснато мени версията.

# 792
Всъщност Мария много добре показа как точно трябва да се случват нещата. Особено, ако си публична личност и не искаш да ти се развяват историите в медиите. Бой - сигнал в полицията - медицинско - жалба с прикрепено медицинско към нея. И накрая мъжа прибран и под домашен арест. Следва дело. Точка!

А не чакане, пък мълчане, пък даване на интервюта колко добре се целува насилника, пък дремане 5 години и накрая изкарване на всички мръсни чаршафи във ФБ, без никакви документи, които да доказват твърденията.

# 793
  • Бургас
Четирима не искат да са в този списък. Не казват, че е била със синини. Откъде го измисли?
Първият:
Даниел Емарт
"обадиха ми се с повод че правят списък на екипа да спазваме някакъв неутралитет"
Вторият:
Светлозар Петров
Третият:
Владимир Ковачев
Четвъртият:
Дилян Иванов
Разбрал е за писмото и съдържанието му, ама вече не искал да е в него, защото в последствие разбрал, че "във въпросния ден(случката между Д.Д. и Вергов) не съм бил на работа".

Главният въпрос тук е: Как този Дилян Иванов е знаел за писмото, знаел е какво ще е съдържанието му, а другите трима не знаят? Общото и при четиримата е, че не отричат написаното в писмото, но просто не искат да бъдат замесвани.
Един от работещите в същия ден има изявление Има го преди 3 страници. Написал си е, че е влязла добре и е излязла с видими следи по лицето. Човека си каза и какво работи и че е бил на работа във въпросния ден.
Хората са били подведени, че е писмо за неутралитет, а не, че нищо не се е случило. Разликата е огромна. Едно е да си неутрален, защото не си бил свидетел и нямаш ясна позиция. Друго е “нищо не се случи” това е ясна позиция на запознат и т.н.

Да, Мария постъпи правилно. Но и тя отнесе сума гнус.

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 14:14 от MeMyselfI

# 794

Не съм го измислила аз, а на база от пост 761 в тази тема. Има си скрийншотче.

Общи условия

Активация на акаунт