Като две капки вода - сезон 11 - НЕДЕЛЯ, тема 3

• 43 502
  • 970
  •   1
Отговори
# 750
Тази песен в момента е много известна. В тик ток беше и тренд. На мен не ми харесва особено, но фактите са си факти.

# 751
От целия каст, Керана ми е най-симпатична. Майтапа с дядо и всяка седмица е топ. Радва ме почти толкова, колкото и тези с Веско Маринов. :d

# 752
  • Бургас
Някой беше предположил, че ще е вечерта на Кали и нейния ред да оглави класацията. И аз имам такова чувство. Най-добрите имаха лош жребий- или гласовия диапазон не им позволи да изпеят добре песните си- визирам Владо като Лили Иванова, или песента не е позната и публиката няма да я оцени -случая на Тома. Лично мен  той не ме впечатли, защото не харесвам стила и не познавам песента му. Кали не се справи перфектно, но сценария работи за нея днес до момента. Керана все по-слабо се представя, според мен имаше силно начало и все едни куци имитации  й се падат.

# 753
  • Буркина Фасо
Тоя сефте го чувам!
Един тъп въпрос - това мъж ли е?
ляв мъж.

# 754
Оф, като почнат "аплодисменти за гримьорите", "гримът е уникален"... абе не са нужни такива четки за нещо, което въобще не е добре. Зрителите имат очи все пак Flushed
[/quote

И да не забравяме Кремена, баш дизайнера! Не се стърпя Маги! Ми никой не ще да ги хвали! И Алекс и Кремена! Човекът напомни за родата!

# 755
Мили Боже!!! Joy
Гърбов като Кали. Joy Joy Joy

# 756
ужас е това на Гърбов

# 757
Тая песен е някаква американска чалга. Не ми харесва, Керана и тя не се справи, съдейки по откъсчето преди изпълнението ѝ.

Магърдич пък чак се кара на журито, че не хвалят грима, шоуто, танците, костюмите...ще кажеш, че сме гледали спектакъл от Мулен Руж... егати смешника!
А гримът е ужас!

# 758
  • София
Егати пародията е Гърбов. Но то и песента е егати тъпотията.

# 759
# 760
Много гадно това с Гърбов.

# 761
  • There I was on a July morning
Ох, голям смях с Гърбов. SmileSmiley

# 762
  • на село
Бож тази песен JoyJoyJoy
Със сълзи се смеем у дома, пълна халтура, ама и ходи Joy

# 763
Майко мила, едни от най-гадните ми спомени са от една служебна вечеря с хора от Нефтохим и гости от нашата фирма. Бяхме в някаква кръчма в един парк, всичко точно, докато не надуха тази чалга с поне 120 децибела и я повтаряха като развален грамофон. Заболя ме главата, доповръща ми се, пет пъти ходих до тоалетната да си почина и да се напръскам с вода, ама то и там кънтеше. Кой знае какво са си мислили другите за тези постоянни забежки от масата, а накрая бях като болна.
Та тази пародия на Гърбов ми върна "приятните" спомени, щото днес наистина му е отпуснал края.

# 764
  • София
Гърбов, да се чуди човек да се смее ли, да плаче ли ...ужас.

Общи условия

Активация на акаунт