За тези, които четат любовни романи № 44

• 82 216
  • 820
  •   1
Отговори
# 135
Finding Cinderella на Хоуп, не е точно самостоятелна книга, а като кратка новела и свързва две двойки герои от  книгите "Без Хоуп" и "Най-доброто в теб". Ако не сте ги чели няма да ви е интересна, тя е малко като епилог.

# 136
Аз чета "империя на желанието"- много ми харесва 😉

на мен ми е една от най- любимите книги

# 137
  • Бургас
На мен пък от тази серия най-много ми харесва последната книга -за Кингсли

# 138
Из тези дни прочетох Поканата,хареса ми,добра история,но все пак липсваше малко драма.В момента чета Любов от втори поглед и засега е много свежа ,описателна ,но не натоварваща.Диалозите са с много чувство за хумор,може би ще бъде малко чиклит,,но съм още в началото и за сега много ми хареса.

# 139
  • Euskal Herria
Хареса ми "Любов от втори поглед". А малко със скептицизъм подходих.
Сега се чудя какво да подхвана за четене. Имам изтеглени книги, и май не са малко.

# 140
Ха! Този трейлър на "Красиво бедствие" съм го пропуснала, не знаех, че ще има филм дори. Не помня почти нищо от историята, но беше една от първите книги, които отново ме запалиха по четенето, защото имах една дупка от няколко години, когато имах тонове литература за университета и бях зарязала четенето за удоволствие(бърза справка в ГР - чела съм я 2017). Стана ми носталгично, просветнаха ми някои основни елементи от книгата и  ще го гледам задължително филма.

На вълна съм препрочитане на цели книги и отделни моменти от рокерската поредицата на Никол Джаклин The Aces и поколението. Бях забравила как ги изядох за отрицателно време, но този месец излезе най-новата, та се присетих за тази сцена, онази сцена и ги прехвърлям. Препоръчвам на тези, които харесват този тип романи.  Simple Smile

ПП Книгата за Деймън и Уинтър ми хареса най-много от поредицата, на моменти ми се насълзяваха очите от вълнение какво се случва. Ако трябва да ги подредя без кратките истории - Деймън, Кай, Уил, Майкъл. Надявам се да не се губи много от вайба на книгите с българския превод. 

# 141
  • Бургас
Аби Глайнс и тя изкочила с нова поредица. Първата книга стартира добре в гудрийдс
https://www.goodreads.com/book/show/128282344-smokeshow?ac=1&fro … gIIKhOVgFA&rank=1

# 142
Снощи приключих новата на Аби Глайнд. Хареса ми, сега започва чакането за следващата!

# 143
  • Бургас
Ей го къде е средата на май Simple Smile И аз я дръпнах, добавих я към новите за четене.С тази бързина с която чета,като нищо ще дочакам и втората

# 144
Така след средата на" империя на желанието" главната вече ми идва много по детски самата авторка набляга на това ванилия,гуменки дрън дрън ..чак се чудя този зрял мъж какво прави с нея ...

# 145
Същата история е и Birthday girl на П. Дъглас Rolling Eyes

# 146

Също толкова зле ли е? Rolling Eyes

# 147
  • Враца
След като видях, че е излязла книгата на падналия ангел Ласитър от Братството на черния кинжал, реших да си изчета двете книги, които не съм чела, а са преди него. Сега чета The Sinner и умирам от скука, но тук е развитието с Омега и бавно кретам по страниците упорито Simple Smile .
Първите са ми любими и дори ги препрочитам, а след това голям мъка, все едно различен автор чета.

# 148
Скрит текст:
Също толкова зле ли е? Rolling Eyes
За мен е много зле, въпреки че си падам по trashy books Smile

# 149
Изкочи ми трейлър на филма по книгата на Джейми Макгуайър "Красиво бедствие" https://www.youtube.com/watch?v=JmaTGvQdg5I
Авторката имала доста книги,  аз да знам само тези за братята Мадокс
Тази вечер гледах филма. Няма нищо общо с книгата, пълна пародия е. Част от сцените са снимани в киноцентър Бояна. Книгата я бях чела отдавна , но по спомен харесах поредицата за братята Мадокс,  но филма много ме разочарова.

Общи условия

Активация на акаунт