За тези, които четат любовни романи № 44

• 82 243
  • 820
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Здравейте, прочетох Любов от втори поглед.Ейй толкова се смях на моменти,че чак устата ме болеше..много забавно четиво..Вчера започнах Покварени,аз ли съм зле или това е много извратена книга,чак на моменти ми се гади..определено няма да чета втората!

# 166
  • Бургас
Нищо и няма на "Покварени". Просто стила на авторката е друг и не е за всеки. Аз също не я харесвам,но заради главната героиня

# 167
  • Бургас
Не си зле, съвсем си си добре, но вкусове има разни. Аз не харесах "Любов от втори поглед", но съм от големите фенове на Пенелъпи Дъглас.

# 168
Мъча се аз със Ана Хуанг и не мога и не мога не ми допада стилът и на писане и това е ...Рина Кент като я четах въпреки че не ми допада комбинацията възрастен мъж с толкова младо момиче ми вървеше като песен ..

# 169
  • Плевен / София
Това със шлаенето на беше ли на Мегън Куин- Любов  от втори поглед
Да

# 170
В момента чета "Любов от втори поглед" на Мегън Куин, не помня от кога не съм се смяла с глас на книга. Страшно много се забавлявам с диалозите и ситуациите, в които попадат Хъксли и Лоти.

Днес видях, че Ера ще издават Кристина Лорен и съм приятно изненадана. А Физи не беше ли най-добрата приятелка на главната от "Уравнение за влюбване" или бъркам ?

Фелисити е лицемер. Като изключително успешен автор на романтични романи, Физи може много да говори за любов... но всъщност никога не се е влюбвала истински. Тя познава похотта, но не и онова всеобхващащо и замайващо чувство тип „не мога да спра да мисля за него“. Вечният оптимист, с години е окуражавала читателите си да вярват в любовта, а сега се чувства като пълна лъжкиня. Но какво може да направи?

Конър обожава професията си. Той е режисьор на документални филми и самотен баща, изцяло отдаден и на двете си роли. Но когато е принуден да създаде успешно риалити шоу, а от това зависи работата му, се оказва напълно извън стихията си. Отчаян да намери идеалната главна героиня за новото романтично шоу, Конър случайно среща Физи - изключително забавна и чаровна, макар и нерядко вбесяваща жена. Ако успее да заснеме как самата кралица на романтиката се влюбва пред целия свят, успехът е гарантиран! Но Физи съставя цял списък с изисквания преди да се съгласи да участва.

Когато най-после снимките на „Експеримент Истинска любов“ стартират, бързо започват да прехвърчат искри, но в грешната посока. Фелисити не спира да флиртува с него, а Конър се пита дали самият той има право да се бори за сърцето ѝ...

# 171
  • В къщурката на хълма на феите
Оказа се, че мойта дружка вече си е купила Поканата и от снощи я чета. Добре, че не инвестирах пари в нея Close

# 172
В момента чета "Любов от втори поглед" на Мегън Куин, не помня от кога не съм се смяла с глас на книга. Страшно много се забавлявам с диалозите и ситуациите, в които попадат Хъксли и Лоти.

Днес видях, че Ера ще издават Кристина Лорен и съм приятно изненадана. А Физи не беше ли най-добрата приятелка на главната от "Уравнение за влюбване" или бъркам ?

Фелисити е лицемер. Като изключително успешен автор на романтични романи, Физи може много да говори за любов... но всъщност никога не се е влюбвала истински. Тя познава похотта, но не и онова всеобхващащо и замайващо чувство тип „не мога да спра да мисля за него“. Вечният оптимист, с години е окуражавала читателите си да вярват в любовта, а сега се чувства като пълна лъжкиня. Но какво може да направи?

Конър обожава професията си. Той е режисьор на документални филми и самотен баща, изцяло отдаден и на двете си роли. Но когато е принуден да създаде успешно риалити шоу, а от това зависи работата му, се оказва напълно извън стихията си. Отчаян да намери идеалната главна героиня за новото романтично шоу, Конър случайно среща Физи - изключително забавна и чаровна, макар и нерядко вбесяваща жена. Ако успее да заснеме как самата кралица на романтиката се влюбва пред целия свят, успехът е гарантиран! Но Физи съставя цял списък с изисквания преди да се съгласи да участва.

Когато най-после снимките на „Експеримент Истинска любов“ стартират, бързо започват да прехвърчат искри, но в грешната посока. Фелисити не спира да флиртува с него, а Конър се пита дали самият той има право да се бори за сърцето ѝ...
Ами същата Физи ще да е.
А на " Любов от втори поглед" аз също се смях МНОГО на места. Харесах я книжката.

# 173
  • София
Мъча се аз със Ана Хуанг и не мога и не мога не ми допада стилът и на писане и това е ...Рина Кент като я четах въпреки че не ми допада комбинацията възрастен мъж с толкова младо момиче ми вървеше като песен ..
Засега "Порочна омраза" сякаш ми допадна най-много. Започвам "Порочни лъжи".

