За тези, които четат любовни романи № 44

• 82 006
  • 820
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте и от мен!
Да дам и аз "отчет" какво прочетох тези днииии.
Започнах с Ана Хуанг - Порочни лъжи. Не е лоша книжката. Стела ме дразнеше на моменти. Стори ми се като типичния инфлоенсър. Драмата не и беше кои знае какво. Крисчън беше тъмен образ (но можеше и повече -поне това загатваше в предните две книги) и много секси когато се опитваше да се държи далеч от Стела. Имаше и разбира се и малко екшън. Интимните им моменти бяха добри. Накрая епилога ми беше много сладък.
После минах на Отмъстените на Тижан - тук в началото яко депресия, ама снищо друго не ме впечатли. Е имаше и секс сцени (значително по-малко от Порочни лъжи, което беше хубаво, че ми дойдоха в повече). Нищо особено.
После пък четох най после Любов при съседната врата - леко романче. Няма голяма драма, симпатични герой.
На Колийн Хувър - Разбити сърца. Тук не знам какво да мисля. Много ме разчуства на моменти (чак си поплаках).  Само не ми хареса,че е от името на героинята. Искаше ми се прочета и гледната точка на Самсон.
И след тази така драматична за мен книга съм решила да захвана Любов от втори поглед.
Радвам се,че не съм единствената която не е чела Нюансите и 365 дни 🥳

# 91
  • Варна
И аз не съм чела нюансите и 365 дни.
Предпочитам любовни истории без много анатомична част. Искам да чета как се предизвикват и се привличат с думи и дела, а не да прекарат 200 от 300 страници в кревата.

# 92
  • в сърцето на един мъж...
Вече съм на четвъртата книга от Дамски квартет на Джулия Куин - много ми харесва цялата поредица. Отдавна не се бях смяла така. Бях забравила колко хубаво пише тази жена.

# 93
Да кажа и аз за "Порочни лъжи"- хареса ми ☺️. Въпреки, че си представях Крисчън малко по- мъжкарски ( такива заявки прихванах при споменаването му в предишните книги). А Стела... много бързо се разсърди и още по- бързо й мина. Прочетох " Ти си всичко за мен" на Кейти Марш- с две думи- истинска история за любов. Започнах " Тази жена" на Малпас- все едно чета Грей, ама по- неуравновесен. Предстои ми " Любов от втори поглед".

# 94
  • Варна
Аз продължавам да чета Ще пирувам с кръвта ти на Десислава Дюлгерян. Бавно но славно, че нямам време. Препоръчвам за феновете на мафиотски истории и на много, много тъмна романтични книги. Май дарк беше. Ама много е дарк тая книга. Главния герой е много лош, а мен ме кефи. Чак е притеснително колко ми харесва. Ей това разбирам като ми кажат мафиотска история, а не оная дето припада на всеки пет страници.

# 95
Sonya.J.I. и аз останах с такова горе долу впечатление от Крисчън и Стела от Порочни лъжи. Почнах Любов от втори поглед за сега е забавна и дано продължи така. А за Тази жена на Малпас ще чакам и втората книга и чак тогава ще я почна.

# 96
Даниела Мирчева 720087  има ли още книги от името на Джеси, мислех, че е само тази?!

# 97
Даниела Мирчева 720087  има ли още книги от името на Джеси, мислех, че е само тази?!
Да има още една. С тази жена - ще излезне октомври 2023. Поне така пише в сайта и.
Може да ми викате Дани 😀. Благодаря.

# 98
Да има още една. С тази жена - ще излезне октомври 2023. Поне така пише в сайта и.
Може да ми викате Дани 😀. Благодаря.

Благодаря, Дани Simple Smile

# 99
Здравейте! Видях, че Джулия Киун има издадена Rokesbys Series, която е свързана с Бриджъртън. Книгите продължение ли са? Да не би да е за децата им?

# 100
  • Варна
Според сайта на авторката това е серия за съседи на Бриджъртън. Обхващат по-ранен период и се появяват част от героите от Бриджъртън като деца.

# 101
  • Бургас
Здравейте! Видях, че Джулия Киун има издадена Rokesbys Series, която е свързана с Бриджъртън. Книгите продължение ли са? Да не би да е за децата им?
Действието се развива по времето, когато майката - Вайълет е млада. По-скоро е за семейство Роксбис, съседи по имение на братовчеди на Вайълет също от рода Бриджъртън, тя и съпруга и май се появяваха в кратък епизод в една от книгите. Двама от Роксбис се женят за две от дъщерите Бриджъртън. Чела съм ги отдавна, преразказвам по спомен. Аз ги харесвам.

# 102
Тези дни излезе третата от поредицата Crystal Bloom на Sarah Parker. Отдавна не бях изяждала с кориците книга за една нощ. Фен съм си на фентъзи и паранормални и това е! А напоследък май не са много модерни и трудно намирам нещо ново. Та... Препоръчвам поредицата!

# 103
Аз се сетих,че съм дръпнала Изкушението на Кирстен Калхан, обаче не стигам до нея.
Трябва да прочета и 4-тата книга на Ана Хуанг, но сега имам по-нови и по-интересни Simple Smile
На Рина Кент съм и сърдита, защото заряза серията за децата. И засега отлагам четенето на историята за Кирил и Саша .

Здравейте аз съм в чуденка и си търся книгата на Рина Кент “Империя на желанието” заслужава ли …. Не съм чела нищо от нея 🤷♀

# 104
  • Бургас
Рина Кент е труден автор -при нея няма нищо обикновено. Героите и са с девиантно поведение,  секс сцените са груби. В рулит,  май, има качена първата книга на Рина Кент,преведена на български. Може да я прегледате преди да решите.
Аз я харесвам. Прочела съм почти всички нейни книги.

Общи условия

Активация на акаунт