За тези, които четат любовни романи № 44

• 82 299
  • 820
  •   1
Отговори
# 285
Ох, това ми е много познато, дали не беше "Алисия" на Джуд Деверо.

# 286
  • Бургас
Споко,  тя Ана Хуанг пуска по една книга на 5-6 месеца. Тъкмо ще приключи качените книги.
С коя от вас чакахме втората книга на Аби Глайнс? Не остана. Тя обяви,че всеки месец ще пуска по една нова книга-за различни герои
С мен! С мен!

Излезе.Пратих ти я на лично.

# 287
Ана Хуанг -King of pride, втората книга от новата и серия ,която на български се казва "Господари на греха ".И тази книга,както и първата от тази серия /Господар на гнева/ затвърждава мнението ме,че тази серия е много по-добра от първата която четохме.
"Предизвиквам те"Никол Сноу -на 85 страница главата героиня успя да измести Ерика от "Покварени "в личната ми класация за "любима"главна героиня. Накратко не ми харесва книгата

е на мен не ми хареса, а имах големи очаквания. Доста бавно върви действието и романтичните моменти често бяха нелепи

# 288
Завърших "King of pride" на Хуанг. Heart Eyes Препоръчвам я с чиста съвест. Сега чакам с нетърпение следващата, че ми стана интересно какъв точно му е на Доминик проблема, че се държи така. Grinning
Относно "Скривалището": прочетох 80 страници и изобщо не ме впечатли положително, даже напротив- много ме напрегна. Безмислени герои, страхове, заключения и събития, казано обобщено- от старание (разбирайте престараване) да бъде модерна и различна, книгата станала куха. Оставям я за далечното бъдеще евентуално.

# 289
  • Пловдив
Споко,  тя Ана Хуанг пуска по една книга на 5-6 месеца. Тъкмо ще приключи качените книги.
С коя от вас чакахме втората книга на Аби Глайнс? Не остана. Тя обяви,че всеки месец ще пуска по една нова книга-за различни герои
С мен! С мен!

Излезе.Пратих ти я на лично.

Лина, четох че днес излиза втората Fireball.

# 290
  • Бургас
Още снощи я пуснаха. Вече я започнах ,даже

# 291
  • Пловдив
Охоо, супер,
а като цяло серията добре ли върви? Защото четох, че е съвсем различна от предишния и тип книги.

# 292
  • Бургас
Без да претендирам да съм чела всичките и книги на Аби Глайнс, но  тази серия е по-различна,факт. Много добре стартира -първата книга е с 4,41 в гуудрийдс, а втората на 4,44. Очаквах,че ще е нещо в стил Ръш и Блеър -но не е Wink
https://www.goodreads.com/series/369673-smoke

# 293
  • Варна

Този призрачен град ме преследва и в сънищата. Наясно съм, че никога няма да забравя времето, което прекарах тук, в Трипъл Фолс. Все още ги усещам до мен – моите летни момчета. Но когато опасността дойде до прага ми, аз се предадох. Не се вслушах в нито едно предупреждение. Позволих на болестта и любовта да ме водят и унищожат.

Всички носим вина за случилото се. Бяхме нехайни и безразсъдни, мислехме, че младостта ни прави недостижими, освободени от грехове, което ни струваше скъпо.

Това е причината да се върна – да се помиря със съдбата си. Да се примиря с това, което съм, независимо от всички и всичко.

Не мога да живея повече в лъжа.

Книга втора от поредицата БРАТСТВОТО НА ГАРВАНА

Планираната дата на издаване е 27 май 2023.

# 294
  • Бургас
Това е продължение на "Ятото",което не четяхме ,нали

# 295
  • Варна
Това е продължение на "Ятото",което не четяхме ,нали
Да.

# 296
  • Бургас
Помните ли,че в "Наследството" на Ел Кенеди,  Хана и  Гарет имат близнаци? А помните ли,че авторката обяви,че ще пише нова серия за Briar U? Вече обявиха новата книга и героите , излиза на 31.10
Скрит текст:

# 297
  • Пловдив
Днес тъкмо свърших "Проектът" на Ви Кийланд. Това, което ми хареса е,че тук не беше наблегнато на секса, но иначе самата книга е почти нищо особено, става като за плажа.

# 298
# 299
Зарязвам King of Wrath на 56% - досаден сюжет и персонажи. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт