Абонаментни кутии в България - Тема 28

• 90 120
  • 773
  •   1
Отговори
# 540
Обаче мицеларните води, които бяха наскоро в Кибрит и Good box бяха нещо ужасно. Пенеха се на лицето ми сякаш си слагам сапун и усещането като цяло на кожата не беше ок. Не бих си сложила подобно нещо на лицето отново. Пълно разочарование...

Отвратителни са и двете. Тази алое оставя филм, другата без супер много ми опъваше на кожата и също ми пареше. Преди това пък ползвах тази cllc пак от кутия Кибрит. И тя ми опъваше. За моята кожа удачни са розовите гарниер и биодерма.
Все по-често изхвърлям продукти от абонаментни кутии поради несъвместимост с моята кожа.

# 541
Мен тази с алое ми е ок.
Иначе винаги ползвам Гарние и биодерма и аз.

# 542
Получих смс за нова пратка от Белебокс за 03.07, а нямам идея какво има вътре, за да знам дали да откажа кутията 🫣😂

# 543
За мен Avene, SVR и подобни на тях мицеларни води са 100 пъти по-добри и проблем с кожата не съм имала, нито най-малко неудобство дори.
Преди време някой беше похвалил едни флорални води, но не мога да сетя името им. Не са Ина, пак бяха български, ако може да споделите, че имам нужда да си взема. 🙏🏻

# 544
  • Видин
Аз в момента ползвам портокаловата вода на Bogatina, добре ми действа..
В Белбокс има отново молив за устни и някакъв лосион за тяло май.

# 545
За мен Avene, SVR и подобни на тях мицеларни води са 100 пъти по-добри и проблем с кожата не съм имала, нито най-малко неудобство дори.
Преди време някой беше похвалил едни флорални води, но не мога да сетя името им. Не са Ина, пак бяха български, ако може да споделите, че имам нужда да си взема. 🙏🏻

Ако са от кутия може да са на Bul Inovation или нещо подобно. Аз съм голям почитател на флоралните води и мога да препоръчам тези на Армина с две ръце! Не съм ги засичала по кутии, но са много хубави.

# 546
При мен тези води имаха 0 ефект.
Пробвах лавандула и май коприва ли беше против акне.И аромата им ме дразнеше, прекалено силен за мен

Интересни са тези води на Богатина, пък и евтини, сега ги гледам.Харесва ми идеята да се сложи портокалова или лимонова вода в ютията, сигурно ще миришат приятно дрехите

Последна редакция: сб, 01 юли 2023, 19:37 от TheSickn3ss

# 547
Водите са за почистване и освежаване, какъв друг ефект? При проблемна кожа се използват по-силни съставки.

# 548
Водите са за почистване и освежаване, какъв друг ефект? При проблемна кожа се използват по-силни съставки.

Е, моята не е много проблемна, само около цикъл

Нали уж ги рекламират "Сина ми вече няма акне след тази вода" , щом създават очаквания, трябва и да има ефект , иначе за какво Grinning за освежаване и чиста вода ми върши работа

# 549
Това са описания и ревюта за шаранчета. Доста хора щяха да се радват, ако наистина акнето се лекуваше само с флорални води. Може да имат и успокояващ ефект (някои от билките), но това са слаби съставки, като цяло.

# 550

Е, моята не е много проблемна, само около цикъл

Нали уж ги рекламират "Сина ми вече няма акне след тази вода" , щом създават очаквания, трябва и да има ефект , иначе за какво Grinning за освежаване и чиста вода ми върши работа

На Ина Есеншълс облъчването.

# 551
При моят тийнейджър лавандуловата вода, незаависимо на коя марка, много бързо успокоява и чисти пъпчици (той е на 12 и не е съвсем пъпчасал, не знам по-натам как ще е). Аз също харесвам лавандулова вода, много освежаващо и успокояващо ми действа. Последно ползваме на Алтея, нямам никакви забележки.

# 552
Акнето не е просто пъпчици. Това е болестно състояние на кожата.

# 553
Откога Prettybox имат нови собственици?!
Един мъж звънеше преди да пита дали не искаме някоя кутия.

# 554
Моето идва от хормони предполагам, защото е преди цикъл
Може би няма спасение с почистване от това

Общи условия

Активация на акаунт