За тези, които четат любовни романи № 44

• 82 145
  • 820
  •   1
Отговори
# 105
Аз се сетих,че съм дръпнала Изкушението на Кирстен Калхан, обаче не стигам до нея.
Трябва да прочета и 4-тата книга на Ана Хуанг, но сега имам по-нови и по-интересни Simple Smile
На Рина Кент съм и сърдита, защото заряза серията за децата. И засега отлагам четенето на историята за Кирил и Саша .

Здравейте аз съм в чуденка и си търся книгата на Рина Кент “Империя на желанието” заслужава ли …. Не съм чела нищо от нея 🤷♀

Рина Кент много ми допада като стил на писане. Еротиката е на ниво с динамично действие.

# 106
В коя книга беше една секс сцена в която той и слага слушалки на ушите с музика но и очите й са вързани?

# 107
Това не беше ли на Ви Кийланд - Красива грешка (това го четох скоро)

# 108
50 нюанса сиво

# 109
# 110
  • Euskal Herria

Цитат
📣 Очаквайте на 13 април: "На път за олтара" (книга осма от поредицата "Бриджъртън") от несравнимата Джулия Куин.

За разлика от повечето свои познати, Грегъри Бриджъртън вярва в истинската любов. И е убеден, че когато срещне жената на своите мечти, веднага ще разбере, че това е тя. И точно така се случва. Само че…

Оказва се, че тя не е жената, предопределена за него. Всъщност ослепителната госпожица Хърмайъни Уотсън е влюбена в друг. Но най-добрата ѝ приятелка, винаги практичната лейди Лусинда Абърнати, иска да я спаси от гибелен съюз, така че предлага на Грегъри да му помогне да спечели Хърмайъни. Но докато му помага, тя се влюбва. В Грегъри! Само че…

Лусинда е сгодена за друг и чичо ѝ не е склонен да развали годежа. А Грегъри осъзнава, че Луси с нейното остроумие и слънчева усмивка е онази, която кара сърцето му да се изпълва с щастие...

# 111
Някой чел ли е нещо на Jasinda Wilder? Днес ми я препоръчаха

# 112
  • Бургас
Бриджъртън е поръчана. Любимата поредица завърши WearyBroken Heart

Някой чел ли е нещо на Jasinda Wilder? Днес ми я препоръчаха
Йо, само една серия на Jasinda Wilder е с висок рейтинг, позачетох резюмето на книгите и много драма има, много. Въобще не съм сигурна, че искам да си я причиня. А иначе, книгите може би са добри, но ...

И отново редактирам, за още едно "УРА!", "Ибис" подготвят за издаване Rokesbys Series на Джулия Куин, която коментирахме скоро.

Последна редакция: вт, 11 апр 2023, 11:44 от . Яна .

# 113
Рина Кент е труден автор -при нея няма нищо обикновено. Героите и са с девиантно поведение,  секс сцените са груби. В рулит,  май, има качена първата книга на Рина Кент,преведена на български. Може да я прегледате преди да решите.
Аз я харесвам. Прочела съм почти всички нейни книги.
Благодаря Ви да видях я там и мисля да я прегледам Simple Smile след като свърша на ТИДЖАН БЕНЕТ МАФИЯ

# 114
Привет, в рулит е качена "Finding Cinderella" на Колийн Simple Smile Някой чел ли я е, впечатления?

# 115
Чета "изкушението " сюжетната линия ми допада нооо не ми харесва как пише авторката ..3та книга от серията подхващам и не ми върви така като трябва ..тази смяна на името постоянно джон , джакс ме напряга жестоко ..чета за удоволствие и да си почина но да си напрягам мозъка през ред не ми е кеф ...

# 116
Книгата на Колийн я има качена и в Рулит .
Чета книгата на Сара Джио ,, Всички цветя в Париж '' и много ми хареса . Това е първата книга на авторката, която чета .

# 117
Всички книги на Сара Джио ми харесват много и чакам всяка нова с нетърпение. Единствено "Винаги" не ме впечатли.

На Колийн Хувър новата вчера видях качен фен превод, но нямам никакви впечатления. Тя пък ми е любимка и се надявам и тази книга да е хубава, както всички останали.

# 118
  • Бургас
Привет, в рулит е качена "Finding Cinderella" на Колийн Simple Smile Някой чел ли я е, впечатления?
Тази книга е новела към поредицата "Без Хоуп" и едва ли е подходящо да се чете като самостоятелна /2.5 е в поредицата и е 176 стр./
В Гуудрийдс Хриси от Хрисиландия е написала
Цитат
За пръв път ми се случва да чета книга и тя просто да свърши ей така внезапно в нищото...
и е дала 3*, а тя е заклет фен на Хувър
п.п. чете на английски и мнението и не е повлияно от фен-превода

# 119
"Finding Cinderella" по - скоро е свързана с историята и продължение на Kуин и Греъм от "Най-доброто в теб". Много харесах "Всички цветя в Париж", но се разочаровах от "Теменужки през март".

Общи условия

Активация на акаунт