За тези, които четат любовни романи № 44

• 82 163
  • 820
  •   1
Отговори
# 120
  • Враца
Завърших The Summer We Fell. Хареса ми, дадох и 4 звездички. На моменти драмата ми идваше повече, но всеки път си поватарям, че понякога е така в живота. Успя да ме развълнува.

Сега започнах Blood of My Monster, да видим дали ще се разберем.

# 121
  • Бургас
Нищо не чета сега. Нямам настроение за книги. Четеца ми е зареден с хиляда Simple Smile нови заглавия, но го оставих да си почине. Когато ми дойде музата , започвам с трилогията на Рина Кент. Нейните книги винаги ги харесвам,така че тези едва ли ще са по-различни. Тя, между другото имаше да ни каже няколко неща Wink  та ги написа във ФБ

Скрит текст:

# 122
  • Варна

Музите са причината на този свят да има изкуство, мила моя. А принцесите са просто награда.

На какво си готова, за да се пребориш за любовта си?

Теофилия Хедърли мечтае за едно-единствено нещо – да бъде звезда на оперната сцена. Също като майка си. След като майка ѝ се разболява, тя и сестра ѝ Елена са поверени на грижите на техния чичо – лорд Дърам. Макар съпругата му да гледа на Теа като на прислужница, младата жена е подкрепяна от брата на баща си и започва да пее в операта. Всичко върви почти по ноти до момента, в който сестра ѝ Елена не изчезва безследно от пансиона, в който е изпратена. Единствената възможност да я открие, е да се съюзи с известния херцог Роузбъри.

Хенри Ричмънд – херцог Роузбъри, не вярва в любовта. Всъщност не вярва в нищо и в никого. Предаден от жената, с която е мислил, че ще прекара живота си, около него витаят какви ли не слухове за това какво точно се е случило с херцогинята. Неочаквано, непозната млада жена предизвиква интереса му и го привлича все по-силно при всяка тяхна среща. Теа е интелигентна, не се влияе от мнението на околните и не попада в стереотипите на висшето общество.

Любовта не седи на дневен ред пред нито един от двамата, но какво са готови да направят, за да я последват?

Планираната дата на издаване е 22 април 2023.

# 123
  • Бургас
Изкочи ми трейлър на филма по книгата на Джейми Макгуайър "Красиво бедствие" https://www.youtube.com/watch?v=JmaTGvQdg5I
Авторката имала доста книги,  аз да знам само тези за братята Мадокс

# 124
Хареса ми трейлъра

# 125
The sweetest oblivion от Даниел Лори е cringe af Grinning Последната 1/3 я минах по диагонал, защото просто ми писна.

# 126
  • В къщурката на хълма на феите
Случайно мернах в Читанката "Всичко започна в книжарничката на Хюго ". Маааааааааалко тегаво върви, защото авторката има предимно описателен стил, който аз не харесвам, но идеята на книжката доста ми хареса и ще дам по-пълен отзив като я прочета.

# 127
  • в сърцето на един мъж...
Прочетох "Чета те като книга", много ми хареса, определено авторката пише доста добре и забавно.

# 128
Имах предубеждение към Чета те като книга, заради Когато Януари срещна Август. Обаче толкова ми хареса, че взех и Срещи по време на ваканция, която пък още повече ми хареса.

# 129
  • Разпиляна във въображението
Имах предубеждение към Чета те като книга, заради Когато Януари срещна Август. Обаче толкова ми хареса, че взех и Срещи по време на ваканция, която пък още повече ми хареса.

Аз харесах много и двете. Остава да взема и Срещите Simple Smile

# 130
  • в сърцето на един мъж...
На мен ми харесаха и трите Simple Smile Но май Чета те като книга ми хареса най-много Simple Smile

Случайно си взех "Кралица в сянка" на Алисън Патаки. Не е типичен любовен роман, не е и типичен исторически, но много ми хареса и е ужасно увлекателно написана. Разказва се за Дезире Клари, която е била първата любов на Наполеон Бонапарт.

# 131
Прочетох книгата на Луси Скор - Това, което никога не приехме. Има и лек крими елемент. Реших, че ми напомня на Девни Пери. Хареса ми, бързо се чете.
В коментари във ФБ, Ибис са писали, че ще има превод и на следващата книга. А в гуудрийдс видях, че третата ще излезе на 15.09, дано и нея преведат, че ми стана интересна историята на Слоун и Лусиан.

# 132
През празничните почивни дни се отчетох с две книги. Първо довърших "Проектът" на Ви Кийланд, хареса ми, беше точно каквото и очаквах, забавна, лека, без много драма. Идеална за разпускане.
След нея обаче реших, че е ред на "Скривалището" на Пенелъпи Дъглас. Книгата е всичко друго, но не и лека, изобщо много ми хареса, дори повече от първата. Сега обаче съм с доста завишени очаквания към книгата за Деймън, които наистина се надявам да се оправдаят. Не веднъж ми се е случвало, да очаквам с нетърпение книга за даден герой от поредица, а тя да се окаже най-слаба и силно се надявам при нея да не се получи така.

# 133
  • Бургас
Книгата за Деймън е с най-висока оценка в гудрийдс от 4-те истории. То всъщност има и една новела между книгата за Деймън и Уил,но нея май няма да я превеждат. На мен също най-ми хареса историята на Деймън, но не съм чела последната.

# 134
Аз чета "империя на желанието"- много ми харесва 😉

Общи условия

Активация на акаунт