Любители на кучета - 134

• 34 181
  • 762
  •   1
Отговори
# 180
Говоря за кученцето

# 181
Моето момче днес си закачи нокътя на дивана,така жестоко изплака,че направо сърцето ми се сви Cry Надявам се да не падне..ближе го доста

# 182
  • София
Ако завариш това, как успяваш да се овладееш, та да започнеш да снимаш? Joy
https://www.facebook.com/reel/709406570834848?fs=e&s=m

# 183
  • Пловдив
мили спомени ми навя това клипче. Шошо в бебешкия период изгриза паркета в едната стая, а пък с балатума в другата направи същото като кучето с дивана...

# 184
Трудно?
Благодарение на предишен опит?
С помощта на зен?
Joy

# 185
Ами то в един момент претръпваш. Нашите вече почти могат да минат през повечето врати без да ги отварят. И като питам КОЙ?, едната се опитва да се скрие, а другата започва да я бие. Обаче знаем за случаи, когато са лъгали и никого не мога да накажа.

# 186
Кучетата нито лъжат, нито си признават и подобни “разговори” са напълно безсмислени, освен за майтапа.

# 187
Изобщо не съм си представяла, че някой може да го вземе насериозно, освен това за вратите. Наистина са сериозно изядени.

# 188
  • Варна
Кучетата нито лъжат, нито си признават и подобни “разговори” са напълно безсмислени, освен за майтапа.
Честно казано, до този момент, тъй като нямам опит в отглеждане на кучета, си мислех, че се издават, признават си и се клюкарят.
Мога да го потвърдя с примери: ако едната е взела обувка  и попитам строго "кой взе чехъла?", виновницата ляга, а невинната почва да подскача и да се шляе. Винаги реагират точно, защото аз съм ги видяла отвътре без да знаят, и ми е много странна реакцията им.
Ако не видя едната и попитам, примерно Рая къде е Буря, тя веднага поглежда във вярната посока и дори леко кима с глава. Проверката установява, че не ме е подвела. Това е, защото Буря има лош маниер - крие се и не се появява на повикване, ако не реши сама, което понякога ме побърква от ината й. Изобщо си е своенравна и със собствено мнение.
Но пък Буря е клюкарка: ако тя копае всичко е точно, но ако Рая рови по поляната и аз съм вътре, Буря започва да лае и не спира докато не изляза, сочи ми с муцуна към "местопрестъплението" и триумфално се оттегля.
Преди два дни Рая се шмугна в една храсти и не се появи няколко минути, а на тая полянка ги пускаме без поводи - няма хора, спокойно е, чудно зелено, обаче...изкуши се маймуната и хукна. Много й се карах и по целия път до нас след това не спрях да дудна. Вчера минахме покрай поляната, те се засилиха, но им казах, че защото Рая бяга, няма да ги пусна. Само да бяхте видяли Буря как почна да лае и да се зъби срещу сестра си. Направо ако можеше да говори с думи, имам чувството, че щях да чуя: "Ти си виновна, заради теб сега и аз не мога да си
 играя".
Всеки ден има нови ситуации, лошото е, че аз не се чувствам по-подготвена и спокойна, което не ми харесва, защото вече 8 месеца са с нас. От мен явно няма да излезе гледач, а един прост обгрижващ персонал:sweat_smile:

# 189
Полегнал Арчи Simple Smile

# 190
Уау, страхотен маникюр има Арчи. Но ми се струва, че му е време за поддръжка. Вълчан нали търчи много и е с мноого по-къси ноктаци. Ако правилно виждам живеца на снимките, бая са прораснали ноктетата.

# 191
  • sofia
Здравейте, бебето ми Джак Ръсел я оперираха от херния долу,обаче започна да си разкрачва задните крака и все едно се влачи,моля кажете някакви мнения ако и вашата бубка е така с краката била
Какво казва ветеринаря?

# 192
Скрит текст:
Честно казано, до този момент, тъй като нямам опит в отглеждане на кучета, си мислех, че се издават, признават си и се клюкарят.
Мога да го потвърдя с примери: ако едната е взела обувка  и попитам строго "кой взе чехъла?", виновницата ляга, а невинната почва да подскача и да се шляе. Винаги реагират точно, защото аз съм ги видяла отвътре без да знаят, и ми е много странна реакцията им.
Ако не видя едната и попитам, примерно Рая къде е Буря, тя веднага поглежда във вярната посока и дори леко кима с глава. Проверката установява, че не ме е подвела. Това е, защото Буря има лош маниер - крие се и не се появява на повикване, ако не реши сама, което понякога ме побърква от ината й. Изобщо си е своенравна и със собствено мнение.
Но пък Буря е клюкарка: ако тя копае всичко е точно, но ако Рая рови по поляната и аз съм вътре, Буря започва да лае и не спира докато не изляза, сочи ми с муцуна към "местопрестъплението" и триумфално се оттегля.
Преди два дни Рая се шмугна в една храсти и не се появи няколко минути, а на тая полянка ги пускаме без поводи - няма хора, спокойно е, чудно зелено, обаче...изкуши се маймуната и хукна. Много й се карах и по целия път до нас след това не спрях да дудна. Вчера минахме покрай поляната, те се засилиха, но им казах, че защото Рая бяга, няма да ги пусна. Само да бяхте видяли Буря как почна да лае и да се зъби срещу сестра си. Направо ако можеше да говори с думи, имам чувството, че щях да чуя: "Ти си виновна, заради теб сега и аз не мога да си
 играя".
Всеки ден има нови ситуации, лошото е, че аз не се чувствам по-подготвена и спокойна, което не ми харесва, защото вече 8 месеца са с нас. От мен явно няма да излезе гледач, а един прост обгрижващ персонал:sweat_smile:

Толкова е интересно винаги с историите на двете момичета, и така хубаво разказано..........тънък хумор!

# 193
Разказите за Рая и Буря са за илюстрована детска книжка-,,Приключения в двора. Двете палави сестрички " При нас, в планината стана доста студено и вместо на  походи, под одеалцето е Лори!                 

# 194
Joy колко сладко си е полегнала Heart Eyes

Когато багажника е зает Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт