За тези, които четат любовни романи № 44

• 78 787
  • 820
  •   1
Отговори
# 540
Не съм чела останалите изброени, но "Любов от втори поглед" ми хареса и на мен. Много свежа ми дойде.

# 541
Скрит текст:
Момичета, в Сиела с код CielaPlus може да намалите с 20% всички книги, дори Егмонт и Фют, които обикновено не влизат в никакви промоции. Безплатна доставка над 50 лв. Поръчах:
Южни бури Бритъни С. Чери

Неустоима Мелани Харлоу

Той не е моят Ромео - предстоящо Илса Мадън-Милс, защо?! уж дата на издаване е 30.06

Не знам защо още е предстояща. Вчера ми я доставиха, така че е налична вече. Даже я започнах снощи.

# 542
  • Бургас
Вероятно не са го променили,затова е предстоящо.
Играта на Ви Кийланд не ми хареса. не че е лоша, просто е като всички 1500245612163 любовни романа на пазара

# 543

Издават книгата на Бритъни Чери, която от сто години я има в Читанка, или е някакво продължение?

# 544
В читанка е фен превод..а тук е официално от издателство ..

# 545
# 546
  • Euskal Herria
В рулит са качили три книги на Джей Лин, предполагам, че са фен превод. Някой има ли впечатление - и от сюжета, и от превода?

# 547
В рулит са качили три книги на Джей Лин, предполагам, че са фен превод. Някой има ли впечатление - и от сюжета, и от превода?

Превода е много добре. Книжките не са лоши. Стават за убиване на време, да кажем малко банални,няма голяма драма. Доста се посмях в началото на Съблазнителен кум. Но най ми хареса за бодигарда. Имаше малко напрежение в стил "да спасим девойката в беда" и повечко интимни момент. Сладкооо. Общо взето и тримата гледат да не заприличат на баща си.
Сега чета Южни бури. И в началото се разбира за драмата на героинята. Ще видим как е по нататък. Дано да е хубава като "Въздухът, който той диша".

# 548
Прочетох серията на Ана Хуанг - Порочни истории. Хареса ми. Снощи започнах Игра с огъня на Шен, но за момента не съм обнадеждена. След тези Алфа мъжкари до сега, още ми е трудно да превключа. А и съм едва в началото.

# 549
  • Бургас
Давай си почивка между книгите. Аз чета една след друга, без почивка, само книги от една серия.

# 550
До толкова съм свикнала да чета всяка вечер, че сигурно няма да мога да заспя, ако нямам книга до мен. А и сега съм на море, сега е момента за четене по цял ден на плажа. Какво правиш в почивката? Колко време не четеш?

# 551
  • Бургас
Ден -два -не повече . Ако не спра ми се омесват историите, авторките стила и не мога да разбера харесва ли ми или не дадена книга.
Може да пробваш на Ана Хуанг следващата серия . По наше експертно мнение е по-добра от Историите. За Данте и Вивиан -има я на български (фен превод) , а ако четеш на английски има и втора книга.
Иначе на Шен книгата не е лоша -но е съвсем различна.

# 552
И аз прочетох Порочна омраза, много изкуствено се караха. Средна хубост. Попрехвърлих и Любов набързо, че да навържа историята и съм финито с Ана Хуанг, не е моята.
Ще си оставя Любов от втори поглед за морето, но нещо с това "ала Хубава жена" не ми се нрави особено, обаче пък като гледам как я хвалите ...

# 553

Има ли някой който да е чел тази поредица , или някои от тях?
Търся историята за кралица Шарлот , гледах един епизод по Нетфликс , хареса ми .
Бриджъртън 5 : На Сър Филип , с любов ми заприлича на нейната , но не съм сигурна.

# 554
  • София
Не знам дали има тема, в която тази поредица да не е коментирана. За кралицата е отделна книга – https://www.goodreads.com/book/show/61423072-queen-charlotte Аз поне въобще не харесах филма за кралицата, книгата не съм я чела.

Общи условия

Активация на акаунт