Любители на кучета - 134

• 34 208
  • 762
  •   1
Отговори
# 195
От мен един мързеланко 😁

# 196
В Пловдив вече има възможност и за индивидуални тренировки към фондация Лео,ако проявявате интерес,в сайта или фейсбук страницата има подробности.
Продължават тренировките в приюта също,всеки е добре дошъл да бъде полезен на бездомничетата да имат по- добър шанс за  свой човек .
Има и хубави статии,може да ги погледнете.
Усмихнат ден на всички!

# 197
  • Варна
Тоя "мързеланко" вероятно е уморен от партито за рождения си ден:)))))) Или просто е събрат на "буренцето", която си има принципи - обучението не е нещо, което трябва да те държи на крака, може и полегнал да си слушаш...дремейки. Нали ви е ясен резултатът от такова неглижиране - когато много ми се изпълняват команди, лягам и чакам да ми мине!!!!!!!
А за бъдещата книжка, заглавието трябва да е преработено издание ,,Приключения в двора. Двете палави сестрички ... и техните изтормозени стопани".
Когато имат такъв удивителен синхрон, винаги съм нащрек и подозирам, че обмислят поредната щуротия, с поглед към "светлото бъдеще": В този случай бяха на разходка със сина ми и приятелката му на друга любима полянка и Буря се отъркаляла в един умрял плъх. Бяха прибрани веднага и последва половин часово триене с всякакви мокри кърпи, дезинфектанти, разни кучешки козметики. Имам чувството, че нарочно го е направила малката разбойничка, защото обожава да я ондулират, соанират и гласят - след това последва поредната фотосесия. Но "батко" и "кака" се грижат за богат набор първокласни мазила, а пък аз се къпя със шампоан на промоция - все пак не съм звезда, а и нямам толкова бяла козина - само сезонен косопад:))))))))))))

# 198
Големи сладурки са тези двете госпожици, много им се радвам Grinning
Искам да ви кажа, че много ме забавлявате с това, което пишете и направо ми оправяте настроението всеки път като ви чета. Като видя пост и снимки се усмихвам широко, не спирайте да изпълвате темата с настроение и позитивизъм!

# 199
  • Бургас
galenaa, колкото повече ги ондулирате и соанирате, толкова повече ще се търкалят във всякакви гнусотии:)
Това е много силен инстинкт при ловните породи - по този начин се сливат с околната среда, за да не ги разпознае дивечът. А при лабрадорите е двойно по-силен от най-силния Simple Smile
Кучетата не обичат силните миризми на козметични средства, парфюми и т.н., защото нямат нищо общо с природните и ще ги издадат на "врага".  След подобно упражнение стремежът отново да се "слеят" със средата става още по-умопомрачителен Simple Smile Това ти го казвам като четиригодишен страдалец Simple Smile
И за да не съм голословна:

# 200
  • Варна
Благодаря на всички Ви! "Колко милУ", както казвал някакъв телевизионен герой...Това, което ми казва Tintina ми е ново, ясно е, че нямам опит. За подвизите на лабрадорката й съм чела в предна тема, но си мислех, че е индивидуалност - колко съм била наивна:)))))))))))

Обаче в тяхна защита ще кажа, че когато ще излизаме винаги им казвам: "Хайде да слагаме "сутиените" и ще ходим на разходка!" Аз им наричам така нагръдниците, а добитъкЪТ може да са нудистки и затова да се търкалят, все пак са морски чеда и бяха изхвърлени точно на такова знаково за града място - с изглед към морето:))))))))))))))))))))))

А пък за това, че звуча позитивно....направо сте позитивисТКИ, всичките, до една - понякога ме избива на рев.
Искам да отида на обучение, с каишка, с намордник, че и опашка ще си монтирам, ако се налага.
Или поне на Наречен.....

# 201
Здравейте на всички. Да ви се представим и ние.
Казвам се Арчи и съм порода ши тцу , на 1г и 5 месеца от Пловдив.
Търся си приятели , понеже съм много страхлив и срамежлив

# 202
  • Бургас

galenaa
, никакъв Наречен! Ще видиш колко скоро ще си оперирана откъм гнусливост Simple Smile
Лабрадорите са много лесни за обучение. Важното е да има ядене или играчка и всичко се нарежда.

# 203
  • Пловдив
Добре дошли с Арчи! Голям бАмбон е!

# 204
Арчи е голям симпатяга Heart Eyes
Тоби утре ще ходи на трета ваксина и ми е малко свито сърцето, но пък после ще може вече да излиза навън, което е супер. Иначе да ни е жив и здрав, ама е много палав милия, не се спира. Не знам каква е тази енергия, но хапе, дърпа, гризе всичко, което свари Grinning Но пък е вярно това, че пуделите се привързват много бързо и разбират всичко, направо като човек е.

# 205
  • София
Ама какви сте само... навън, та навън! Що ги мъчите бедните побратими и посестрими Бубени? Я поиграйте малко и вие на "открий кучето" Wink

# 206
Ние се възползваме от слънчевия ден и сме на припек.

Използвам мн.ч., защото вляза ли, няма да иска да остане сам навън. Joy

# 207
  • София
Мале, какъв е сресан и красив Heart Eyes
Кучетата знаят как и за нас да се погрижат - все ще те развесели, ще те раздвижи, ще те накара да поседиш на слънчице... душички!

# 208
Toni, няма как да не е сресан, защото това значи да вървя с прахосмука сутрин, обед и вечер. Joy

# 209
  • София
На мен ресането щеше да ми е като антистрес терапия, предполагам. То веднъж като преглътнеш, че е неизбежно, какво остава освен да го направиш приятно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт