За тези, които четат любовни романи № 44

• 78 764
  • 820
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
Не мога да кажа, че е точно любовна или романтична книга, но за любителите на драма, горещо препоръчвам "Завръщане в Аляска" на Кристин Хана, която скоро беше издадена от СББ Медия. За мен е твърда петица, а аз никак не си падам по драмата. И тази книга е за домашно насилие, но не само. Препоръчвам.

# 661
  • Варна
Аз прочетох Ще пирувам с кръвта ти на Десислава Дюлгерян и ми хареса, но е малко странна.
Със сигурност няма да се хареса на missence
Ако си падате по мафия, антиотопии и дарк истории може да пробвате. Книгата започва повече мафиодски и към края става антиотопична. Заради края си мисля, че може да има още продължение.
Скрит текст:
Накрая САЩ обяви война на Русия и почна трета световна война. Нашите хора бяха в Москва и САЩ пусна ядрени ракети и те се скриха в бомбоубежището. Те очакваха това да стане и всичко беше подготвено в бомбоубежището. Само за краткото време преди да се скрият им текна кръв от носа. Предполагам от силната радиация. Та така свърши.
Няма да се хареса на missence понеже има
Скрит текст:
изнасилвания. Точно това ме подразни. Главния държеше главната дълго в една стая, понеже я мислеше за предателка и там я изнасили и като я пусна от там пак има такова нещо. Той главния спеше с други.
Абе тая авторка много си пада по изнасилвания. В Преобразена пак имаше такива неща.

# 662
  • София
Скрит текст:
След две книги на Колийн Хувър ,категорично ги отбягвам. Склонна съм да дам шанс на Тижан, но драмата наХувър не ми трябва
Не тръгвай с големи очаквания към нея.

Скрит текст:
Адар не е лоша. За мен Дъблин е по-добра, но и Адар ми харесва.
П.П. И аз съм на вълна С. Йънг. Започнах това – https://www.goodreads.com/book/show/125702553-beyond-the-thistles
Любовно криминале, нова поредица е,  още съм на първите страници.
...
И аз съм на вълна С.Йънг. Започнах първа книга на Хартуел. За съжаление всяка вечер прочитам по една глава и заспивам. От книгата ли е, или съм изморена, още не мога да преценя. На 30 % съм, но още нещо не ме е грабнала.
Едновременно, като съм навън с колелото или правя нещо друго, слушам По-кротко лейди на СЕФ като аудиокнига, много ми е забавна и доста ми допадна. Не съм очаквала забавни книги от нея. На моменти сама си се смея.

С Хартуел и аз не се разбрах. Два пъти пробвах първата и все не успявах да я довърша.
И при мен голям зор с тази поредица, а съм фенка на авторката. Така и не я дочетох май, дори не помня. Смятай колко ме е "заинтригувала".
Чакам Ciela да ме зарадват с новината за ел. вариант на "Рискът".

# 663
  • Варна
Почнах Бриджъртън и прочетох две книги. Страшно забавни са. Интересно, че втория сезон не е много по книгата. Сега чета трета книга и е много интересна. Прилича страшно много на любимата ми приказка за Пепеляшка.

# 664
В Рулит са качили книга 20 от ,,Братството на черния кинжал,, .Интересно,но между четиринайста(по смътни спомени) и настоящата ,другите мисля не са преведени на български.Та историята започва някак все едно си се включил по средата на интересен разтовор.Превода също на моменти е буквален(не точно гугъл транслейт,но подобен),но за феновете на поредицата си е приятна изненада.

# 665
  • Бургас
В Рулит са качили книга 20 от ,,Братството на черния кинжал,, ....................
20 не видях, но явно в момента ги качват, тъйкато има 16;17;18;19;книга. Това момиче превеждаше преди в wattpad, но и свалиха всички преводи. Тази поредица не я беше качвала, нова е.

# 666
Мхм,вчера беше качена само двайста книга,вече я няма.Нищо ,адмирации за момичето,което превежда,поне нечетящите на английски ще можем да проследим историята.

# 667
  • Враца
Братята са ми любими, с голямо удоволствие си препрочитам първите книги веднъж годишно или ги слушам.
За съжаление някак си се изчерпиха и последните ги карах по през 5-10 страници прескачане.

# 668
  • Euskal Herria
Мхм,вчера беше качена само двайста книга,вече я няма.Нищо ,адмирации за момичето,което превежда,поне нечетящите на английски ще можем да проследим историята.
Свалена е, защото тази, която ги качва преводите, знае, че не трябва да го прави. Всички момичета, които превеждат, молят да не се разпространяват от други хора. Те самите си ги публикуват - в книжните групи, в рулит. За предишни фен преводи, които са свалени, е по молба на преводачите им. А въпросната персона, която редовно ги пуска в рулит, е блокирана от множество групи.
Не искам да съдя никого, всеки си има своите основания за постъпките.

# 669
  • В къщурката на хълма на феите
Свалена е, защото тази, която ги качва преводите, знае, че не трябва да го прави. Всички момичета, които превеждат, молят да не се разпространяват от други хора. Те самите си ги публикуват - в книжните групи, в рулит. За предишни фен преводи, които са свалени, е по молба на преводачите им. А въпросната персона, която редовно ги пуска в рулит, е блокирана от множество групи.
Луд фен съм на тая поредица, може ли да ми споделиш, в кои групи публикуват преводи, да мога да си вляза там и да си ги следя "легално"? Мерси!

# 670
  • Враца
А някой с отзиви за Chicago Syndicate Series?

# 671
  • Бургас
Това "Братство" ,някакви фантасмагории ли са?
Аз следя във ФБ групи за книги. Пишеш Безплатни електронни книги в търсачката и излизат много варианти

# 672
Луд фен съм на тая поредица, може ли да ми споделиш, в кои групи публикуват преводи, да мога да си вляза там и да си ги следя "легално"? Мерси!
Имате ЛС.

# 673
  • Варна

Aди и сестра ѝ се готвят за голямо пътуване за сватбата на тяхна приятелка в Северна Шотландия.

Плейлистът с песни е готов, а лакомствата за из път са прилежно опаковани.

Скоро след потеглянето им обаче една кола зад тях ги удря. Шофьорът се оказва не кой да е, а Дилън – бившето гадже на Ади, когото тя избягва след травмиращата им раздяла преди две години.

Дилън и най-добрият му приятел пътуват за същата сватба, но понеже след сблъсъка колата им се поврежда, Ади няма друг избор, освен да им предложи да пътуват с нея. Скоро малката кола на двете сестри се пръска по шевовете.

Но ще успеят ли да стигнат навреме за сватбата? И най-вече – наистина ли това е краят на съвместното пътуване на Ади и Дилън?

Най-добрата книга на Бет О’Лиъри досега. – ХЕЛЪН ХОАН

Стопляща сърцето история, в която почитателите на романтични комедии ще се влюбят. - КЪРКЪС РИВЮС

Не пропускайте тази книга. Аз я обожавам. – КРИСТИНА ЛОРЕН

Година: 14.08.2023г.

# 674
  • Враца
Това "Братство" ,някакви фантасмагории ли са?

Секси вампири са, големи сладури Simple Smile
Ако знаеш колко години все ги избягвах, после питах даже тук и реших да се пусна да видим за какво е големия шум.

Общи условия

Активация на акаунт