Абонаментни кутии в България - Тема 28

• 90 140
  • 773
  •   1
Отговори
# 135
Дами, дали някоя  е получила кутията  Бг.бокс за април, за да сподели останалите продукти, освен лосиона за лице и крема за лице, които бяха разкрити?
Пак аз🤦🏻♀ Имам 6 кутии този месец😣

Вече пробвах всичко, освен душ- гела, защото имам друг отворен.
Аз пък много се кефя на тонер с блестящи частици, когато са толкова фини. Мирише на розова вода, но не силно и натрапчиво- чудесен е!
Кремът наистина е много хубав- хем е богат, хем е нежен. Изобщо не е мазен и тежък, в същото време е напълно достатъчен, за да усещате кожата чудесно обгрижена. Има много лек аромат, почти не се усеща.
Триците на Hristina - Bulgarian Natural Cosmetics са страхотни! Много, много ми харесаха! Страхотен аромат и много фини, изобщо не нараняват и дразнят кожата. Ексфолират отлично и се появява свежа, здрава и чиста кожа!
Лосионът на Phytocode много лек и приятен. Усеща се по- скоро хидратираш, а не почистващ. Кожата не е остъргана и премита, а нежна и с едно кадифено усещане. Честно казано, бях малко скептична, защото го мислех по- скоро за тоник, но действието и усещането след него е като след хубав хидратиращ и омекотяващ тонер. Много приятно ме изненада!
Та кутията този месец за мен е страхотно попадение и 4 от 5 продукта се озоваха веднага в банята!

Ако ви е интересно, имам фб група, в която качваме кутиите и всякаква информация за тях почти веднага, коментираме и разменяме продукти. https://www.facebook.com/groups/145303837461853/?ref=share_group_link

# 136
Днес получих мейл от Ladybox, че поръчката ми е изпратена по куриер. Има светлина в тунела да я получа скоро 😄

# 137
  • София
Получих Лейди бокс, но е в колата и после мога да кача снимки. Тази кутия я взимам за първи път , винаги ли идва без листовка за съдържанието ? А продуктите нямат изписване на български език .. ?

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 11:21 от paranoir

# 138
А какво стана за GoodBox-а, не трябваше ли вчера да започнат доставките,
пък никой нищо не качва дори и сторита няма в инстаграма им ? 😁

# 139
А какво стана за GoodBox-а, не трябваше ли вчера да започнат доставките,
пък никой нищо не качва дори и сторита няма в инстаграма им ? 😁
Гууд бокс не я ли показахме? Ето я. Още в събота я бяха качили във фб групата:

И моите Лейди ще дойдат утре- чакам Великденската, априлската и тази с шийт маските. Още не съм видяла съдържанието на априлската🫣

# 140
Аз днес си взех гууд бокса и съм мноооого доволна. Всичко ще си ползвам, всичко ми трябва скоро Simple Smile поръчах заради околоочния, но съм приятно изненадана от всички продукти Simple Smile от последния кибрит съм също така доволна.
Сега чакам кибрит за май Simple Smile

# 141
  • София
Lady box - Кутията дойде без листовка на съдържанието. Във фейсбук група се коментира ,че може и да е различно на всяка кутия - освен яйцето. Ще ми е интересно да споделят и други момичета снимки
Скрит текст:

# 142
# 143
Харесва ми кутията на Гуудбокс и исках да я поръчам на майка ми.Обаче тази жена като каза 'Не,не ми трябват,не искам да се затрупвам".. Rolling Eyes
Ето,всичко без продукта за коса щеше да си ползва,ама инат...

# 144
Аууу вчера си измих косата с шампоана от Бб ми той е толкова рядък все едно е оцветена вода вътре....

# 145
Аууу вчера си измих косата с шампоана от Бб ми той е толкова рядък все едно е оцветена вода вътре....
И на мен не ми допадна изобщо...

# 146
И на мен не ми допадна изобщо...
Да имаше доста такива коментари във фб

# 147
  • Видин
Ужасен е 😁 аз използвах около 1/3 при първото миене и имах чувството, че косата ми ставаше все по-мръсна 😁 още 2 ползвания и да се свършва. Голяма гадория...

# 148
Дами, дайте снимка на този шампоан.

# 149
Аз половината изхабих за едно измиване ....😁

Общи условия

Активация на акаунт