От кой матрак сте доволни? - Тема 10

• 78 508
  • 738
  •   3
Отговори
# 735
На мен за Нани ми уважиха 15 г. гаранция 2 мес. преди да изтече Grin. Дойдоха, гледаха, взеха матрака и за 10 дни му смениха меморито и  ми го донесоха. Вече карам 7-ма година със сменено то Wink. Но това се случи преди 7 години... Не знам дали са толкова коректни и към момента.
Тъкмо заглеждам техните Модена и Сирена. Чета гаранционните и са сходни с тези, които визирам като най-добри условия до момента. Видях, че имат и модели с тест период до 20 дни като "Тест периодът е още един жест" към нас потребителите, НО като прочетох условията и теглих чертата, излезе, че ако тествам 20 дни и върна матрака, просто ще си платя новия. Или вероятно съм много по-зле по математика, от колкото си мисля Smile
Вмъквам формулата, та да ме поправите, ако греша:
.......3. Възможна е само подмяна на модел от по-нисък ценови клас с модел от по-висок ценови клас.
       4. Сумата за доплащане се изчислява като от стойността на подменяното изделие се приспадат по 5% от стойността по документ за всеки ден на ползване. Получената сума се приспада от цената на новото изделие. Вие заплащате разликата.

# 736
Никога не съм тествала-това сигурно е от скоро. Ходя 150000 пъти да лежа и избирам и така. Последния пък ми трябваше  размер и не-по-висок от 18 мм.  Взех Тирена. Повече твърд ми идва, ама това е положението Simple Smile Но аз не го взимам за спане ,а за един диван.
Обикаляйте и лягайте многократно-въпрос на усещане. А гаранциите-да не се налага.Не знам кой колко вече е коректен,

# 737
  • София
https://www.bg-mamma.com/?topic=1775561
Линк към новата тема, заповядайте!

# 738
  • Out of the Mix
Не мисли за гаранцията, никой не опира до нея.

Моят е с 25, или до живот.

Но не смятам да го ползвам толкова.

Общо взето 10-на години може би им е преко силите.

Има хора сменят на 5 г. матрак.

Общи условия

Активация на акаунт