Абонаментни кутии в България - Тема 28

• 90 191
  • 773
  •   1
Отговори
# 420
Драмата с кутията на Деа се заформи след много адекватния въпрос кой е производител на колагена от кутията. Стоя и гледам 10 мин снимката която е качила и продължавам да не виждам производител. Никога не бих купила и пила подобно нещо , още повече предлагано от нея , но искрено се забавлявам на простотиите които съпътстват нейните начинания 😂

# 421
Извинете за офф-топика, но аз от няколко месеца нямам фейсбук и не съм в час - Нели от безопасната красота има собствена марка козметика ли?

# 422
Кутията на Белебокс ми напомня на английските абонаментни кутии,голяма част от продуктите в техните кутии през различно време са били подобни или на същите брандове

# 423
Който иска, може да провери по рег. Номера от кутията на Деа производителя в този сайт.

https://bfsa.egov.bg/wps/portal/bfsa-web/registers/Reg_HD_N%205.08.2022

Аз не мога, не ми отваря на мобилен.
За тонера дори няма да питам с какъв произход е.

Последна редакция: пн, 05 юни 2023, 21:06 от Танчитка

# 424
И аз съм през телефон, и не успях да открия този номер в списъка, ако някой успее нека сподели

# 425
ПроЛакт ЕООД, гр. София, ул. Гюешево № 83, сграда 1, офис 004, Ви Банд Индъстрис ЕООД, гр. София, жк. Дървеница, бл. 11, вх. А, ап. 12
това излиза с проверката от линка на Танчитка.

# 426
Значи си е това, най-вероятно си има и документи за изследване Simple Smile
Просто не беше нужно да отговаря Деа с тия иронични сторита. Колаген за 100 лв е все пак.

# 427
Аз като ви казах, че Фенти спиралите от Белбокс ще са изсъхнали, хич не се шегувах. Както мислех и отзивите не закъсняха.

# 428
Виждат, че това е бизнес за милиони и гледат да се възползват… и мен много ме дразнят подобни изяви - личи си, когато се прави за пари за жалост. Затова гледам поне да не ги подкрепям чрез покупки.
До тук и аз харесвах Нели,но с тая кутия ме загуби.....Двата продукта за тяло в кутията олиото за тен и гела с хиалурон и ниацинамид са от нейната линия. Не,че нещо ама всички хукнаха да правят козметика. Никак не съм фен на разните био-мио щуротии. Обичам си модерната химия и си я ползвам с кеф.

# 429
И аз ще спра абонамента на бел бокс.Малки мострички от неизвестни марки и изсъхнала спирала за 30 лв с доставка не е ок,жалък опит за бизнес.

# 430
Този път и аз съм разочарована от бел бокс, като кутия за 5 годишнината им очаквах много повече. Подборът на продукти не ми допада, а за малките опаковки да не говорим. Единствено ми е интересно да пробвам миста и спиралата.

# 431
Получих моята кутийка Кибрит

# 432
  • Варна
Извинете за офф-топика, но аз от няколко месеца нямам фейсбук и не съм в час - Нели от безопасната красота има собствена марка козметика ли?

Да така излиза въпреки,че и аз за пръв път го срещнах вчера.

# 433
Ох, тези кутии стават все по-зле и с все по-измислени марки. Не бих си сложила някаква непозната на никой и с кофти съставки козметика. А като се сетя, преди 2 години имах по 3 кутии на месец

# 434
Привет и от мен. Отдавна не съм писала тук, но животът ме грабна малко така да се каже и се отдадах на повече офлайн хобита. Не съм спирала с кутиите, обаче. Мога да кажа само хубави неща за селекцията, която Кибрит прави в по-голямата си част, за останалите просто нещо ме спира в даден момент.

Поръчах си Март: Много ми хареса ензимната маска на на Amvi, успокояващия спрей за възглавница, КРЕМА НА BRAVE NEW HAIR (!!), тоника на LaliLab е хубав също. Малко напомня по действие на тоника на Биотрейд, но не щипе толкова.

Поръчах си Април: Харесаха ми пилинг маската на MudMasky, скраба за тяло беже с божествен аромат, мицеларната вода ми хареса. Тоника на I want You Naked не е лош. Всички обаче ми се сториха малки като размер, което е окей за проба, но не е яко ако ти хареса много нещо и после видиш, че се продава на безобразната цена от 99 лв. Пилинга на MudMasky визирам.

Не съм ползвала маската с ретинол на BeautyPro много ме изкушава и ми стои на нощното шкафче, но не знам дали е окей сега да я ползвам.

Май и Юни ги пропускам от към кутии. Чудя се дали да не се възползвам от Dr. Derm, но имам да доизразходвам още малко неща и се чудя.

Слънцезащитата на Dr. Derm продължава да ми е топ фаворит и не съм усетила да е по-тежка в нито един момент, а в момента съм с много мазна кожа. Оглеждам се за серуми с ниацинамид и добри измивни продукти!

Понеже много ме забавлявахте с коментарите за Дея, исках само да вмъкна, че едно време ми беше полезна и ми харесваха постовете ѝ, бях върла нейна защитничка и в другия форум, където защитавах в крайна сметка правото ѝ на анонимност в нета. Искам да вметна една скоба, че аз например тук съм получавала страхотни съвети за проблемите ми със различни автоимунни заболявания, за проблеми със забременяването, за кожата и косата си и то от напълно АНОНИМНИ дами. Само, че това момиче така се оплете в лъжите си и продължава да го прави, само и само да изпъкне с нещо, че вече не вярвам на нито една нейна дума и не бих си купила нейна кутия, просто защото не искам да наливам трудно изкараните си средства в човек, който се държи по начина, по който се държи тя към всички останали, включително собствените си клиенти и последователи, да не говорим марки, които са ѝ помагали.

Нямам впечатления от Нели - от скоро съм в групата ѝ, в по-голямата си част ми е полезна. Не съм пробвала нейни кутии все още. Явно съм пропуснала и тази с Кибрит, а виждам, че на всички много им е харесала.

Общи условия

Активация на акаунт