Абонаментни кутии в България - Тема 28

• 90 201
  • 773
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Аз също бих приютила слънцезащитата на др Дерм, ако няма да я ползвате

# 391
Тези опаковки вероятно им излизат по-евтини, само по кутии съм ги виждала. Жалко, че измивният гел не присъства, иначе щях да се замисля за офертата.

# 392
# 393
И аз точно за опаковките гледах сайта:), не че нещо,но за тази цена,трябваше да се постараят.Ако са добри и другите продукти,ще спра да мрънкам.

# 394
То реално цветовете са кофти, иначе опаковката си е стандартна за много марки.Изглеждат точно профешънъл, не за краен клиент.

# 395
Те и за сайта си можеха да се постараят... на мен тази марка ми звучи много съмнително, пък и цените високи. Бих заложила на нещо със световно качество на тази цена Rolling Eyes

# 396
Никого не искам да опровергавам, само пояснявам: от стотиците бг козметични брандове, точно др Дерм никак не са съмнителни. Собственичката повече от 20 години разработва професионална козметика за вътрешния пазар, призната от дерматолози и козметици.
Да, опаковките са неглиже. За кутия даже някои са сменени за икономия. Тая година кутията е по-скъпа с по-малко продукти. Има си негативи, но съмнителност в състава и качеството, не мисля.
Да се оплача от CLLC Sad Лакомият ми г*з си поръча 2 от осмотартенските им кутии на Кибрит. От продуктите за лице съм с ужасен отзив. Ако някой иска слънцезащитата им от предстоящото  месечно издание на Кибрит, да ми пише.

# 397
Собственичката на Др.Дерм. е професионалист в сферата на козметиката, занимава се с това от десетилетия, има опит и познания.
В нета пише за нея- Цветелина Маймарова, Лидера Трейдинг.
https://lideratrading.net/За%20нас#За%20Лидера%20Груп

# 398
Много ми е любопитно коя световна марка с качество на тази цена визирате. Не ме разбирайте погрешно, марката не е сред моите любими, но със сигурност не смятам цената на продуктите за висока.

Те и за сайта си можеха да се постараят... на мен тази марка ми звучи много съмнително, пък и цените високи. Бих заложила на нещо със световно качество на тази цена Rolling Eyes

# 399
Не съм писала аз поста, може би авторката се сеща за други марки, но на цени около 30 лв се намират La roche posay spf50 флуид, хидратиращ крем на clinique (много ги харесвам ), околоочен на bioderma, маска на collistar … това на прима виста. И мен не ме разбирайте погрешно , поръчах кутията за да пробвам продуктите, но ако трябва да дам 30 лв само за един продукт SPF например бих си купила la roche fluid - доказано много добър продукт на световно призната марка.

# 400
  • Пловдив
Слънцезащита съм ползвала на Виши и А-дерма преди да открия Др Дерм. Ами в пъти е по-добра от "световните" марки, особено за мазна кожа, поставена като основа под грим.

# 401
И моята е мазна и откровено избягвах слънцезащита.Дотук Др.Дерм покрива всички мои условия за такъв продукт.

# 402
Някой може ли да даде мнение за лятната кутия ма Руми козметикс? Там има серуми за изглаждане на бръчките. Писах да попитам дали серумите са за зряла кожа над 35-40 години, те ми отговориха, че точно за такава били. Като им казах, че аз съм под тези години , те в нов отговор ми писаха, че пак били точно за мен, тъй като след 25г било вече хубаво да се вземат превантивни мерки.

# 403
Съгласявам се за ла рош, но може би вече идва и моментът “въпрос на вкус”. Лично за мен слънцезащитата на др. Дерм беше трудна за разнасяне, но останалите продукти (от предишната кутия с кибрит) ми допаднаха доста повече от други български марки, които доста безпочвено са завишили цените си. Затова и се включих с коментара 😁

Не съм писала аз поста, може би авторката се сеща за други марки, но на цени около 30 лв се намират La roche posay spf50 флуид, хидратиращ крем на clinique (много ги харесвам ), околоочен на bioderma, маска на collistar … това на прима виста. И мен не ме разбирайте погрешно , поръчах кутията за да пробвам продуктите, но ако трябва да дам 30 лв само за един продукт SPF например бих си купила la roche fluid - доказано много добър продукт на световно призната марка.

# 404
Напълно съм съгласна с вас. Има продукти на известни и доказани марки които не стават, има и такива които са добри, но не конкретно за моята или вашата кожа. За тази слънцезащита (dr.derm) съм чувала само хуабви неща, но съм ползвала и мн добри продукти на световни марки за подобна цена и винаги бих избрала тях, ако трябва да купя един продукт на такава цена.

а като стана въпрос за мазна кожа, за oil control na eucerin съм чувала мнооого добри отзиви , но не съм го пробвала защото не съм с мазна кожа. Тук спирам със спама 😂

Общи условия

Активация на акаунт