За тези, които четат любовни романи № 44

• 82 235
  • 820
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Снощи приключих новата на Аби Глайнд. Хареса ми, сега започва чакането за следващата!

Въобще не трябваше да я започвам Wink  Много "кофти" свърши.

Допълвам се: В озон има намаления до 25 април  https://www.ozone.bg/svetoven-den-na-knigata/

Последна редакция: пт, 21 апр 2023, 09:25 от lina_bs

# 151
Изкочи ми трейлър на филма по книгата на Джейми Макгуайър "Красиво бедствие" https://www.youtube.com/watch?v=JmaTGvQdg5I
Авторката имала доста книги,  аз да знам само тези за братята Мадокс
Тази вечер гледах филма. Няма нищо общо с книгата, пълна пародия е. Част от сцените са снимани в киноцентър Бояна. Книгата я бях чела отдавна , но по спомен харесах поредицата за братята Мадокс,  но филма много ме разочарова.

Аз също подозирам, че ще е пълна боза... Книгата е изключително наситена с действия и се съмнявам да са я пресъздали, както трябва във филм по-къс от 3 часа (даже и тези ще са малко) Joy

# 152
Снощи приключих новата на Аби Глайнд. Хареса ми, сега започва чакането за следващата!

Въобще не трябваше да я започвам Wink  Много "кофти" свърши.

Допълвам се: В озон има намаления до 25 април  https://www.ozone.bg/svetoven-den-na-knigata/
Каквооооооо?!?! Ей го къде е май!

# 153
  • Euskal Herria
Колебая се дали да купувам "Поканата" и "Проектът" на Ви Кийланд. Ако някой ги е чел, ще съм благодарна да сподели впечатленията си.

# 154
  • Плевен / София
Колебая се дали да купувам "Поканата" и "Проектът" на Ви Кийланд. Ако някой ги е чел, ще съм благодарна да сподели впечатленията си.
"Проектът" си я купих, прочетох я, но нищо не помня сега от нея....Явно за мен не е била от книгите, които ще ми се иска да прочета отново. Другата книга няма да бързам да я взимам.

# 155
  • Бургас
Не харесах Поканата. Не препоръчвам

# 156

Аз ги харесах и двете, като "Поканата" ми допадна една идея повече. Типични са за стила на Кийланд, ако си харесала и други книги от нея мисля, че и тези ще ти допаднат.

# 157
  • В къщурката на хълма на феите
Поканата не съм я чела. Проектът не си струва да се купува - много посредствена ми се стори. Хубава анотация, кофти изпълнение.

# 158
  • Плевен / София
Поканата не съм я чела. Проектът не си струва да се купува - много посредствена ми се стори. Хубава анотация, кофти изпълнение.
Съвсем точно. Подлъга ме анотацията и останах разочаровна от прочетеното след това....

# 159
  • Euskal Herria
Благодаря на всички!
А за Никол Сноу какви са ви впечатленията? Доста пъти търсят "Предложението", но така и не срещнах отзиви тук. Иначе в сайтовете на книжарниците има, препоръчват я.
Още се колебая какво да поръчвам, затова търся мненията ви.

# 160
  • Бургас
Дочитам "Поканата" на Ви Кийланд, не е лоша, ама много бозава бе, сладникаква  една такава. Някой книги имам чувство, че друг ги пише. Един път ми харесва страшно много заради забавните диалози и случки, друг път почти никакви ги няма в книгите и са ми голямо разочарование.
това съм писала за "Поканата". И дописвам, че малко прекалено ми беше той през цялото време да я ухажва нежно, после някакви уж драми, ама така сдъвкани набързо, че остана само сладникавата история. И все пак не ги броя като пари на вятъра, почти без изключения купувам книгите на Калпазанов, като кауза да оцелее това малко издателство.
"Предложението"  беше с някакви напъни да е много забавна, толкова, че чак "пресолява манджата". Ако не бъркам книгата /дано не бъркам/, тя се шлаеше по улуците да си намери богат мъж, който да и реши проблемите?!? това абсолютно сериозно. И го намери! Е като започнаха едни колебания, дали да приема офертата да съм фалшиво гадже........wtf пълна тъпня. *** звезди съм дала, чудя се защо.

Последното, което прочетох и си струваше парите беше "Това, което никога не приехме" на   Луси Скор.

# 161
  • Бургас
Това със шлаенето на беше ли на Мегън Куин- Любов  от втори поглед

# 162
  • Варна
Да, това с шляенето е Любов от втори поглед. 
Предложението е втората част на Предизвиквам те. Зачетох я малко в Оринджа и ми се видя интересна. Сега ще чакам, ако я пуснат по групите.

# 163
  • Варна

От авторката на хитовата поредица КРЪВ И ПЕПЕЛ

Какъв хубав ден да започнеш война.

Светът на смъртните бавно се отправя към хаоса, сътворен от божествата. В това време Александрия Андрос трябва да се съвземе от скорошното си поражение – разтърсена от шока, че е била победена, тя е започнала да се съмнява в собствените си способности, че може да спечели последната, най-важна битка.

Преодоляла вече много препятствия в името на връзката си с Ейдън Сейнт Делфи, сега, заедно с него, трябва да се довери на смъртоносен враг. Алекс и Ейдън влизат в Подземния свят, за да освободят един от най-опасните богове на всички времена.

Самата Алекс е изправена пред невъзможен избор – да унищожи всичко и всички, на които държи, или да унищожи себе си.

Финал на поредицата ЗАВЕТЪТ

Планираната дата на издаване е 6 май 2023.

Тя е съпругата, която не бе желал, и единствената слабост, която не бе предвидил.

Мрачен. Безмилостен. Арогантен.

Данте Русо е свикнал да контролира всичко – в живота и в бизнеса. В плановете му никога не е влизало да се задоми, докато заплаха за живота на брат му не го принуждава да се сгоди за жена, която дори не познава.

Бижутерийна наследница и дъщеря на врага му, тя е красиво и примамливо изкушение.

Елегантна. Амбициозна. Добре възпитана.

Вивиан Лау е перфектната дъщеря и начин семейството ѝ да достигне върха на социалната стълбица. А какъв по-добър начин за това от сродяване с аристократичното семейство Русо?

Макар грубият Данте да не е нейната представа за любящ съпруг, тя се покорява на волята на баща си. Това, което не очаква, е да жадува докосването му повече от въздуха, който диша.

Двамата неусетно се сближават и споделят както щастливи мигове, така и отдавна заровени тайни. За него не е само бизнес. За нея не е само дълг.

Книга първа от поредицата ГОСПОДАРИ НА ГРЕХА

Планираната дата на издаване е 6 май 2023.

# 164
  • Бургас
О, тази на Ана Хуанг е хубава. Повече ми харесва от предната серия.

Общи условия

Активация на акаунт