Абонаментни кутии в България - Тема 28

• 90 196
  • 773
  •   1
Отговори
# 405
Много ми е любопитно коя световна марка с качество на тази цена визирате.
Aveeno е моето бюджетно откритие за световна козметика напоследък - не знам дали ги има в България. За мен са голямо откритие.
А за слънцезащитни продукти - не си и помислям да правя компромиси - ползвам само корейски слънцезащити.
Иначе открай време фаворит ми е Филорга за нощна грижа - но те са в друг ценови клас...
От българските марки преди харесвах Фитокод - спечелиха доста световни награди, но скоро не съм купувала нищо тяхно.

Признавам, не знам нищо за създателката на д-р Дерм - ще прочета. Не съм имала за цел коментара ми да прозвучи заядливо. Просто е хубаво нещата да изглеждат по-качествено от към брандиране....

# 406
Оо да , сега ползвам корейска skin 1004 centella. Никакъв кир ефект , перфектно худратира , попива. Продуктът е перфектен!

# 407
Да живее корейската слънцезащита! тези продукти направиха свикването с Spf истинско удоволствие🤩

# 408
Дайте го този хидратиращ на Клиник за 30 лв, аз техен крем под 50 лв не съм купувала. 😂

# 409
давам го 😒 безплатна доставка до 00:00 часа

# 410
Dr Derm е бюджетна марка козметика.

# 411
И моята е мазна и откровено избягвах слънцезащита.Дотук Др.Дерм покрива всички мои условия за такъв продукт.
Моята е комбинирана,идеално попива,идеална основа за грим е.Сега се намазах и много приятно е усещането без грам мазен филм.

# 412
Много харесвах кутиите на Нели, като почнем с първата й с Кибрит и стигнем до двете й самостоятелни кутии. Подбираше много добре продуктите и на мен лично всичко ми допадаше. Тази последната обаче изобщо не ми звучи добре, да не кажа, че съм доста разочарована от избора на тип продукти, струва ми се по-слаба кутия от например месечна кутия на Кибрит или Good box. Много се преекспонира вече с тази уж натурална козметика. Аз лично рядко съм попадала на хубав продукт с "натурален" състав.   Да не говорим, че тези ваучери с отстъпки за разни процедури в София са тотален пълнеж и като цяло са неизползваеми за хората, които не живеят в София.

# 413
Здравейте, момичета!
Някой има ли вече Bellebox?

# 414
Аз я имам,ами...май спиралата на Фенти,маската за лице и body scrub ще са по-ползваеми при мен,иначе миста за освежаване с розова вода и дезодоранта-крем не са нещо уау.Малко набутвация ми се вижда:))

# 415
Аз забравих да я взема. Видях съдържанието във ФБ и не съм очарована.  Снимки от ФБ

Скрит текст:

# 416

И аз я взех,малки мл.

# 417
  • Варна
До тук и аз харесвах Нели,но с тая кутия ме загуби.....Двата продукта за тяло в кутията олиото за тен и гела с хиалурон и ниацинамид са от нейната линия. Не,че нещо ама всички хукнаха да правят козметика. Никак не съм фен на разните био-мио щуротии. Обичам си модерната химия и си я ползвам с кеф.

# 418
Благодаря вии! Една приятелка ми предложи своята, и май ще я взема заради спиралата и нищо повече 😄

# 419
Слънцезащитата на Др Дерм втори ден се държи идеално и дълго като основа за грим,фдт-ът никога не ми се е задържал толкова добре.Спирам да мрънкам за сивите тубички.

Общи условия

Активация на акаунт