Бургас, информация за гинеколог (10)

• 36 232
  • 378
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
Цитонамазката влиза в годишния по НЗОК. Д-р Добрева предпочете да изчака микробиологията, за да се увери, че няма нищо и ще ходя на вторичен само за цито.
Микробиологията също мина по НЗОК.
Еми не ми се дават излишни пари, след като ми се полага...
Пуснах си и годишни профилактични изследвания, доплатих само за щитовидни и витамини.

# 271
Писала съм в другата тема....без да знам за тази. Здравейте! Моля за препоръка за гинеколог, (жена)? За преглед. Звънях на д-р Мануелян по препоръка, но тя преглежда само бременни. Благодаря!

# 272
  • Бургас
Аз ходя при д-р Давидова, тя ми следеше бременността, доволна съм. Специализира в репродуктивната гинекология, но преглежда всякакви случаи.

# 273
Аз съм при доктор Тюркян Мустафа в 4 Life
Много съм доволна, внимателна е и обеснява всичко.

Писала съм в другата тема....без да знам за тази. Здравейте! Моля за препоръка за гинеколог, (жена)? За преглед. Звънях на д-р Мануелян по препоръка, но тя преглежда само бременни. Благодаря!

# 274
Може ли да ни препоръчате доктор за обгаряне на раничка? Д-р Козовски използваше най- новия метод, но вече не е в Бургас за съжаление.

# 275
А какъв е методът?

# 276
Има ли доволни от д-р.Татарова,не става въпрос за бременност а за гинекологични проблеми,добра ли е в диагностика и лечение.

# 277
Козовски не е ли в Бургасмед вече?

Може ли да ни препоръчате доктор за обгаряне на раничка? Д-р Козовски използваше най- новия метод, но вече не е в Бургас за съжаление.

# 278
Така ли?
Дават че има прием вторник и четвъртък от 8 до 12 ч в Бургасмед. Ще позвъня утре да проверя.

# 279
Къде дава? В Супердок не ми излиза на мен, а и знам от приятелка скоро щеше да ражда при него, но той напусна работа.

# 280
  • Б
Безплатни прегледи къде ще има в Бургас? Чух по радио че започва кампания за рак на маточна шийка, но не  знам дали и Бургас е включен

# 281
  • Бургас
И аз от реклама по радиото разбрах, че въпросните прегледи започват от октомври. Не съм сигурна обаче дали мога да отида при всеки един АГ, работещ по ЗК.
https://www.mh.government.bg/bg/informaciya-za-grazhdani/skrining-rak-jeni-2024

# 282
  • Бургас
Този скрининг е записан в НРД. Извършва се от всеки специалист, който работи по каса. В рамките на направлението от личен лекар към АГ направих преглед, включително с ехограф, взеха ми материал за микробиология и цитонамазка. И двете изследвания минаха по каса в лабораторията.
Аз ходих при д-р Нина Добрева.

# 283
Във Варна се бил преместил.

Къде дава? В Супердок не ми излиза на мен, а и знам от приятелка скоро щеше да ражда при него, но той напусна работа.

# 284
Здравейте, може ли мнения за д-р Кироваков или д-р Давидова. След спонтанен аборт съм и се колебая кой да следи живот и здраве нова бременност Simple Smile искам да пуска изследвания и да следи внимателно патологични бременности

Общи условия

Активация на акаунт