Бургас, информация за гинеколог (10)

• 36 232
  • 378
  •   1
Отговори
# 300
Моля да споделите впечатления за др Татарова за водене на женски консултация. Почти не намирам нищо за нея.

# 301
И по-добре.
Груба, почти винаги сърдита, бях с кървене и нейните думи бяха " Еми Господ така е решил", това "негово решение" ми е вече на 4 години.

# 302
При кого довършихте успешно бр.✨

# 303
За мен Татарова е прекрасен Човек и лекар. Случайно попаднах при нея за секцио за първото ми дете, беше още млад лекар. Секциото не мина по коцен, загубих доста кръв и ми падна хемоглобина, следящия ме тогава АГ - Веселин Димитров не беше преценил добре, че имам анемия и ме остави да си ходя с нисък хемоглобин. Татарова беше доста по-загрижена от следящия ми АГ. В последстие след като напусна системата на Дева Мария и Света София и ходенето при нея по здравна каса стана почти невъзможно, започнах да посещавам Ирмов, после Давидова, след това Костова, след това и Недялков. Някои от лекарите много говориха и нищо не казваха, другите само мълчаха... (изключвам Костова от това число, тя винаги е била с прекрасно отношение). Успях да забременея отново след операцио направена от Недялков, опитах се да започна да се следя при него, но уви ...нещо не ми допадаше в него, това че от втория преглед ме прати за ДНК тест или че ми обясни как след 10 години от първото секцио няма как да родя нормално, като обяснението беше като филм на ужасите... и реших че отново ще се следя при Татарова. Освен прекрасно отношение, получих и добро лечение за анемията, изключително бавно и внимателно секцио (много преди термина тоновете на бебето започнаха да падат, имах и гестационен диабет). И не на последно място, сестрата която работи с нея, също е прекрасен човек!

# 304
Не че да Ви противореча,но доколкото разбирам второто Ви раждане пак е било секцио и в крайна д-р Недялков не е бил не прав..по принцип характерът му и малко по-така, но е добър за операции и когато наистина сметне,че има проблем, сеотнася много сериозно.

# 305
Да, но от втория ми преглед в 8 седмица, няма как да си толкова краен. Само в Бургас, никой не се навива да изражда нормално след секцио, надявам се това да се промени. Не казавам, че Недялков е лош лекар, просто не беше моя човек. Като добавка, в 8 г.с. имах ужасна гъбична инфекция и той ми каза, че до 12 г.с. не се слагали глобули, не ми пусна и микробиология и ме отпрати да си живея така. Разбира се Татрова ми назначи лечение,  нейният хумор също не е за всеки...

# 306
  • Бургас
Да, но от втория ми преглед в 8 седмица, няма как да си толкова краен. Само в Бургас, никой не се навива да изражда нормално след секцио, надявам се това да се промени.

Единствената болница в Бургас, която не само "се навива", а и насърчава раждането след секцио, е УМБАЛ Бургас. Със сто подобни случая само миналата година.
https://www.mbalburgas.com/bg/novini/sedem-detsa-se-rodiha-v-umb … s-navrah-babinden

# 307
Моля да споделите впечатления за др Татарова за водене на женски консултация. Почти не намирам нищо за нея.
Предлагам ми Ивон Ангелова или Сербезова. Потърсете за тях.
При Татарова освен лошото отношение,ще получите и задължително секцио в последния момент.
Относно предишния пост на Дамата с гъбичките, наистина до 12г.с не се прави нищо,защото до тази седмица де формират всички органи на бебето и рискът да ви изпишат нещо е много голям. Гъбичките по никакъв начин не застрашават бебето, за разлика от бактериите.

# 308
Разбира се, че на бебето няма да му стане нищо, но аз не можех да спя, не знам дали щях да изкарам така още 3 седмици. А и при подобни оплаквания на бременна или не е стандартно поне микробиология да се пусне. Татарова вече изражда само секцио, заради факта, че просто няма как да се появи на повикване за нормално, заради други ангажименти, по същия начин е вече и Кироваков, но и двамата си го казват предварително. До като работеше в Дева Мария имам 3 приятелки родили при нея нормално.

# 309
  • Бургас
Само в Бургас, никой не се навива да изражда нормално след секцио, надявам се това да се промени.
Единствената болница в Бургас, която не само "се навива", а и насърчава раждането след секцио, е УМБАЛ Бургас. Със сто подобни случая само миналата година.
https://www.mbalburgas.com/bg/novini/sedem-detsa-se-rodiha-v-umb … s-navrah-babinden
Абсолютно съгласна с Тинтина. 6 години след секцио точно там Душепеев и Люцканов настояваха да родя нормално, след като през цялата бременност си живеех блажено с мисълта за второ секцио.

# 310
Като ви чета бургаските гинеколози са все с "особен хумор". Големи шегаджии ще излязат.
Аз много мислех да ходя при Ирмов да се следя и раждам, заради начина по който прави секцио, но точно писанията, че е груб ме отказаха. Явно не е само той ..

# 311
Едва ли само бургаските са така. И те са хора, работата им е напрегната и една от най- отговорните. Всеки ден израждат по няколко бебета и за да се случи това не разчитат на шанс. Представете си какво напрежение е и им се отразява по някакъв начин на психиката. В тази връзка- не ми е важно дали ми се усмихва или ме псува. Важно ми е да знам, че съм в добри ръце и финала ще е положителен. А аз си избирам дали да чувам какво ми говори или да ми минава от едното в другото. Предпочитам груб, но специалист,  отколкото да ми се мазни и лигави насреща, а да е некадърник. Разбира се, има много читави и човечни, ама и там е тото.

# 312
Съгласна съм с последните два коментара...ето например
Докато бях секцио един док влезе и каза че една бр.му пише постоянно за всяко нещо с въпроса "това нормално ли ..."ама за всякакви дреболии🫥

# 313
Като ви чета бургаските гинеколози са все с "особен хумор". Големи шегаджии ще излязат.
Аз много мислех да ходя при Ирмов да се следя и раждам, заради начина по който прави секцио, но точно писанията, че е груб ме отказаха. Явно не е само той ..
Мани, горе долу никой не бих препоръчала за раждане и Следене тук. Да не кажа и че ,,специалисти,,е много силно казано и с бного уговорки. Аз лично ходих да се следя и раждам в Пловдив при Борислав иванов,изроди ме в Селена. Еми нищо общо с тукашните,,светила,,

# 314
Венитото, да, сигурно не са само бургаските, но темата е за тях..
Изобщо не ми е без значение отношението и "дали ще ме псува и не знам си какво .. ". Какво да си представям за напрежението им .. то не е за всеки да е лекар, няма какво да им оправдавам чувството за такт, с това че били с отговорна професия. Те са си я избрали.
Аз си родих в Стара Загора и разликата от прочетеното тук е огромна.

Общи условия

Активация на акаунт