Абонаментни кутии в България - Тема 28

• 90 001
  • 773
  •   1
Отговори
# 660
някоя от вас поръчала next box получи ли я вече, бихте ли споделили съдържанието 🙂чакам моята с нетърпение 🙂

Взех своята кутия и съм много доволна! Освен обявените 5 продукта имаше и едни симпатични антибактериални чорапки.

# 661

Днес си взех кутийката от Bg box. Освен вече известните продукти има спрей за тяло на Рефан ( с много сладникав аромат), интимен гел на Христина, мостри за атопична кожа на Биотрейд и мострички на дневен и нощен крем на TERRACEUTICS.
* Извинявам се за нефокусираната снимка.

Хич не ме кефи подборът им този път! Не харесвам продуктите на Христина, нито тези на рефан, които освен аромат нямат никакви други качества. Ароматът също в много случаи е доста сладникав. Биотрейд са ми 50/50. А и това са мостри!

# 662
В една кутия преди доста време имаше една вода от безсмъртниче, която не се сещам на коя марка беше, но от тогава не съм срещала друга като нея, всички ми миришат гадно. Пишеше реална цена 12лв. Ако я открия и някой се сеща  ще си взема..

# 663
Може да е била на Bul Innovation или нещо подобно. И на мен ми хареса. От тогава съм пробвала водата от безсмъртниче и на Алтея, просто направих комбинирана поръчка на няколко марки и в сайта имаше безсмъртниче само на Алтея, но не съжалявам и тя много ми хареса!

# 664
В една кутия преди доста време имаше една вода от безсмъртниче, която не се сещам на коя марка беше, но от тогава не съм срещала друга като нея, всички ми миришат гадно. Пишеше реална цена 12лв. Ако я открия и някой се сеща  ще си взема..

За тия от Кибрит се сещам:
https://www.bulinnovation.com/product/bio-floralna-voda-ot-bezsmurtniche/
https://cultamelie.com/product/floralna-voda-ot-bezsmrtniche/

# 665
  • Свети Влас
Аз на Рафан само скраб с хмел и салвия харесвам. Ето този.
Скрит текст:

# 666
  • Видин
Водата от безсмъртниче на Bogatina я хвалят доста

# 667
Може да е била на Bul Innovation или нещо подобно. И на мен ми хареса. От тогава съм пробвала водата от безсмъртниче и на Алтея, просто направих комбинирана поръчка на няколко марки и в сайта имаше безсмъртниче само на Алтея, но не съжалявам и тя много ми хареса!
Аз също ползвам от Алтея и съм мн доволна, дори съм на 2ра опаковка. Богатина имат доста видове, ако решите да пробвате, имаха и 15% отстъпка и др неща, доста интересни...
Може ли снимка на некс бокс, да я видим, че снимките в страницата им са ужасни

# 668
  • Варна
Водата от безсмъртниче по принцип си смърди на чорапи Grinning аз по принцип купувам от производител директно и масло и флорална вода,но в момента съм с тая на elichrysos и е хубава. На Буливейшън взех няколко различни видове,но нещо не са моите.

# 669
Момичета,  Notino са пуснали кутия с продукти за коса. За съжаление не са подходящи за моята  Disappointed и няма да я поръчам, но на някоя от вас може да  хареса. Relaxed 
https://www.notino.bg/beauty/beauty-box-notino-hair-no-7-volume- … izdanie-za-zheni/

# 670
  • В морето
Добро утро, дами! Някой да сподели NextBox, ако има възможност с реални снимки? Благодаря!

# 671
# 672
  • SF
Аз получих Belle box. Единият продукт е обявен за 271 лева. Ще го видим! Simple Smile
Останалото са миниатюри - 100 мл, което ги прави окей за пътуване. Лятото имам нужда от такива размери.

# 673
Момичета, виждам че околоочният крем на C.L.L.C присъства в някои от последните кутии... в тази връзка ако някоя от дамите го има и и е излишен моля да ми пише 🤗

# 674

В бгбокс юли имаше точно вода от безсмъртниче на булиновейшън - https://bgbox.shop/bgbox-iuli.html. Имам кутията и наистина водата е страхотна, а и другите продукти се оказаха добро попадение. Сега гледам, че в кутията за септември ще има продукти за двойно почистване, не са разкрили кои марки.

Общи условия

Активация на акаунт