# 174
  • Бургас
"Порочна омраза"  и на мен най-много ми хареса от тази серия. След това "Порочни лъжи"

# 175
  • Разпиляна във въображението
Някой да е чел "Хиляда целувки и едно момче" на Тили Коул? Търся мнения за книгата.

# 176
  • Бургас
Някой да е чел "Хиляда целувки и едно момче" на Тили Коул? Търся мнения за книгата.

Аз не съм я чела, мисля да си я спестя. От прочетената анотация не е моето нещо. В тази тема я коментирахме, мнение #43 ,прегледай го.

# 177
  • Разпиляна във въображението

Аз не съм я чела, мисля да си я спестя. От прочетената анотация не е моето нещо. В тази тема я коментирахме, мнение #43 ,прегледай го.

Въх. Обмислях да я взема за дъщеря ми.

# 178

Меган Чейс има тайна съдба...

Такава, каквато тя никога не би могла дори да си представи. Винаги се е усещало, че нещо не е на мястото си в живота на Меган, още от деня, в който баща ѝ изчезва безследно пред очите ѝ. Тя никога не успява да се впише напълно в училище или у дома.

Когато мистериозен непознат започва да я наблюдава отдалеч, най-добрият ѝ приятел, който обикновенно само се шегува, започва да се опитва да я защитава. Меган усеща, че животът, с който е свикнала, е на път да се промени. Но тя никога не би могла да се досети за истината – че е дъщеря на митичен крал на феи и е пешка в смъртоносна война.

Сега Меган ще разбере колко далеч е готова да стигне, за да спаси живота на някого, на когото държи. Впускайки се в това приключение, тя ще узнае какво е способна да направи, за да спре мистериозно зло, пред което никое приказно създание не смее да се изправи, и да намери любов с млад принц, който би предпочел да я види мъртва, отколкото да ѝ позволи да докосне леденото му сърце.

„Железният крал“ е приказка за желязо, лед и любов, обречена от самото начало. Книга първа от поредицата на Джули Кагава „Железните феи“.

Добре дошли на Стогодишнината!

Остров Искронишка се появява на всеки сто години, за да се превърне в арена на смъртоносна игра между владетелите на шест кралства. Сега, петстотин години след като някой е обрекъл народите им на вековни нещастия, им е даден един последен шанс да се впуснат в надпревара на живот и смърт, за да развалят тегнещите над кралствата проклятия. Шестимата пазят ревностно своите тайни. Времето им да се справят с надвисналата опасност, свършва. За да спасят народите си, един от владетелите трябва да умре.

Младата Айсла Краун е владетелката на Волнестрия – царство на презирани изкусителки, прокълнати да убиват възлюбените си. Единствената възможност да се сложи край на страданието им, ще дойде с победата на владетелката им в игрите. Но за да възтържествува, Айсла е принудена да лъже, мами и предава най-доверените си хора. А любовта в очите на друг владетел прави нещата още по-сложни.

Топъл и сладък като парченце пай, този съвременен преразказ на кинокласиката „Римска ваканция“ ще ви накара да се смеете, да плачете и да копнеете…

Когато изпадне в затруднение, Амилия, известна на феновете си повече като поп иконата Рей Роуз, се обръща към своя идол – актрисата Одри Хепбърн. Прегоряла от напрежението на сцената, очакванията на почитателите и изискванията на продуцентите си, Амилия за пореден път си пуска класиката „Римска ваканция“… и пали колата към най-близкия Рим, който може да намери – малко, забутано градче в щата Кентъки.

Само един уикенд – толкова може да си позволи между предстоящото турне, интервютата, пробите на костюми и репетициите…

Колата ѝ обаче я предава малко преди крайната точка на пътуването – в предния двор на Ноа Уокър, собственик на местната пекарна за пай и както Амилия съвсем скоро ще установи – най-големият киселяк в целия град. Въпреки това я приема в дома си, докато колата ѝ бъде оправена, но дава ясно да се разбере, че няма никакво време за „проблемите на богатите и известните“ и за клюките, които скоро плъзват из целия град.

Но тогава започва да опознава истинската Амилия, а не сензацията Рей Роуз – чистосърдечна и забавна, но в същото време самотна и изолирана след години преследване от папараците. Въпреки че я чувства все по-близка, Ноа има причини да пази сърцето си – вече се е парил с градски момичета и знае, че скоро Рей ще трябва да се върне към бляскавия живот на сцената.

Но по дяволите, ако дотогава не ѝ покаже най-доброто, което Рим, Кентъки, може да предложи. Запленена от чара на малкия град и (уж) киселия си екскурзовод, Амилия се чувства все повече у дома… Но дори Одри трябваше да си тръгне от Рим…

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 21:41 от mi666i

# 179
  • Бургас
"Когато си в Рим" като сюжет ми напомня на "Нотинг Хил", но с кисел Хю Грант /във филма е благ и сладък/

Обаче! Сега погледнах и Сара Адамс е написала и "Да измамиш джентълмен" - значи съм ПАС

Общи условия

Активация на акаунт