За тези, които четат любовни романи № 44

• 78 783
  • 820
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Тази ми беше харесала.

# 601
  • Бургас
Аз не съм сигурна,че ми харесва как пише Саманта Йънг. Не мога да си спомня да съм чела нещо нейно или не, освен книгата в съавторство с кирстен Калихан "Превъзходство",която не ми хареса

# 602
  • София
Поредицата "Дъблин стрийт" е нейна и на мен ми е любима, с изключение на 1-2 книги.

# 603
Леле! От кога чакам тази нова поредица на Саманта Йънг.  "Хартуел" също е нейна и много ми хареса. Дано и тази да е толкова хубава.

# 604
Ух, да, "Превъзходство" беше ужас... Но по спомен двете поредици "Хартуел" и "Дъблин стрийт" не бяха лоши.

# 605
Минавам да споделя - Fourth Wing на Rebecca Yarros . Нов за мен автор, но стартира поредица. Мога да кажа, че първата книга Fourth Wing ми хвана окото. Препоръчвам на феновете на Арметрот!

# 606
Абсолютно съгласна Fourth Wing е просто страхотна книга и ударно начало на поредица. А Сиела я обещаха през септември на български.

# 607
  • София
Скрит текст:
Сиела пускат ел книгите, месец-два след хартиените издание
Мерси. Значи ще следя на сайта им
.

В рулит са качили три книги на Джей Лин, предполагам, че са фен превод. Някой има ли впечатление - и от сюжета, и от превода?
Изтеглих първата, дано ми хареса.
Не беше лоша първата като за лятно четиво. Изтеглих втората.

Цитат
Прочетох "Скривалището" на П. Дъглас.
Информацията надолу е за спойлер, но пиша от телефона и не зная как да го сложа.
И тази я зачерквам с дебелия маркер. Къде останаха нормалните мъже и жени? Извращения, тройки, петици, суингове. Поне романтиката в книгите едно време си беше романтика. И все по-малко добре изградени образи на мъжкари срещам в книгите, което не е добре. Дано поне в реала са повече.

# 608
Абсолютно съгласна Fourth Wing е просто страхотна книга и ударно начало на поредица. А Сиела я обещаха през септември на български.
Чела ли си нещо друго на автора?

# 609
ShySun, не съм чела нищо друго от авторката. Но след Fourth Wing поразгледах библиографията й и това засега й е единственото фентъзи. До преди него все съвременни романтични романи е издавала. Поразгледах обаче ревюта за The things we leave unfinished и The last letter и останах с впечатлението, че не завършват много щастливо така че поне засега не мисля да ги чета.

# 610
  • Варна

Продължение на бестселъра „Господинът“ – вълнуваща и страстна любовна история от авторката на феноменалната трилогия „Петдесет нюанса“.

Максим Тревелян, граф на Треветик и страстен донжуан, открива любимата си сред странностите на Албания. След като се е борил за нея и я е спечелил, сега трябва да се ожени за нея под дулото на пушка.

Само че дали от поправил се развратник от Максим ще излезе добър съпруг? Дали славата му на покровител на женските сърца и скандалните тайни на аристократичното му семейство няма да съсипят щастието, което е открил?

Алесия Демачи се е опълчила на похитителите си и трафиканти на хора и е спечелила сърцето на мъжа, когато обича, но дали ще успее да опази брака си? Когато се сблъсква с цветистото минало на Максим и стряскащото му семейство, с шушукането в лондонското общество, дали ще я приемат като графинята на Максим, или завинаги ще си остане неговата чистачка?

От величествените планини на Албания през идилията на английската провинция до блясъка на съвременен Лондон „Госпожата“ е впечатляващо пътешествие на любов, копнеж, приемане и спасение. (в цвят).

Какво се случва, след като стъклената пантофка ти стане?

Година: 14.08.2023 г.

# 611
  • София
Аз още „Господинът“ не съм чела. Струва ли си? Някъде бяхте писали за книгата из темите, ама не си спомням. Relaxed

# 612
  • Бургас
Аз още „Господинът“ не съм чела. Струва ли си? Някъде бяхте писали за книгата из темите, ама не си спомням. Relaxed

Вярно,че имаше такава книга. То,още я има в Рулит,де. Ама Е.Л.Джеймс нещо не ми хареса. Даже и нюансите не дочетох

# 613
  • София
missence, ако харесваш авторката, вероятно ще харесаш и книгата. Като резюме е изключително мой тип книга, но нещо в стила на авторката не ми допада и не успях да се насиля да я дочета.

# 614
“Господинът” го прочетох докрай, само защото не обичам да оставям недочетена книга. Друго не съм чела от Е. Л.Джеймс, нямам и намерение.

Общи условия

Активация на акаунт