За тези, които четат любовни романи № 44

• 82 296
  • 820
  •   1
Отговори
# 180
"Когато си в Рим" като сюжет ми напомня на "Нотинг Хил", но с кисел Хю Грант /във филма е благ и сладък/

Обаче! Сега погледнах и Сара Адамс е написала и "Да измамиш джентълмен" - значи съм ПАС

"Да измамиш джентълмен" я имам, но все още не съм я чела, толкова ли е зле?

# 181
Не е лоша “Да измамиш джентълмен”.

# 182
  • Бургас
Все още нямам настроение за Рина ,но открих нещо подобно на нея https://www.goodreads.com/series/357791-heirs-of-all-hallows
Днес излезе втората книга от "Господари на гнева" - новата серия на Ана Хуанг /първата, на български излиза през май/. Ще я прочета и ще докладвам Simple Smile https://www.goodreads.com/book/show/62994279-king-of-pride

# 183
  • Бургас
Скрит текст:
"Когато си в Рим" като сюжет ми напомня на "Нотинг Хил", но с кисел Хю Грант /във филма е благ и сладък/

Обаче! Сега погледнах и Сара Адамс е написала и "Да измамиш джентълмен" - значи съм ПАС
"Да измамиш джентълмен" я имам, но все още не съм я чела, толкова ли е зле?
Миши, аз не я харесах. Неавтентично ми звучи спрямо епохата. Тя е измамница, крадла /в последствие се разбира, че е нещо като Робин Худ, но..../  Той аристократ, а цялото му семейство я приветства и приема. Нали знаете как едно време с омерзение разорените аристократи са сключвали бракове с много богати наследници без потекло. Е!? как тогава да се съглася със сюжета? Той пък един сюжет.........

# 184
Здравейте,в момента чета Забранено привличане на Пенелъпи Уорд,интересен сюжет,добре ми върви.Но по принцип аз си я харесвам авторката.Бих искала да попитам за тези две книги,колебая се коя да си купя,а именно Напълно различни - Рейчъл Гибсън и Най - сладката забрава на Даниел Лори

# 185
  • София
"Порочна омраза"  и на мен най-много ми хареса от тази серия. След това "Порочни лъжи"
На мен Порочни лъжи ми хареса малко повече, всъщност ми хареса най-много от цялата поредица. Сега търся нещо подобно или като цяло хубаво четиво. Спрях се на Мениджърът, дали си струва? Тук я коментирахте по едно време.
Или пък да довърша Бриджъртън? Чела съм ги до книга 4, предстои ми "На сър Филип, с любов".

# 186
  • Бургас
Спрях се на Мениджърът, дали си струва? Тук я коментирахте по едно време.
Или пък да довърша Бриджъртън? Чела съм ги до книга 4, предстои ми "На сър Филип, с любов".

Аз не я харесах. От 4-те книги в тази серия тази беше най-зле.

# 187
  • София
Скрит текст:
Спрях се на Мениджърът, дали си струва? Тук я коментирахте по едно време.

Аз не я харесах. От 4-те книги в тази серия тази беше най-зле.
Дай жокер тогава за хубава книга, че в петък не ми се чете някаква боза.

# 188
От мен книгата на Луси Скор.

# 189
  • София
От мен книгата на Луси Скор.
"Това, което никога не приехме"?

lina_bs, искам книга за силен мъж, който знае какво иска.

# 190
  • Бургас
В пространството се появи "Островът на пеперудите" на Лекси Блейк. Има добър рейтинг в ГР https://www.goodreads.com/book/show/60795138?ac=1&from_search=tr … nXPNCHIbG5&rank=1
можеш да я пробваш.
Иначе и аз подкрепям stasha_s за книгата на Луси Скор. Тя е последното, което четох и наистина ми хареса.

# 191
Островът на пеперудите много ми хареса. Само ме издразни, че тоя много лесно я изгони, и се споменава темата за домашен тормоз. И Порочни лъжи и на мен ми харесва най-много.

# 192
  • Варна

Пайпър Белинджър обича модата и вниманието на последователите си в социалните мрежи. Репутацията ѝ на принцеса на партитата кара папараците да я следват навсякъде.

Но една нощ лудориите ѝ излизат извън контрол и тя се озовава в ареста. Търпението на доведения ѝ баща се изчерпва и той спира издръжката ѝ. За да я научи на отговорност, той я изпраща за три месеца в Уестпорт – малък рибарски град, където е родена.

Още в първия ден Пайпър се сблъсква с брадатия морски капитан Брендан, който ѝ заявява, че тя няма да може да изкара и седмица извън Лос Анджелис.

Но какво от това, че Пайпър никога не е готвила и няма представа как ще спи в малкия мръсен апартамент, който ѝ е оставен в наследство. Младата жена е твърдо решена да покаже на доведения си баща и на мрачния секси капитан, че тя е повече от едно красиво лице.

Само че Уестпорт е малък град и накъдето и да се обърне, Пайпър се натъква на Брендан. Двамата са пълни противоположности, но помежду им пламва неустоимо привличане. Пайпър не желае да се обвързва, особено с мъж, който понякога отсъства със седмици.

Но докато преоткрива връзката си с града и миналото си, Пайпър започва да се чуди дали студеният бляскав живот, който е водила, е онзи, който наистина иска. Лос Анджелис я зове да се завърне, но Брендан и този град, пълен със спомени, може би вече са уловили сърцето ѝ...
Дата на издаване: 09.05.2023

# 193
  • в сърцето на един мъж...
Вчера прочетох "Огнената Грейс" на Джули Гаруд. Оказа се поредната й готина книга за семейство Бюканън. Много ми хареса, забавна и увлекателна. Жалко, че с това поредицата й завършва.

# 194
  • Бургас
Много отдавна чакам да се появи книгата на Теса Бейли Blue Heart. Радвам се, че чакането вече е към края си.

Нали знаете, че обичам смешни книги? Попаднах на авторка, която хвалят с много забавни и остроумни диалози. Обаче! има твърде много секс и табу-теми за вкуса ми. Зачетох се в коментарите на хората и попаднах на това:
Цитат
I would marry this book if I could, but since I can't (it's illegal, and also, I'm not sure my husband would be totally on board with this plan), I'm asking you to kindly read it.
L.J. Shen
Author
Скрит текст:
Бих се омъжила за тази книга, ако можех, но тъй като не мога (незаконно е и освен това, не съм сигурна, че съпругът ми би се съгласил напълно с този план), ви моля любезно да я прочетете.
Act Your Age Eve Dangerfield 
Ще я пробвам скоро и ще дам отзив.

Общи условия

Активация на акаунт