Бургас, информация за гинеколог (10)

• 32 047
  • 353
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте! Има ли някой, който да е родил нормално при др Гамишев? Доволни ли сте? Или като цяло при някой от докторите в Бургасмед?

# 346
  • гр.Бургас
Здравейте.
Моля да споделите от кой лекар сте доволни за извършване на хистероскопия.
Диагностицира ме с един полип и две миоми д-р Козовски, но той изчезна от Бургас ... Потвърдени са находките и от Неделковски и от Добрев, но не зная при кой да извърша манипулацията.

# 347
  • Бургас
Извършват ли хистероскопия тези лекари? Аз си мислех, че ще ми правят хистероскопия /в друг град/, а се оказа, че е абразио.

# 348
  • София
Здравейте.
Моля да споделите от кой лекар сте доволни за извършване на хистероскопия.
Диагностицира ме с един полип и две миоми д-р Козовски, но той изчезна от Бургас ... Потвърдени са находките и от Неделковски и от Добрев, но не зная при кой да извърша манипулацията.
Преди няколко години при Гамишев в Бургасмед - всичко беше ок. Доколкото знам и Недялков извършва.

# 349
Доктор Недялков ми е правел две хистероскопии - през 2022г и тази година през април. Перфектен е в това отношение.

# 350
Аз имам хистероскопия правена при Добрев преди 4 години и го препоръчвам с две ръце.

# 351
Не знам защо така говорите за др. Кироваков, но аз съм с аборт в ранна гестац. седмица при Димитров и сега отново бременна се следя при Кироваков. Много повече изследвания пуска и обръща внимание.

# 352
Здравей има ли гениколог в Свети Влас

# 353
Здравейте,може ли да ми кажете отзиви за д-р Мерал Муталиб?

Общи условия

Активация на акаунт