За тези, които четат любовни романи № 44

• 82 274
  • 820
  •   1
Отговори
# 315
  • В къщурката на хълма на феите
Здравейте, мисля, че книгата, която търсите е Дръзка съдба на Линда Хауърд.
Ехаааа! Тази не съм я чела, обаче звучи мнооого яко! Мерси за предложението!

Днес цял ден ровичках да търся книгата и мисля, че я намерих! Обаче първо ще я прочета набързо да съм сигурна и ако съм уцелила задължително ще пиша!

Последна редакция: пн, 22 май 2023, 19:16 от mecani

# 316
mecani мисля, че търсиш "Магическото огледало" на Корал Смит.

# 317
  • Бургас
В момента чета Queen Charlotte на Джулката. Книгата е забавно написана, малко стил Смайт-Смит, приятно, но нищо не се случва и ако трабва да ви я разкажа, няма май много за разказване. Milenaka сподели, че не хареса сериала, аз имам нетфликс, но ще го изчакам да излезе на български.
Някой прочете ли "Напълно различни"?

# 318
  • Euskal Herria
Така, ето книгите, в които единият от героите е от друга епоха:
Вирджиния Хенли - "Графиня робиня" - https://chitanka.info/book/2360-grafinja-robinja
Вивиан Найт-Дженкинс - "Вечният танц на любовта" - https://chitanka.info/book/3641-vechnijat-tants-na-ljubovta

Шерилин Кениън - "Мечтан любовник" - https://chitanka.info/book/9737-mechtan-ljubovnik
Цялата серия е такава - герои от древността живеят в съвременния ни свят - https://chitanka.info/serie/Dark-Hunter

# 319
  • Варна

БЕСТСЕЛЪР №1 НА „НЮ ЙОРК ТАЙМС“

Завладяващо завръщане в пищния свят на Елфхейм, изпълнен с интриги, предателства и смъртоносни желания.

Кралица беглец.
Принц, който не желае да управлява.
И мисия, която би могла да погуби и двамата…

Седемнайсетгодишният Оук е загадъчен и опърничав престолонаследник. Забъркан още като дете в бруталните борби за власт, той се е превърнал в добър манипулатор.

Сурен, буйната и непредсказуема кралица на Двора на зъбите, е избягала в света на хората. Там тя води самотно и диво съществуване. Все още преследвана от спомените за мъченията, на които е била подложена, прекарва времето си, като освобождава смъртните от необмислени сделки с вълшебните създания. Вярва, че е забравена от всички, докато една нощ не се оказва преследвана. Спасена е от принц Оук, на когото някога е била обещана за съпруга и когото е презирала и желала през годините.

Оук и Сурен се отправят заедно на мисия, но съюзът им е крехък. И двамата имат свои тайни, а да се доверят на другия, би могло да изложи на риск цяло едно царство…

Очаквайте на 25 май.

# 320
mecani мисля, че търсиш "Магическото огледало" на Корал Смит.
Дааааа, нея търсех, но я намерих и даже си я прочетох пак! Голям кеф Relaxed

# 321
  • Бургас
Тъкмо се успокоих,че качиха Даниел Лори в другата тема и бам....Шен изскочи с нещо ново.
Скрит текст:
Предложенията се въртят около All Saints -Дийн след Роузи или Лев и Бейли

# 322
  • София
В момента чета Queen Charlotte на Джулката. Книгата е забавно написана, малко стил Смайт-Смит, приятно, но нищо не се случва и ако трабва да ви я разкажа, няма май много за разказване.
Скрит текст:
Milenaka сподели, че не хареса сериала, аз имам нетфликс, но ще го изчакам да излезе на български.
Някой прочете ли "Напълно различни"?
Смайт-Смит хем ми допадат, хем не съвсем. Има нещо в поредицата, което не ми достига.

# 323
  • София
Интрига. По-безлична поредица ми е в сравнение с Бриджъртън.

# 324
Извинявам се,че спамя ,но коя е другата тема?  
Тъкмо се успокоих,че качиха Даниел Лори в другата тема и бам....Шен изскочи с нещо ново.
Скрит текст:
Предложенията се въртят около All Saints -Дийн след Роузи или Лев и Бейли

# 325
  • Бургас
Търся електронна книга

# 326
Вчера изтеглих "Най-сладката забрава " на Д. Лори , започнах я и до средата мъка, мъка и я зарязах. Много посредствено и лош превод.
Днес започнах " Любов и неврони" на Али Хейзълууд и засега ми харесва, но и предишната й книга " Хипотеза за любов " ми хареса   .

# 327
  • в сърцето на един мъж...
Много благодаря за препоръката за "Любов от втори поглед". Много ми харесва, вчера я преполових!

# 328
Здравейте, мисля, че книгата, която търсите е Дръзка съдба на Линда Хауърд.
Снощи я прочетох и много ми хареса! Благодаря за препоръката!

# 329
Да дам едно мнение за така популярната Най-сладката забрава.. Амии дооооста е посредствена.. Мъкнах я около 2 седмици, но тъпо и упорито я изчетох.. Нищо кой знае какво.. Слагам малко спойлер отдолу...
Скрит текст:
Очаквах накрая да я отвлекат или да я стрелят (нали е дъщеря на дон и годеника й и той уж дон... Пък то нищо такова... Обра мъжа си и отиде да даде парите на майката на онзи, който й отнел девствеността... Вярно жената едвам свързвала двата края, ама тая толкова ли не можа да говори с мъжа си вместо да го краде???? Weary

Общи условия

Активация на акаунт