Ужаси, мистерии, трилъри (29)

• 34 152
  • 397
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Филмът е ТОП
И препоръчвам да се гледа на кино Simple Smile

# 331
Филмът е ТОП
И препоръчвам да се гледа на кино Simple Smile
На кино го гледах и аз. Честно казано отдавна не бях гледала грабващ филм от жанра. А да прегледам предните филми ми донесе и нотки на носталгия по времето , когато наистина правеха добри филми в жанра.

# 332
  • В Космоса
Гледах го и аз на предпремиера на кино. Щерката ме изюрка. Бях скептична, но ми хареса.

# 333
На мен също ми хареса.
Определено трябва да се гледа на кино.

Гледах на кино и "До зори", определено е по-слаб от гореспоменатия и по едно време ми доскуча. Имаше препратки към други филми на ужасите, като при "Писък", но не се е получило добре.

# 334
Стори ми се ужасно скучен и недодялан този Последен изход последната част от 2025 г. Едвам го издържах. Днес гледах Until dawn, ами и той беше като комедия..... не правят вече качествено кино ;с "Drop" обаче ми хареса, понеже имаше интересен сюжет, преследване, интересен декор, актьори; филми с изкуствен интелект, който напада човечеството, също са ми интересни.
"Unit 234" също ми беше интересен, макар и да нямаше особено стряскащи моменти и като цяло беше монотонен.

# 335
Изгледах днес и аз Until dawn.  На моменти наистина доскучава. Обаче идеята им е била интересна. Можеше малко да я поразвият. Накрая очаквах и plot twist. Малко на Маймуната ми напомни по ефекти.
Чудя се , след като прегледах предните части на Final destination, дали да не се поровя за стари филми на ужасите от 70 и 80 години. Помня като дете много харесвах сериите за Ченгето скенер, та може да се обърна към класиките. След като новото кино не ни предлага нещо стойностно.

# 336
Скоро гледах стари, мисля и аз да се разровя за още по - стари от 90-те, защото са по - качествени и интересни въпреки качеството понякога. Има филми и от 2010, които си заслужават, но понеже са неизвестни и не се появяват често.

# 337
На мен ми е интересно - понеже, откакто излезе и последният Последен изход, гледах много хора в ТТ да правят класация на 6те части - който ги е гледал всичките, как бихте ги подредили вие от най ви харесва до най не?
За мен лично може би:
1) ПИ4
2) ПИ3
3) ПИ2
4) ПИ1
5) ПИ5
6) ПИ6

# 338
Аз бих ги подредила така:
Последен изход 3
Последен изход 2
Последен изход 5
Последен изход 4
Последен изход 1
Не знам защо, но сцената в солариума, влакчето на ужасите са ми се забили като най - качествени в съзнанието. 😀 последната нова шеста част даже не искам да я коментирам, ужасно недодялана е. 🙄 понякога няма нужда от продължаване на поредицата, защото се размива сюжетът....

# 339
Последната част не беше лоша,но някак не успяха да докарат интересни персонажи. Идеята,че се наследява семейно смъртта не беше лоша.

# 340
Относително е... някак коренно се различаваше от първите 5 части, това е видимо, не го споделям само аз това мнение. Понякога просто се изчерпват. Вече за последната десета част на "Убийствен пъзел" не мога да твърдя същото, там сякаш винаги се стараят, винаги има какво ново да се преживее. Гледах го филма на кино и много ме впечатли. Дали скоро ще има нови ужаси по кината🙄

# 341
О, да, тази сцена в солариума определено и за мен беше една от най-запомнящите се.
Аз всъщност много се зарадвах като чух, че ще има 6-та част и я чаках с нетърпение, но нещо не оправда надеждите ми. Твърде комични и нереалистични ми бяха някои моменти. Не че и в другите не е имало такива, но все пак някак по-сериозно изглеждаше всичко.
Сега се чудя дали и с новата част на "Знам какво направи миналото лято" няма да е пак така. По трейлъра изглежда интересно, но кой знае цялостно как ще е.
"Убийствен пъзел Х" си беше с доста обрати и до края в напрежение, както и част от предишните. Капаните бяха интересни. Но там и целият вайб е супер сериозен, на мен главно това ми харесва. Защото като се кикотят и лигавят само в някакви други хоръри, ами няма как да е страшно.

# 342
  • Свети Влас
Момичета и момчета, вчера гледахме Последен изход: Наследството. Хареса ми.

# 343
Моята класация е :
ПИ 2
ПИ 1
ПИ 3
ПИ 5
ПИ 6
ПИ 4

# 344
  • Свети Влас
Аз другите части не ги помня, ще трябва май да си направя маратон. Но тази определено ми допадна.

Общи условия

Активация на акаунт