Като две капки вода - сезон 11 - НЕДЕЛЯ, тема 3

• 43 110
  • 970
  •   1
Отговори
# 585
Изгледах изпълнението на Рафи от преди години, не съм съгласна, че при него се е получило по-добре... В пеенето - може би, но Владо го изигра страхотно.

# 586
В темата за предния сезон бях качила видео с имитация на Фреди.Ще го пусна пак,ако някой има желание да го гледа.Нашите гримьори са на светлинни години от руските,а  в тоя случай и техните преподаватели по актьорско майсторство-също.Е,тук на тази имитация,ревах,признавам.https://www.youtube.com/watch?v=2jz7N5QLh04      Да добавя и още едно изпълнение на същата дама,където приликата с Фреди по отношение на грима е поразителна,за мен.https://www.youtube.com/watch?v=tfvlH6ZBfTA

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 18:00 от rainbow9020

# 587
Страхотна е!

# 588
  • There I was on a July morning
В темата за предния сезон бях качила видео с имитация на Фреди.Ще го пусна пак,ако някой има желание да го гледа.Нашите гримьори са на светлинни години от руските,а  в тоя случай и техните преподаватели по актьорско майсторство-също.Е,тук на тази имитация,ревах,признавам.https://www.youtube.com/watch?v=2jz7N5QLh04      Да добавя и още едно изпълнение на същата дама,където приликата с Фреди по отношение на грима е поразителна,за мен.https://www.youtube.com/watch?v=tfvlH6ZBfTA
Страхотна имитация и грим!  Flowers Rose И се прави от дама, която влиза в мъжки образ, което прави двойно по-трудна задачата.Flowers Tulip
За снощното изпълнение на Владо - беше добро, емоционално и въздействащо, но беше пренапрегнат, особено в началото на песента. Това не значи, че не оценявам старанието му или че хейтя, но темата е затова, за да коментираме впечатленията си от изпълненията.
И честно казано, не се вживявам толкова - кой точно е бил класиран на първото място. Участниците, така или иначе, ще вземат хонорарите, за които са се договорили, а аз гледам предаването за забавление, каквато всъщност е и целта му. Smiley

# 589
Да обобщим:
тези, които са с музикално образование и разбират в детайли кога се пее фалшиво, не са харесали Владо;
тези, които не разбират много от музика, Владо ги е докоснал и са го харесали.
Има обаче изключение: Веско Маринов се разплака на изпълнението на Владо...

И пак да кажа, да не дават в това предаване да се имитират великите: Фреди Меркюри, Майкъл Джексън и както някой допълни Елвис Пресли.

Смятам, че се доближи до образа и до ключови специфики. Правя уточнението, че не съм гледала много сезони на капките. Имам музикално образование, но не се занимавам с музика. И ето какво искам да кажа на фона на големия спор не само за Владо, а за имитациите въобще.

Нали не пренебрегвате с лека ръка мнението на журито? Не смятам, че мнение от музикално необразовани не следва да се взима насериозно, но!

1. Става дума за развлекателно предаване, не за конкурс, нито за набиране на овакантено място. За една седмица с други ангажименти и семейство, постиженията на участниците са добри. Някои само толкова си могат.

2. Не гледайте твърде вкопчени в разни дребни детали, щото ми се иска да видя Вашите претенциозни имитации.

3. Обикновено се намирам близо до вижданията на журито, при положение че половин живот бг изпълнители не са ми били на сърце. Ами никога не съм си падала по Бг съвременна музика. (Предстои ми втората половина и за там все още не е сигурно). Хич и не ми пука за никой и имам малки пристрастия към когото и да било, освен към Влади. Той е велик според мен цялостно, с начина си на работа по принцип. Може би България ще му остане територията, защото така или иначе Холивуд и Америка са само за претопените чужденци, които я избират нацяло. Почти само. Ами не мисля, че разните му холивудски звезди имат повече класа от него. В който филм влезе, ще го прави голям. И пее. Някой каза, че бил музикант. Ами той освен това е филолог. Много станаха качествата му.

