Като две капки вода - сезон 11 - НЕДЕЛЯ, тема 3

• 43 168
  • 970
  •   1
Отговори
# 390
Леле, Гърбов ми скри шапката този път. Браво!!!! Обожавам тази оперета, страшно много харесвам Видин Даскалов и съм изключително приятно изненадана от изпълнението. За мен тази вечер Гърбов е №1 - искрено се надявам да спечели. Напълно зъслужено ще бъде.

# 391
Христо Гърбов се събуди прави добър образ. Може да фалшиви, но му се получи образа.
 И о, чудо не е пародия!
Браво!

# 392
Не му се получи на Христо. Беше себе си. По едно време дунавското хоро подхвана.

# 393
  • Брюксел / София
Христо горе-долу се справи с пеенето и актьорската игра, но с танците -не. А, и пак сякаш преиграваше! Добра имитация, ама нищо особено.

# 394
Днес в темата имам чувството, че всеки е гледал някакво различно предаване от другите и мен. Joy
Пп Гърбов май се справи.
Яна беше на ръба на пародията и аха да го прескочи тоя ръб, дори на моменти го прескочи.
Тома беше странна Шакира, много зъбата, блестящо зъбата.

# 395
  • Бургас
Тома е Голям! Искам да му се падне яко жица,че да се раздаде на макс! Харесвам го!

Браво на Гърбов! Събуди се,тоз човек!

# 396
  • Берлин
Нелицеприятен Гърбов

# 397
  • София
Хареса ми Гърбов, постарал се е. Размина се на места с балета, но все пак си личи, че се е потрудил.

# 398
  • София
Керана не прави популярна музика, но си има публика. Нормално е да не се харесва на много хора, все пак не е поп. Аз харесвам и чуждестранни изпълнителни на такъв стил - ска, фънк, поп-рок. У нас също идват такива изпълнители и правят концерти, но повечето хора и не разбират и въобще не са ги чували.

Това е хубавото, нека има разнообразие.

# 399
  • тук, на мястото си
Христо Гърбов

# 400
Актьор си е Христо Гърбов. Добре си изигра ролята. Хареса ми. Оперетата е лек и развлекателен жанр - тъкмо за актьорска игра. Чакам Владо. Фреди ми е голяма любов от много години, та съм чувствителна към изпълненията на неговите песни.

# 401
За мен Гърбов изобщо не се справи.Отново си играеше ,мяташе и пееше по неговия си стандарт-лиготии.

# 402
Тома е страхотен имитатор и невероятно добър певец. Браво за Шакира!
Христо Гърбов се справи прилично.

# 403
Момичета като Керана са като бели лястовици на фона на Гери Никол, Тита и подобните чалгаджийки.

Е, чак пък толкова. Като чух какъв блювоч е сътровила (песента й, която се падна за имитация), не мисля, че е кой знае колко по-различна. Да, има глас, но те и другите имат. Просто те са хванали един стил, а тя друг, който даже не мога и да определя точно какъв е. Лично за мен песента й е пълна боза и е адски неприятна за слушане.
Най-после да прочета мнение като моето за Керана. Не знам защо я възхваляват толкова, според мен не е нищо особено като певица, нейни песни на които съм попадала не ми харесват даже мисля, че са с глупави текстове. Като цяло не я харесвам, идва ми ту мъч.

# 404
Много харесвам Тома, но Владо е моето откритие за сезона. Стискам му палци, Фреди е висока летва!

Общи условия

Активация на акаунт