4. Сега за образованите музикално критикари - и за вас важи същото - искам да чуя и вашите имитации. Познавам лично немалко неизвестни музиканти и силно се съмнявам, че някой от тях би могъл да направи по-добра имитация от Владо.

5. В един момент темата се превърна в мерене на фенство към Фреди и Куин... И за това имам коментар: кажете си най-любимите 2-3 песни на Ф/Q, за да стане ясно, поне на мен, кой какъв е 😀 Кажете и според вас кой пее Фреди най-добре по широкия свят. А като за край, кажете има ли нужда изобщо някой пак да пее като него? Аз лично - нямам нужда. Изпятото, написаното остава. Толкова. Има и други групи, други музиканти, други творци. На мен Влади ми хареса с това, че влезе в душичката на Фреди. Дори пренапрягането му беше от това. Фреди не е най-случайно 'живак'.

# 590
Много патос, много чудо.
Оттеглям се, защото не съм с музикално образование и не съм впечатлена от последната имитация на Владо, та явно мнението ми е ненужно.
Дано може поне за другите участници да си казваме какво мислим, без да ни обясняват колко нищо не разбираме.

# 591
  • София
Брей... Нашите претенциозни имитации на живо ли ще представяме, или може с клипчета?

# 592
  • софия
Владо беше страхотен. Имаше присъствие, усещаше се уважението към Фреди.
На рашките не може да им се отрече размахът и зато много ме е яд. То е ясно, че добър образ се прави с пари, но настоящият сезон в това отношение е като непрофесионален състав в селското читалище. Все едно са събрали благотворително дрехи, перуки и най-добрата мома прави грима.

# 593
Това с "рашките" е за друга тема. А колко те е яд и защо, също не е по темата.
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 594
  • тук, на мястото си
Момичета,
"Като две капки вода" е  забавно предаване, развлечение. Няма смисъл да се карате. Всеки има различен вкус и харесва различни неща. Образованието няма никакво значение. Усмихнете се и се забавлявайте!

# 595
Страхотен беше Владо, защото успя да предаде емоцията на парчето и ни накара да почувстваме огромната му любов и уважение към Фреди..
За това беше въздействащо и емоционално и може да му простим минималните вокални неточности, ако има такива

# 596
  • Бургас
Аз през всички сезони до сега все съм се забавлявала и почти никой не ме дразни. Фънки по едно време ми лазеше по нервите, но този сезон го понасям. Включих се по повод изпълнението на Влади, защото в началото на месеца четох книгата за Фреди Меркюри и досега не съм спряла да го слушам/гледам всяка свободна минута. Особено последните му песни са ми много на сърце. Mama2288 нямам любими 2-3 песни.Имам над 20-30, да не кажа всички. Обаче "Another One Bites The Dust" ми оправя настроението перфектно и то точно този клип усилено на MAX: https://www.youtube.com/watch?v=NVIbCvfkO3E

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 12:07 от margo**

# 597
Журито също е по сценарий често, да не забравяме.

# 598
Аз през всички сезони до сега все съм се забавлявала и почти никой не ме дразни. Фънки по едно време ми лазеше по нервите, но този сезон го понасям. Включих се по повод изпълнението на Влади, защото в началото на месеца четох книгата за Фреди Меркюри и досега не съм спряла да го слушам/гледам всяка свободна минута. Особено последните му песни са ми много на сърце. Mama2288 нямам любими 2-3 песни.Имам над 20-30, да не кажа всички. Обаче "Another One Bites The Dust" ми оправя настроението перфектно и то точно този клип усилено на MAX: https://www.youtube.com/watch?v=NVIbCvfkO3E

Ха-ха, ще бъде голям майтап, ако сложат за имитация точно този клип с белите панталонки Smile

# 599
  • Mediterraneo
Тази вечер пропускаме, нали?

Общи условия

Активация на акаунт